Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (226)
Raspunsuri - Pagina 22
diwana spune:
SabinaY, talentata si la muzica si la fotografiat. Sabina "compozitoarea zapacita" idem. Daca am o fata ii pun numele de Sabina, se pare ca e de bun augur
.
Luy bine ai venit. Ma gandeam ca doar eu mai bantui ca o fantoma pe aici.
Diwana si pitic Rares (14.09.2007)
filmulete Rares
Sabina spune:
am aparut.
nu pot sa ascult piesa, ca se doarme si n-am casti 
revin in 20 min.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo
myral spune:
Am aparut si eu.Si la mine se doarme, dar eu am ascultat melodia, aia mare n-are treaba daca e galagie, asta mica oricum se trezeste noaptea fff des
Oricum abia a adormit.Si mie mi-a placut melodia, ca de obicei unii au prea multe talente, altii nici unul
(adica eu)Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)
myral spune:
Eu am pete albe sub unghii, o avea legatura cu calciul ca la mine se potriveste
daca ar fi vorba de traume cred ca ar trebui cu totii sa avem pete nu?Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)
Sabina spune:
hai ca am ascultat, Sabinutzo, pai puteati sa datio lovitura:))
eu una nu ma pricep sa facasaceva, cum ati facut-o?
Si canti numai tu? sau si alte fete? si v-a corectat un pic intonatia cu un program?
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo
myral spune:
Vreau sa comand si eu de la babypoint produse weleda (creme) foloseste cineva? Teodora stiam ca e multumita de ele.Am descoperit ca Elisa are pielia uscata pe burtica si vreau neaparat s-o dau cu ceva, ea cand era mai micuta a avut doua pete pe picioruse (pielea uscata si rosie) cica atopica, asa ca mi-e cam frica sa nu evolueze naspa, sau o avea lipsa de ceva de are pielea uscata. Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)
diwana spune:
Da stie careva sa faca ........, capitol nou? ![]()
filmulete Rares
diwana spune:
Cred ca ma culc si eu. Va pup. Noapte buna 
filmulete Rares