LMA! Comori de nov-dec 04'(191)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

Salutareeeeeeeeee, natiuneeeeeeee!!!!!!!! Sunt frantaaaaa, am reusit sa ma uit la pozeeee, dar a durat o oraaa, asa ca trebuie sa le selectez si eu inainte de a le pune pe webshots ca sa nu va adorm de-a binelea!!!

FELIS, multam ca ai pus tu pozici, ca eu ma intarzii un pic...

Lumea cred si sper ca s-a simtit foarte bine, copiii s=au distrat, Paul a fost un zambet toata seara, este prima aniversare pe care o constientizeaza pana in varful degetelelor a foat foarte fericit, imi dau lacrimile cand imi amintesc ce mi=a spus inainte sa il duc la nani: "Mami, am papat dulciuli si la Silviu si la ziua mea, am pimit cadouli, atum tebue tza ma pal pe dintzi si sa fat nani" Un dulcel!

Poze mai pun si eu maine.

MIHAELA, pupicei , multumesc de cuvintele frumoase.

OTILIA, sanatate multa Anutei!!!!!

Oana si Paul Constantin (28.11.2004)

PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Cu intarziere si scuzele de rigoare...Din suflet uram LA MULTI ANI lui Emily si lui Silviu lui Paul si lui Andrei...

Am fost prinsa pana peste cap cu pregatirile pentru petrecerea de motz a Amirei.Sper pana la Craciun sa prind vreo cateva zile de odihna,ca pana acum numa in aniversari am tinut-o.
Azi l-am aniversat si pe Robert,Andreiutul mamii scump. Imi pare rau ca e chiar dupa ziua Amirei si parca isi pierde din insemnatate.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ad_rianna

am reusit sa pun in sfarsit cateva poze de la party

inca o data miha multumesc pt.ideile de torturi. nici nu stii cat m-au ajutat

Sa va fie de bine petrecerea! Ma bucur ca te-amputut ajuta!
De ce s-a suparat Tudor? Ca ati stricat tortul?
Bianca e o scumpa si o delicata!

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui onitza
AM fost acum sa ii iau cadoul. O sa il primeasca atunci cand vine si tati de la serviciu.

Super cadou! Cred ca a fost foarte incantat!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui paxela

restul de poze de ieri

Wau...ce nebunie de petrecere fu la voi! Super!
Alexa,arati tare bine mami.

Felis,frumoase cadouri a primit Mihai! Ce fericit era cand necheza calutul acela!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ochi_verzi
Hai sa va arat si scrisoarea in varianta alb-negru.Am uitat sa o pozez pe cea dusa la gradi.

Tocmai ce vorbeam azi cu o prietena ca asa ce-au mai evoluat toate cele in ziua de azi,ca pana si urarile de LA MULTI ANI se trimit pe mail sau messenger,telefonul sau o vizita pur si simplu sunt demodate.
Asa si voi cu scrisoarea catre Mos. E tare simpatica ideea de a inlocui cuvintele cu imagini. Imi inchipui ca Diana a colorat-o tare frumos.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui FELIS

[purple]Party Paul

Eheheee...ce de copilasi.Si mamici frumoase si sexoase.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochi_verzi spune:

Miha, ai o super printesa!E grozava in poza asta cum se uita la bebele de la nasica eiImi place cu îi sta si cu sarafanul in carouri, am vazut si ce-a luat de pe tava, deci va fi cocheta...ati avut o petrecere pe cinste!
Mami, tu ai 18 ani?
Am vazut si doi baieti frumosi care vroiau si ei sa li se ia din mot#259;pupî
Si ce mi-ai facut...? Pai mi s-a facut foame de la atatea bunatati, incat am facut o tura pana la bucatarie. Tortul foarte reusit si am vazut si o poza minunata!

Mihaela si Diana 22.11.2004

Mergi la inceput

Multumesc Miha!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc

Cu intarziere si scuzele de rigoare...Din suflet uram LA MULTI ANI lui Emily si lui Silviu lui Paul si lui Andrei...

Am fost prinsa pana peste cap cu pregatirile pentru petrecerea de motz a Amirei.Sper pana la Craciun sa prind vreo cateva zile de odihna,ca pana acum numa in aniversari am tinut-o.
Azi l-am aniversat si pe Robert,Andreiutul mamii scump. Imi pare rau ca e chiar dupa ziua Amirei si parca isi pierde din insemnatate.

Aoileu... Miha... desi sunt satula... cd am vazut aranjamentele tale... m-a luat iar foamea.. .. insa la poza cu mami mandra tare... mmmm mami sau sora?... Pana la urama cate moturi ati luat??... Am vazut si nasei si baietei... distractie mare... ce mai...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
pozele noastre,
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput