Puiuti de Randunici 2008!! (141)
Raspunsuri - Pagina 5
Kya spune:
Miha
nu-mi mai zi, ca mi se urca la cap... ![]()
Felicitari pentru kg! 
Raluca mamica de
Sanziana
mititica
God didn't bring me this far, to leave me here!
lianam spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui luny si liana cu tero ce or face??????? LUNY , mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008) |

...."face" clabuci, aia face liana
....de cateva zie zici ca ii pun adrenalina in loc de lapte...am ligheanele cu rufe de intins si inca de spalat, o tona de rufe acum stranse si DE CALCAAAT
...nici acu' cand sta sa ninga nu am facut ordine in sifoniere la lucruri de vara-toamna-iarna .... cred ca nu stiu sa ma organizez
.... dati-mi si mie solutii, ca bag de seama ca sunt singura neandemanatica si vaicareata
(a se tine cont la solutii ca sunt singura singurica, fara ajutoare ; doar sambata dupa-amiaza si duminica de la randunoiu' meu )...... sa mai zic? nu mai zic ca stric atmosfera pe crenguta cu tanguiala mea 
kya ce ziceai de cana cu vin
...poate adorm cu rufa-n brate pe balcon 
na, ca s-a trezit iar, e in picoare si chiraie

Liana, mami de Teo
lianam spune:
luny zici ca maine e peste la gratar la meniu
? cat e interfonu'
? aduc eu sticla de vin alb ![]()
ursu
nu-sh ce sa zic cu soacrele astea, ca oricum ai da-o tot ceva nu iese
...iar cadouuu'
... "ca ca"dou'
... s-a gandit ca il indesi pe bietu' copil, indoi maneci cracuti si ete asa scapa de cadou pana la 1 an! o insemna ca mai vine cand implineste copilu' un an acu
....si atunci ii aduce ceva sa poarte pana la 7 ani cand merge clasa I
!
Liana, mami de Teo
nicol_conte spune:
So, vin cu scrisorica:
Raluca2107 multmumesc de link
, chiar am vb cu al meu si vom merge si noi cu pitica la bazin. Super misto bebelul cu dintisor, am salvat link-ul. Am vazut su filmulete haioase cu familie jucausa, ce va mai distrati voi acolo,mai!Si ce buna e chelia lui tati,,yami-yam
Ariel o sa merg si la bazar sa ma uit dupa slipi.Mersic
Am vazut pozici cu bebe frumos Tudor Stefan de Maria[/b
Luny felicitari pt stelutza nr 5!

Clau ce-mi place de randunoiul tau ca-i place sa cheltuiasca bani cu tine la cumparaturi...si de 2 ori pe saptamana, auzi! Al meu merge cu chiu cu vai, dar dupa ce plateste la casa numai eu stiu ce-mi aud urechile, de genul ca "daca nu intram in supermarket, nu cheltuiam, si nici macar nu ne trebuie in mod special ce-am cumparat"(nu se pune papa lui, doar "prostiile mele"). Mofturile mele de cateva sute de ron se pun, dar ale lui care se masoara in CP si j'de mii de euro nu conteaza..ma rog, trecem si peste asta..
Stela multa sanatate!Bine ca se descurca soacra cu Tea. Iar la treaba cu sforaitul , sunt oarecum in tema, nu mereu, dar cunosc..si eu ii mai trag cate una sa taca din sforait
Simonette ma bucur tare mult ca ai intrat sa ne spui ce mai faci. Chiar ma intrebam de dimineata unde ai fugit si m-ai lasat pe mess cu ochi-n soare fara sa mai zici nimic..
Vad pozici cu Sanziana de Kya, a carei jucarie preferata este telecomanda. Si Antonia cand le prinde nu le mai da drumul.Si mai ziceai de Antonia mea ca e leita tacsu, ca a ta cum o fi?
Bubule tre sa-ti iei inima-n dinti si sa faci mutarea aia odata, nici mie nu mi-a rams mult loc de joaca, dar asta e..construim la primavara un living mare in fatza,in loc de garaj, ca sa aibe copii unde sa se joace si sa se tavaleasca..pai nu?
..offf, tot mai am 4 pag de citit din capitolul asta...
dau send si revin
Edit :4 pg din capitolul trecut, c s-au adunat vreo 5 si-n asta. Pana termin eu, voi o sa fiti la nani
Mami de
[b] Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)
ursuleata spune:
da Kya,asa e.
Daca este 2n+1 este patrat perfect atunci aratati ca se poate scrie ca o suma de doua patrate perfecte
tiker
Mami de ursulet
Kya spune:
sirul 1, 3, 5, 7... este o progresie aritmetica. E formula lui Gauss pentru suma termenilor.
Mimo unde esti? Rezolvam singure aci?
Raluca mamica de
Sanziana
mititica
God didn't bring me this far, to leave me here!
nicol_conte spune:
Mimo da ne apucam de innot , ne-a facut Sasha pofta. Poti sa ma contactezi pt programelul ala daca nu dormi. Ei nu am somn ca tre sa nasca o verisoara de-a mea e in dureri acolo ls Elias si astept....
Ursu e valabil si pt tine
Clau si eu am Klorane, dar mie nu-mi place cum miroase
Cristina, Cami, Nico, Clodute 
Tuchi ce-ti fac copilasii?Sper ca sunt bine
Helooou Adriuta!! Ce mai faci?
Ursule -super tare soacra-ta!Da nu mai fi si tu nemultumita. Eu am noroc ca mie imi da bani sa cumpar eu ce vreau.
Miha spor la scazatura! Ce bine aratai!Ce dieta tii?
Liana daca te cosoleaza cu ceva , mami, afla ca nu esti singura ramasa in urma cu toate trebile casei...si eu mai am si ajutoare,dar tot raman in urma. Iar cu domnisoara Te(r]o E DE BELEA, sincer te compatimesc.
Hai ca vad ca pana amterminat de lecturat ati dat-o -n matematici,destepte mai sunteti fetelor!
Mami de
Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)
nicol_conte spune:
Ma duc la nani ca mi se-nchid ochii
NB 
Mami de
Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)

, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)