Puiuti de Randunici 2008!! (141)
Raspunsuri - Pagina 7
VALENTINA C spune:
Hai ca m-apuc si eu de treaba.
Sa aveti o zi buna!!!
Valentina si Matei (10.04.2008)
clauclau spune:
Neata, Vali mersi de cafea.

Miha, felicitari si spor in continuare in lupta cu kg. Eu vad ca tot stagnez, nu mai reusesc sa scad, dar nici nu ma prea abtin din pacate de la bunatati...
Ariel, chiar, ai apucat sa te uiti prin cartea lui Bilic?
Bubule, si noi vrem sa ne mutam la un moment dat, dar cred ca mai rezistam asa 1 an, 2.
Rebecca a avut mancarici azi noapte mai mult decat de obicei, a stat treaza de la 1 la 3. S-a jucat, a cantat, a vorbit, m-a certat ca n-o iau din patut, a plans, a mai vorbit cu animalutele din patut si pana n-am luat-o langa mine la san nu s-a culcat!
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )!
amira_roxana spune:
mimo, kya, ursu...m-ati dat gata cu matematica voastra! ati visat frumos azi-noapte???
va pupicesc pe toate si nu uitati sa treceti pe la standul MISENASHOP (langa locul de joaca al copiilor) daca veniti la BABY EXPO! este la Polivalenta, si orarul este 10-18, duminica 10-16.

clauclau spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ursuleata V-am zis ca nu au venit de o luna sa-l vada si ca ieri i-am refuzat. Azi a venit fara sa mai anunte soacra, dar fara socru ca ala s-a suparat ca nu i-am primit ieri, si imi da o punga cu un cadou pt vlad: un costumas pt 24 de luni .![]() Cat isi inchipuia frate ca a crescut???? si de ce vine fara sa sune?? ![]() P.S: mai este si f naspa ![]() tiker Mami de ursulet |
Ce naspa Ursuleato cu socrii astia! Nu prea or sa te ajute nici de-acum incolo, asta le e felul, nu se mai schimba ei acum. Dar puteau s-o faca de dragul lui Relu si mai ales al nepotelului scump. IAr cu cadoul poate nu se pricepe pur si simplu sa aleaga ceva frumos. Asa patesc si eu cu soacra mea, desi este foarte de treaba si ne ajuta mult, cand ne cumpara cate ceva face numai gafe!
Pur si simplu are gusturi foarte urate ...POZE
POVESTEA NASTERII
tuchita spune:
'neata! suntem bine!
plec la muca, mai bine mai tarziu decat niciodata!
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
raluca2107 spune:
Neata!
Mama ce frig e!!!Noroc ca am avut inspiratie si am dus fata la scoala in pantaloni ca daca ar fi dupa ea nu ar mai iesi din fusta.
Kya - ce scumpa e Sanziana si ce copil voios
.
Si eu fac parte din clubul femeilor terorizate de sforaitul sotului. La mine cand e concertul mai mare ii dau doua picioare sa se trezeasca. Odata dormea si Briana cu noi si cum am auzit sforaieli
dai batai si tot il inghionteam si nu tacea si deoadata se scoala nervos " bai da nu mai da ca nu eu sforai ci Briana".
Clau ,
- am un finutz Andrei de 6 ani si habar nu am cu ce se mai joaca baietii la varsta asta. Ai idee ce as putea sa ii iau ca sa nu fac ca soacra Ursuletului si sa ii iau vreo jucarie de 2 ani??
Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)
poze
clauclau spune:
Raluca, Razvan se joaca cu masinute cu telecomanda , figurine din Ben 10 ( sunt scumpe si oribile ), lego, tot felul de barcute pe care si le ia in cada cand face baie, sabii, pistoale...Si destul de mult se joaca la calculator si la PSP.

Tuchi, bine ca sunteti bine. Spor la treaba azi si zi usoara.

POZE
POVESTEA NASTERII
nicol_conte spune:
Neata si de la mine!
Mi-am dus Alexoi la gradi ca e mai bine cu tusea si am venit acassica. Acum n-am ce face ca Antonia doarme de aseara de la 21.30(sa nu va inverziti), s-a trezit 5 min la 4 si-a baut 200 de ceai.
Brrr, da frig nene afara, -2grade cand am iesit eu..brrr
Da Mimo a nascut verisoara bb de 3 kg ,pe la 2 noaptea. M-a sunat dupa si era super vioaie,bine a avut epidurala.O sa ma duc azi pe la ea. Am asa niste emotii cand naste cineva si stau cu sufletul la gura, de parca retraiesc momentele cand am nascut eu..
Vali, Tuchi spor la munca!
Mami de
Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)
underqueen spune:
neatza! uff, nu va mai gaseam ![]()
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)
POZE
minunea mea
asa creste strumful mare
underqueen spune:
intrebare: a inceput cineva "potty trainig"-ul la bebel? ![]()
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)
POZE
minunea mea
asa creste strumful mare

.