LMA! Comori de nov-dec 04'(191)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

Citat:
citat din mesajul lui onitza
FELIS, multam ca ai pus tu pozici, ca eu ma intarzii un pic...

Lumea cred si sper ca s-a simtit foarte bine, copiii s=au distrat, Paul a fost un zambet toata seara, este prima aniversare pe care o constientizeaza pana in varful degetelelor a foat foarte fericit, imi dau lacrimile cand imi amintesc ce mi=a spus inainte sa il duc la nani: "Mami, am papat dulciuli si la Silviu si la ziua mea, am pimit cadouli, atum tebue tza ma pal pe dintzi si sa fat nani" Un dulcel!

Oana si Paul Constantin (28.11.2004)

PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul

sa stii ca ne-am simtit f bine...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
pozele noastre,
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Neata!

Romanilor, sa le mearga bine in viata oriunde ar fi si sa fie sanatosi, fericiti!

Raportam si noi o noapte super linistita. Am dormit bustean toate fetele. Ce minune sa ma trezesc prima data la ora 8 dimineata sa merg la baie.
Ana e bine, tind sa cred ca a fost indigestie pentru ca aseara a facut kk taricel desi nu-i dadusem nimic pana la acea ora.
Dar au astia mici niste resurse, incredibil ce energie putea sa aibe nici nu ziceai ca are vreo suferinta.
Azi o tin acasa sa stiu eu ce-i intra in stomac si de maine gata, la gradinita.
Pe aici incep copii sa primeasca cadouri zilnic, se iau un AdventKalender si pe fiecare zi se desface un cadou. Ana o sa fie super rasfatata ca vine si tati, si ziua ei si Sf. Ana si mosii. Acum se joaca cu primul cadou si e fericita.

Ioana, ce mamica . Se vede ca e tare incantat Paulica, e tare zambaret in poze, a crescut si intelege sa se distreze, nu mai pare deloc Paul cel timid.
Am vazut si nebunia de la Paxela, imi place ce atitudinea are Silviu, zici ca-i politician observa si zambeste de ce sa intampla. Iar Delia o dulceata in camasuta, pare ca seamana cu Veronica din filmul pentru copii.
A, Mihaela ce va ocupati timpul cu scrisori cu talc. Am zis si eu ca facem dar am preferat sa nu o las balta ca am luat deja cadourile, nu-i loc de razgandit si fata are idei noi . Ieri zicea ca vrea calut inaripat alb si inca un calut galben cu colacel la fundulet sa-i puna numele Colacel , vezi sa nu gasesc asa ceva.
Miha, sa va fie de bine petrecerea. Gata, acum nu mai este Amira bb in casa, ea are bblusul ei in grija e fetita mare si responsabila.

Ce de copilasi frumosi am vazut, si la Alexa la petrecere, si la Miha si la Ioana, toti unul si unul.

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica 39+
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

OTILIA, ma bucur ca este mai bine Ana si ca v-ati putut odihni!
Multumesc

De o ora tot incarc la poze si nu mai termin, si cat de cat sunt selectate.

PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul

Mergi la inceput

POZEEE MULTEEEE DE LA PETRECEREA LUI PAUUUL!!!!!

Vizionare placuta, stiu, sunt multe, dar daca Paul a avut rabdare sa le vada pe toate, am speranta ca reusiti si voi! glumesc, cand aveti timp!

PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul

Mergi la inceput

Recomand vizionarea pozelor cu slideshow, in 10 min ati terminat de vazut 200 de poze.

MIHA, AIME, am vazut copiii motzatzi, m-am topit dupa toti 3, mi-a placut rochita Amirei, un pic de striptease n-a stricat deloc , baietii s-au distrat pe cinste, iar mamicile in culmea fericirii!!

Acum o sa ma uit pe pozele MIhaelei sa vad care e treaba cu scrisorica.

Un 1 Decembrie fericit!!!!

PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul

Mergi la inceput

FELIS, ma bucur ca v-ati simtit bine!

MIHAELA, si noi am facut scrisorica anul trecut cu ce isi doreste.
Mami a scris-o de mana si Paul ii dicta, apoi am bagat-o in plic si expediat-o mosului, care ii aduce doua jucarii enumerate de el daca e cuminte...ultima varianta am trecut-o eu: renumitul batz cu fundita

PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dama spune:

La Multi Ani, David, fulguletz de Fulguletz, sa cresti mare, cuminte si sa-ti iubesti mult fratiorul!

Am vazut poze multe cu sarbatoriti care mai de care mai frumosi si cu petreceri pe masura. Bravo mamicilor, Miha, Adriana, Ochi-verzi pt torturile de nota 10, dar si mamicilor ale caror torturi nu le-am vazut, dar care au facut atmosfera cu prezenta lor , Onitza, Alexa, Felis, etc.

tuturor si La Multi Ani de ziua Romanilor

Mami de David si Patrick

Mergi la inceput

DAVID de FULGULETZ...

Sanatate, fericire multe bucurii si noroc in viatza!!...

pozele noastre,
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dama

La Multi Ani, David, fulguletz de Fulguletz, sa cresti mare, cuminte si sa-ti iubesti mult fratiorul!

Am vazut poze multe cu sarbatoriti care mai de care mai frumosi si cu petreceri pe masura. Bravo mamicilor, Miha, Adriana, Ochi-verzi pt torturile de nota 10, dar si mamicilor ale caror torturi nu le-am vazut, dar care au facut atmosfera cu prezenta lor , Onitza, Alexa, Felis, etc.

tuturor si La Multi Ani de ziua Romanilor

Mami de David si Patrick

Dama... multumim... Eu mai putin prin poze... ca eu is fotograful...

pozele noastre,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

La multi ani tuturor andreelor si andreilor.

Felis, vroiam sa te intreb daca acum ii mai iei incaltaminte pe comanda (speciala) lui Mihaita. Ca i-am vazut adidasii aia frumosi (da’ ce sa zic ca mereu e imbracat frumos pustiu’ tau). Ce incantat a fost mihaita de socirel. Se tot ducea sa se aseze in fatza lui si tocmai atunci soricelul isis gasea alta directie –
Paxela, ce mamica vesela si tinerica – like always. Sa ii fie de bine petrecerea lui Silviu. Ce frumos ca i-ai sarbatorit pe amandoi. Iar pe Delia mai sa n-o recunosc dimineata somnoroasa si cu parul desfacut, in camasuta aia de noapte alba. Pare mai bebelusa cu codite si moate, cand are parul desfacut parca deja a crescut cu 1 an mai mare.

Felis, bravo ca ai facut pasul pt Mihaita. Si eu trebuie sa trec de la patut cu zabrele la patut de copil pt adrian. N-am ajuns sa merg sa caut. Nu o sa fie la fel de usor ca la alex (la alex am trecut la 1 an si 10 luni, dar stiam ca era pregatit pt asta si ca n-o sa am dificultati). Dar trebuie sa fac odata trecerea asta.

Onitza, sa-i fie de bine petrecerea lui Paul. Mi-a placut bluzita ta si tortul lui Paulica.

Miha, La multi ani pt amira, cand a trecut 1 an de zile? Scumpa motzata, s-a pregatit deja de Craciun cu rochita-n carouri, dar ce frumos s-a pregatit nasicul cel mic, cu papion (nu-s de ce da-l prinde mereu pe Vladut tinuta asta eleganta). Ce ma bucur ca vedem mereu si mereu bebelusi, chiar daca grupul nostru e deja de 4 ani. Tineti-o tot asa, fetelor.
Felis, mai bine n-aminteai de bunataturile lui Miha.

Damaaaaaa, ma gandeam in una din zilele sapt trecute la tine, dar n-am mai apucat sa scriu. Chiar ma gandeam ce faceti si cum iti e cu flacaii.

La multi ani lui David cu gurita ca fragutza. Sa creasca mare si sanatos. Cum iti e fulgulet cu amandoi? Cum doarme ericut? E cumintel?

Mergi la inceput