LMA! Comori de nov-dec 04'(191)
Raspunsuri - Pagina 17
Otiliav spune:
Edward Florin, sa fii sanatosi, cuminte si norocos!
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica
39+
Pozele noastre
onitza spune:
LA MULTI ANI, EDWARD FLORIN!
sa fii sanatos, sa te bucuri de parintii tai frumosi!
Noi am fost la petrecerea lui Silviu
, moamaaaa numai bunataturi au pregatit parintii lui - sa le dea Dumnezeu sanatate, dar si lu' mamaie cu ale ei icre cred ca intra in istorie!!!!!
Si acum imi amintesc de nashu' lui SIlviu care intra in bucatarie si intreaba Paxela: ce mananci? el scurt pe doi: icre!!!!!
Paul a fost si el mancacios, Alexa l-ai nimerit cu crochetele de crab si cremvurstii!!
Sarbatoritul nostru a fost la inaltime, Silviu ca intotdeauna maleabil in fata copiilor mai posesivi cu jucariile, seamana parca din ce in ce mai mult cu tati la fizic, Delia cu mami clar, desi nu a luat ea ochii albastri ai Alexei, cand zambeste e mama-sa intreaga, o dulceata, sa vedeti ce frumos sta la pozat, musai iti trage si un zambet, trebuie sa fii pe faza sa il imortalizezi la timp!!!
Alexa, inca o data, sa va traiasca amandoua minunile, sa aveti parte numai de bucurii in ceea ce ii priveste!!!! 
Maine, adica azi ca vad ca e unu jumate ceasu , se muta masa si dansul la noi, sper sa ma descurc cu atatea pe cap, deocamdata am reusit sa fac ce mi-am propus pe ziua de azi.
Si pentru ca maine nu stiu daca mai reusesc sa intru, urez acum:
LA MULTI ANI, DIANA ANDREEA! (ELA2001)

LA MULTI ANI, MIHNEA ANDREI! (ROSERB)

LA MULTI ANI, TEODORA ANDREEA! (NCRISTINA)

LA MULTI ANI, KENZO ANDREAS! (BITS)

LA MULTI ANI, TUDOR ANDREI! (ADRIANA)

LA MULTI ANI, ANDREI! (DIANA)

LA MULTI ANI, DRAGOS ANDREI! (CASSANDRA)

LA MULTI ANI, ANDREAP!!!!!!!

LA MULTI ANI, VLADIMIR ANDREI! (AIME)

LA MULTI ANI, DAVID ANDREI! (DAMA)

LA MULTI ANI, ROBERT ANDREI! (MIHAELA)

LA MULTI ANI, ANDREI! (CORINA)

LA MULTI ANI, ANDREI! (FLORYPOP)

LA MULTI ANI, DAVID ANDREAS! (FULGULETZ)

LA MULTI ANI, TUDOR ANDREI! (LUMINITA B)

LA MULTI ANI, ANDREEA BIANCA! (EVELINE)

LA MULTI ANI, VLAS ANDREI! (BUMBACEL)

Sper ca n-am sarit pe nimeni, La multi ani, asadar, tuturor celor ce poarta numele Sfantului Andrei!!!!
Noapte buna, dragelor!!!! 
Oana
si
Paul Constantin (28.11.2004)
PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul
monica-elizabet spune:

tuturor Andreelor si Andreilor
sa fiti sanatosi cu totii

monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post
cassandra spune:
La multi ani!!!! Andrei si Andreea Sa aveti o zi frumoasa si plina de distractie!!!!
FELIS spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui onitza LA MULTI ANI, DIANA ANDREEA! (ELA2001) ![]() LA MULTI ANI, MIHNEA ANDREI! (ROSERB) ![]() LA MULTI ANI, TEODORA ANDREEA! (NCRISTINA) ![]() LA MULTI ANI, KENZO ANDREAS! (BITS) ![]() LA MULTI ANI, TUDOR ANDREI! (ADRIANA) ![]() LA MULTI ANI, ANDREI! (DIANA) ![]() LA MULTI ANI, DRAGOS ANDREI! (CASSANDRA) ![]() LA MULTI ANI, ANDREAP!!!!!!! ![]() LA MULTI ANI, VLADIMIR ANDREI! (AIME) ![]() LA MULTI ANI, DAVID ANDREI! (DAMA) ![]() LA MULTI ANI, ROBERT ANDREI! (MIHAELA) ![]() LA MULTI ANI, ANDREI! (CORINA) ![]() LA MULTI ANI, ANDREI! (FLORYPOP) ![]() LA MULTI ANI, DAVID ANDREAS! (FULGULETZ) ![]() LA MULTI ANI, TUDOR ANDREI! (LUMINITA B) ![]() LA MULTI ANI, ANDREEA BIANCA! (EVELINE) ![]() LA MULTI ANI, VLAS ANDREI! (BUMBACEL) ![]() ![]() Oana si Paul Constantin (28.11.2004)PUIUTUL MEU, PAUL Varsta Paul |
ONITZA... dau o
pt munca ta... si..un
sa nu te superi da imprumut si eu lista
si uram si noi tuturor celor din lista ONITZEI
.Eu inca sunt la faza de
si asa as mai fugi
in pat.. dar trebuie sa fac pe aici urarile de rigoare...
Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)pozele noastre,
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
FELIS spune:
Am fost si noi la petrecerea lui Silviu... dar mai la sfarsit... cand Paul pleca... si am pus pozici aici dar am venit chiar si dupa taierea tortului...
asa ca nu il veti gasi in imagini...
Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)
pozele noastre,
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
FELIS spune:
Un filmuletz de cateva secunde cu soricelul lui Mihai primit de la tati lui... I-a placut din prima... pana acum ii trebuiau cam 2-3 saptamani sa se apropie de noile jucarii mai ales daca erau cantarete...
Soricelul vesel!!
Felis si
pozele noastre,
ochi_verzi spune:
LA MULTI ANI, ANDREELOR SI ANDREILOR!

Paxela

Mamico arati traznet!
Ati a vut o petrecere frumoasa si-am vazut numai copilasi veseli.
Felis, e asa dulce Mihai cu soricelul lui
si se vede ca-i incantat.
Noi suntem mai bine, mie mi-a revenit vocea, dar se mai aude asa o raguseala usoara. Diana inca-i tusitoate, de ieri are gatul mult mai rosu si-am trecut-o pe Amoxicilina ca nu vreau surprize. A si varsat vineri de vreo doua ori, tusea pana nu mai putea...
Va
si va doresc o duminica minunata!
Mihaela si Diana 22.11.2004
FELIS spune:
Tot un filmuletz de cateva secunde cu calutzul primit de Mihai de la colega mea de servici.
SI mai putezi vedea 3 poze... cu noul patutz-canapea... al lui Mihai
Felis si
pozele noastre,
FELIS spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui ochi_verzi LA MULTI ANI, ANDREELOR SI ANDREILOR!![]() ![]() Paxela ![]() ![]() ![]() ![]() Mamico arati traznet! Ati a vut o petrecere frumoasa si-am vazut numai copilasi veseli.![]() Felis, e asa dulce Mihai cu soricelul lui ![]() Noi suntem mai bine, mie mi-a revenit vocea, dar se mai aude asa o raguseala usoara. Diana inca-i tusitoate, de ieri are gatul mult mai rosu si-am trecut-o pe Amoxicilina ca nu vreau surprize. A si varsat vineri de vreo doua ori, tusea pana nu mai putea... Va si va doresc o duminica minunata!Mihaela si Diana 22.11.2004 ![]() |
Multumesc Miha... Am zis sa pun filmulete poate mai dau si idei de cadouri...

Sanatate multa ... si noi suntem raciti... iar!!!..

Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)pozele noastre,