Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (226)
Raspunsuri - Pagina 21
danuta36 spune:
Diwana dupa paloare s-a luat si dr noastra,ii pare cam palida...bine ca si are cui sa-i semene,ca nici noi nu suntem din aia cu tenul creol
Si sa vada daca ne mai prescrie fier sau nu...
Miru a dormit jumate de ora de la 9,apoi s-a activat,dupa ce-a baut un pic de lapte si nu mai vrea sa adoarma,pace!
Asta,dupa ce toata ziua s-a foit peste tot,pana si la wc venea dupa mine...plec ca racneste
diwana spune:
Erina, condusul e la fel peste tot, nu numai in Bucuresti, tine de soferi, si in Romania nu prea sunt diferente intre ei, atata doar ca in Bucuresti sunt mai multi, poate de aia ti se pare ca acolo nu se respecta nicio regula. Te asigur ca si la Cluj este acelasi comportament, si asta se intampla peste tot in tara. Avem cei mai nesimtiti soferi (si nu numai)!
Diwana si pitic Rares (14.09.2007)
filmulete Rares
bernix spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui devylla bernix e ok la 10:00.Unde ne intalnim? Sa stiti ca eu m-am chinuit sa pun piesa pe net,dar nu-mi reuseste! Pe youtube,webshots si blog mi-o resping. Jurnal de mogalneata www.flickr.com/photos/54445410@N00/" target="_blank">Japonia prin ochii unui amator Sabina Y. siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007) |
La 10 e bine. La statia de metrou Victoriei, langa cladirea Orange, ca n-ai cum s-o ratezi. Sau poate vrei la Romana si s-o luam de-acolo in jos? E mai bine asa?
Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007)

www.flickr.com/photos/22336005@N05/" target="_blank">Poze cu noi
devylla spune:
gata am reusit!
puteti asculta aici;
http://www.trilulilu.ro/devylla/032cfa8ad6c689
prima care canta sunt io,apoi o tipa.
poate pun si niste poze de_atunci.
Jurnal de mogalneata
www.flickr.com/photos/54445410@N00/" target="_blank">Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y. siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)
gabitz78 spune:
seara buna tuturor.
nici eu nu tin mortis sa ne vedem la BE.daca se hotaraste pana la urma ceva la quatro stagioni...ne bagam si noi!![]()
multumim de urari.ne-am destrabalat....am mancat si eu biscotino....
foarte bun!
cecilia - felicitari!sa-i traiasca, sa fie sanatos si sa se bucure de el.
pupici si astept sa vad ce se hotaraste....
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
bernix spune:
| citat din mesajul lui devylla gata am reusit! puteti asculta aici; http://www.trilulilu.ro/devylla/032cfa8ad6c689 prima care canta sunt io,apoi o tipa. poate pun si niste poze de_atunci. Jurnal de mogalneata www.flickr.com/photos/54445410@N00/" target="_blank">Japonia prin ochii unui amator Sabina Y. siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007) |
Credeam ca te pot si vedea, nu numai asculta.

bernix spune:
Devylla, ce voce!
Si cum de n-ati facut cariera ca erau la moda trupele de fete?
La orchestratii si-alte alea nu ma bag, sa zica compozitoare.![]()
Mie insa mi-a placut piesa. Si Degeticai de asemenea.
Erina spune:
| citat din mesajul lui devylla gata am reusit! puteti asculta aici; http://www.trilulilu.ro/devylla/032cfa8ad6c689 prima care canta sunt io,apoi o tipa. poate pun si niste poze de_atunci. Jurnal de mogalneata www.flickr.com/photos/54445410@N00/" target="_blank">Japonia prin ochii unui amator Sabina Y. siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007) |
Deci, super tare Sabina!!! You rock girl!!![pk]

-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
Erina spune:
Noapte linistita mamici si pici!!!
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
luy spune:
devylla 
Mi-a placut mult !
diwana
, esti o dulce 
cecilia, sa va traiasca nashicul !
teo, imi pare tare rau de patania cu masina, bravezi tu acum, dar cred ca te-ai speriat pe moment. Uite 
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts