LMA! Comori de nov-dec 04'(191)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

restul de poze de ieri

Sarbatoritilor de azi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochi_verzi spune:

SANATATE SI VOUA !
Noi ne-am ales aseara cu o parte din cadoul de Craciun.Sotul e la Ranov, asa ca aseara a fos cu colegii in Brasov si a gasit pt Diana minimarket.Are vreo 60 de piese printre care carucior pt cumparaturi, casa de marcat(tot zicea ca ar vrea si ea una), bani, produse alimentare.Cred ca va fi foarte incantata desi ea se asteapta doar la broscuta sau pestisor.
Noi am scris deja o scrisoare pt Mos Craciun, pe care ea a colorat-o si-am dus-o la gradi sa o puna doamna la posta. Isi doreste foarte mult o broscuta testoasa sau un pestisor adevarat, nu de jucarie...tot asta spune.Am zis sa-i indeplinim dorinta, desi eu nu vreau animalute de niciun fel, dar no...Parca as tinde spre un pestisor care o sa-l aiba o vreme si gata.Acela barem sta intr-un bol si nu voi avea numai apa prin casa, pe cand broscuta o va tot scoate si mi-e ca de aiurita ce sunt o voi calca intr-o zi Hai sa va arat si scrisoarea in varianta alb-negru.Am uitat sa o pozez pe cea dusa la gradi.

Mihaela si Diana 22.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

Miha... ce frumoasa e scrisoarea.... ...

Am vazut si restul de poze si m-a topit Delia

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
pozele noastre,
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

tuturor celor ce poarta numele Sf.Andrei.sa fiti sanatosi si fericiti
Am vazut poze de la petrecerea lui Silviu.Se vede ca a fost mareeee distractie.Iar domnisoara eca motzata e o scumpa.Sa-ti traiasca amandoi,Paxela.
am vazut si Mihaita,jucaria cea noua si patutul
eu sunt cam 'tuflita' azi:Sara tuseste din nou,desi nici macar nu am iesit din casa...iar acum mi-a trezit-o un telefon..s-a dus naibii somnul de pranz de 2 ore...
va pup pe toti si sa aveti un WE prelungit super

BOTEZ SARA
Noiembrie2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea, SARA(16.06.2008) si MARIUCA(7.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Citat:
citat din mesajul lui FELIS

Citat:
citat din mesajul lui onitza

LA MULTI ANI, DIANA ANDREEA! (ELA2001)

LA MULTI ANI, MIHNEA ANDREI! (ROSERB)

LA MULTI ANI, TEODORA ANDREEA! (NCRISTINA)

LA MULTI ANI, KENZO ANDREAS! (BITS)

LA MULTI ANI, TUDOR ANDREI! (ADRIANA)

LA MULTI ANI, ANDREI! (DIANA)

LA MULTI ANI, DRAGOS ANDREI! (CASSANDRA)

LA MULTI ANI, ANDREAP!!!!!!!

LA MULTI ANI, VLADIMIR ANDREI! (AIME)

LA MULTI ANI, DAVID ANDREI! (DAMA)

LA MULTI ANI, ROBERT ANDREI! (MIHAELA)

LA MULTI ANI, ANDREI! (CORINA)

LA MULTI ANI, ANDREI! (FLORYPOP)

LA MULTI ANI, DAVID ANDREAS! (FULGULETZ)

LA MULTI ANI, TUDOR ANDREI! (LUMINITA B)

LA MULTI ANI, ANDREEA BIANCA! (EVELINE)

LA MULTI ANI, VLAS ANDREI! (BUMBACEL)

Oana si Paul Constantin (28.11.2004)

PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul

[purple]ONITZA... dau o pt munca ta... si..un sa nu te superi da imprumut si eu lista

si uram si noi tuturor celor din lista ONITZEI sanatate , fericire, impliniri si distractie placuta...

pozele noastre,
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Si eu dau si fur listuta.
si petreceri frumoase tuturor care petrec azi!

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica 39+
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana2004 spune:

Multumim de urari si la rindul nostru le dorim tuturor sarbatoritelor si sarbatoritilor sa fie sanatosi si voinici si sa aiba parte numai de fericire.

In mod special o pupam pe Andreeap LA MULTI ANI ;ne-a sunat azi si eu am uitat sa o felicit .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Ana a vomat toata noaptea si azi pana la 5 ultima repriza. A mancat diverse pana nu a mai putut, le-a amestecat. Ce sa-i fac daca pofteste si la ce pap eu si la ce mananca bunica, e haplea si se mai si agita, a dansat, s-a bagat pe sub mese. Si la 11 cand am mers eu la nani am gasit-o intr-o mare balta.
Eu asa zic ca a fost indigestie ca altceva nu a avut. Vad ca de 3 ore este bine, a mancat niste orez fiert cu mar copt si a mai baut ceai. Asa ca sper sa avem o noapte buna .

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica 39+
Pozele noastre

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav

Ana a vomat toata noaptea si azi pana la 5 ultima repriza. A mancat diverse pana nu a mai putut, le-a amestecat. Ce sa-i fac daca pofteste si la ce pap eu si la ce mananca bunica, e haplea si se mai si agita, a dansat, s-a bagat pe sub mese. Si la 11 cand am mers eu la nani am gasit-o intr-o mare balta.
Eu asa zic ca a fost indigestie ca altceva nu a avut. Vad ca de 3 ore este bine, a mancat niste orez fiert cu mar copt si a mai baut ceai. Asa ca sper sa avem o noapte buna .

Pozele noastre

OTILIA... sanatate multa Anutei...

pozele noastre,

Mergi la inceput

Party Paul

Am fost in seara aceasta la aniversarea lui Paul. Ne-am distrat f bine... se vede si in poze... Noi tot am intarziat dar nu am mai ratat tortul..

pozele noastre,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochi_verzi spune:

Otilia, multa sanatate Anei! Tu mamico cum mai esti? Mai un pic si-ti ti in brate
Andreea, sanatate Sarei!
Eheheee, petrecere mare si multa veselie cu copilasi frumosi, frumosi si mamici Am vazut si-o mamica sexy si frumoasa, un sarbatorit care parca se intreba "pentru mine?", un frumos care-si face freza, o dulceatacare iar m-a dat gata si ce mai...numai unul si unul si multa veselie.

Mihaela si Diana 22.11.2004

Mergi la inceput