Puiuti de Randunici 2008!! (141)
Raspunsuri - Pagina 6
ariel_7000 spune:
bey!!! ce v-a apucat??? v-a dat mimo de lucru si ea s-a dus la nani:)
1-0 pt mimo!
mimo sau angelina, ce-ti fac buzele?
sa'nteleg ca te-a lasat vlad cu buza umflata...o fi sperat si el ca o sa taci 
irina, deci, tero girl s-a molipsit de la tero boy...dupa papa si baitza...DURACELL!!!!
cica baita linisteste 
. cum e rares? se simte mai bine?
nicol, nu mai sunt scutecelele :(( am citit ca le-a castigat altcineva...dar sigur gasesti la cora. ultima data cand am fost am vazut. si daca ajungi in zona, da un tarrrr, poate ne vedem...o chemam si pe mimo:)
cat despre mutra acra de la cumparaturi...o faci tu de acum inainte!! iei bonul si incepi :" aoleu, dar cat costa asta de ti-ai luat-o!!! chiar aveai nevoie?"
2-3 sedinte si ii trece:)
simonette, te-am strigat! ma bucur ca ai venit! ma bucur ca te-ai aranjat si tu copiii acolo.
gudinde, cory e si ea in belgia? nu mai stim nimic despre ea...
tuchi, esti ok? ilinca se simte mai bine? dar seb?
sovi, ati invins mucii?
maria, JOS FULARUL!
exista niste fularase ca niste babetele, din polar, se inchid cu arici la spate. sunt foarte faine. eu am si pt alex si pt teo.
mihatp
....nu-mi spune ca asta e rezultatul de la...? maine primesc si eu coletul...cu bolesnitele lui teo am si uitat sa mai iau. dar cum vin sarbatorile, trebuie sa ma pregatesc.
clau,
. mi-a facut placere.
luny, iti recomand carticelele alea in engleza. au niste ilustratii superbe! eu abia astept sa-mi iau un multifunctional (auzi MOSHULE?????) sa le printez. merci ca "m-ai" licitat 
voi mai pune 2 cd-uri, unul cu planse de colorat si cu carti despre copii (crestere, educatie, psiho) si unul cu carti de tot soiul.
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
Oamenii maturi nu pricep singuri nimic, niciodata si e obositor pentru copii sa le tot dea intr-una, lamuriri.
mimonix spune:
Deci nu va apucati singure dar sunteti in jurul cozii
Sa va spun cum e...se scrie 3*3= (4*1p+4+1);5*5=(4*2p+4*2+1) si tot asa pana la 4*np+4*n+1....apoi se da factor comun intre termenii patrati--->4(1p+2p+3p+....np) si intre cei simpli -->4(1+2+3+...n)si raman n de 1.....pentru progresii exista formule si iaca asa ![]()
Bineinteles ca am citit in manual si va felicit si pe voi pentru ca va palpaia beculetul la ora asta 
Si Relu doarme
Si TEO DOARME
Am primit aceasta tema la ora 23 ...mai dorm un pic in noaptea asta
Aaaa am notat 2p = 2 la patrat...3p=3 la patrat , ati inteles nu? ![]()
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
mimonix spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Kya Pai e suma unui sir - si anume (2n+1) la patrat. Si ori ridici (2n+1) la patrat si-ti da 4n patrat + 4n +1 Nu mai stiu daca Suma de (2n+1) la patrat = 2*Suma(2n+1) Parca asa era? Raluca mamica de Sanziana mititicaGod didn't bring me this far, to leave me here! |
Corect ma, uite ca mai aveai de dat factori comuni intre termenii patrati, aia simplii si gata [Bis] Si formulele care este
Are dreptate Miha, esti desteapta
Te mai intreb si altadata...te pricepi si la geometrie?Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
mimonix spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nicol_conte Ma duc la nani ca mi se-nchid ochii NB ![]() Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005) |
Na, ca pana sa rezolv eu sumele se siruri te culcasi
..nascu si verisoara ?? 
lasam pe maineSimona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
mimonix spune:
Ariel, cata rautate
Cum sa ma culc ma cu tema nefacuta?
Mihatare frumos i-ai scris tu lui Vladutz
Multumesc ! Si spor la scadere 

Gata, nani 

Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Kya spune:
Ma mai pricep asa din amintiri... Dar tata e profesor de mate ![]()
Si acum eu zic NB doamnelor! 
Raluca mamica de
Sanziana
mititica
God didn't bring me this far, to leave me here!
mimonix spune:
Si maslina? 

Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
poze
lianam spune:
....va arde de matematici la ora asta? ahaaaa, pai daca n-aveti ce face, ia incolonarea si toata lumea la mine
....ca gasim mai bune de facut
....mimo fa un caietel special si noteaza rezolvari, ca acus ii trebuie si lui vladut, si noua ![]()
ariel
..pai da, asa si era pana acum cateva zile: baita, masajul si lapticul dupa erau somnifer curat....dar acum
....si se trezeste si in timpul noptii
...eu inca dau vina pe dinti
....si nuuuu, nici rares nu e mai bine deloc
, si la activitatile zilnice, nici nu isi revine cu toata chinuiala mea....ei, au fost si altele mai rele ....
ahaaaaaa, miha, ariel
...ce ascundeti voi? acus acus "varsati" tot aici, ca vreau si eu sa arat ca o
....macar daca o iau pe aratura si vorbesc singura pe strada, sa zica lumea " mai, dar arata bine" ![]()
cred ca merg eu la culcare, ca ascus se da trezirea
...oricum nu mai am chef de treaba
Liana, mami de Teo
VALENTINA C spune:
Neatza!!!!
hai ca v-am facut eu cafeaua si ceaiul in dimineata asta!!

Valentina si Matei (10.04.2008)
VALENTINA C spune:
Eu sunt la gradi de vreo 20 de minute si cum e liniste, mai citesc si eu din urma, ca de altceva n-am chef.
Valentina si Matei (10.04.2008)