Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (226)
Raspunsuri - Pagina 20
Roxana_G spune:
Intrucat nu prea mai e mult pana la terminarea capitolului, abandonez cauza si ma retrag la somn. Noapte buna si linistita!
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
diwana spune:
Papanash
Vroiam si eu sa intreb cine e Baran, si ma gandeam ca cine stie ce ignoranta sunt, si te miri ce personalitate o fi Baran asta. Las' ca poate n-a murit de tot
Io am descoperit alt serial turcesc la sfarsitul lui august cand am fost la o nunta in Maramures, si stateam degeaba, si aia la pensiune aveau numai vreo 4 canale, printre care si Kanal D. A trebuit apoi sa-l caut si la mine acasa, sa vad Domn'le ce se mai intampla. Iubire de argint ii zice. Daca suferi dupa Baran, uita-te la Mehmet, poate iti trece ![]()
Teo
nasol, dar bine ca n-ai patit tu nimic, in primul rand, masina da-o incolo (desi preferabil e sa nu se intampla nimic nici cu dansa. Mie personal imi este frica sa mai conduc de cand il am pe Rares. Dupa ce ma urc la volan e ok, insa ma decid cu strangere de inima sa conduc. Si am carnetul de 6 ani, iar cand eram gravida conduceam la greu si fara frica. Poate mi-a trece totusi.
Apropos de ROR, nu stiu daca la noi a fost reactie de la vaccin sau doar rosu in gat, ca la 12 zile de la vaccin a facut 2 zile febra, in prima a avut 38.8, asta fiind cea mai ridicata. Noua ne-a spus ca reactiile pot sa apara de la a 5-a zi pana la a 12-a. Am dat telefon si m-a chemet repejor sa-l vada (m-am si speriat ca e ceva grav, de ne cheama urgent) dar a zis ca are doar rosu in gat. Acum' eu cred totusi ca mai degraba a fost de la vaccin, ca rosul ala in gat nu stiu daca a putut sa-l vada, la cat se zbate cand ii pune spatula (inca n-a rupt niciuna ca Andrei a lui Rox
)
Diwana si pitic Rares (14.09.2007)
filmulete Rares
cecilia L spune:
Diwana si Cristi musca,ciupe sau te plesneste cu palmutele peste fata, din prea multa iubire cred, ideea este ca eu incerc sa nu-l mai las pe Cristi sa actioneze ca un vampiras(doar pe mine ma musca sau ciupe de unde prinde piele, fata, maini, gat chiar si picioare mai nou)![]()
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
asa crestem
cecilia L spune:
Noua ne-a spus ca sigur nu face reactii la acest vaccin, ca este poate singurul fara reactii![]()
i-am spus ce stiu eu si ce cazuri cunosc si a zis ca e o prostie, dar daca se intampla ceva sa o sun urgent...de aici inteleg ca e real ce am citit noi despre priorix.Sper sa nu se intample nimic, desi mi-e frica mai ales ca se mai pregatesc 2 canini sa iasa
sper sa mai astepte 2 saptamani.![]()
Cecilia si
poze noi
asa crestem
diwana spune:
Da, Cecilia exact asa face si Rares. Bine acum n-a mai muscat de mult, de zgariat o face din greseala, in schimb noua lui pasiune este sa dea cu palmele peste fata sau sa se impinga cu capul in mine. Si eu il atentionez ca nu e bine, si il tin sa nu dea cum vrea el, si ii schimb joaca, adica il gadil, sau il intorc cu spatele la mine, dar inca nu pot sa fiu mai severa, ca ma umfla rasul pana la urma, fiindca face niste fete, si "zice" cate una ca zau ca nu pot sa nu rad 
filmulete Rares
diwana spune:
Papanash chiar vroiam si eu sa intreb de petele albe pe unghii. Are si Rares la vreo 2 unghii, avea si cand l-a vazut doctorita, dar am uitat sa intreb de asta. Si acum ca tot sunt la intrebari, spuneti-mi si mie mamici de baietei, ai vostri au varful putzei mai rosu? Nu e foarte rosu, dar se vede ca e diferenta de culoare intre varf si restul. De fapt cand zic varful putzei, ma refer la pielea de pe putza, ca eu nu l-am decalotat, si chiar de-as vrea s-o fac, mi-ar fi imposibil (mi-a confirmat si doctorita)
filmulete Rares
cecilia L spune:
Cred ca ma retrag la nani, vad ca nici in seara asta Maria nu vrea sa vb cu mine,o sa spuna ca nu are net![]()
![]()
noapte buna
Cecilia si
poze noi
asa crestem
diwana spune:
Pai Cecilia, numai cu Maria vrei sa vorbesti? 
filmulete Rares
devylla spune:
bernix e ok la 10:00.Unde ne intalnim?
Sa stiti ca eu m-am chinuit sa pun piesa pe net,dar nu-mi reuseste!
Pe youtube,webshots si blog mi-o resping.
Jurnal de mogalneata
www.flickr.com/photos/54445410@N00/" target="_blank">Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y. siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)
diwana spune:
Am ajuns si la partea cu nasicul. Cecilia, sa-ti traiasca nasicul! Sanatate si multa fericire atat lui cat si familiei sale. Refacere usoara nasicii tale 
filmulete Rares