Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (226)
Raspunsuri - Pagina 19
diwana spune:
Buna seara mamici dragi. Eu tocmai am pus zmeul la culcare, a papat 240 ml lapte cu cereale + un iaurt de 100 gr.
. De aproape 2 saptamani nu-si mai bea ca lumea lapticul, numai cate 120-180 ml. Sper ca acum si-a revenit, ca inainte bea si cate 280 ml, in care ii mixam si o banana intreaga.
In alta ordine de idei, sunt foarte multumita ca i-am cumparat lui Rares cizmulite de piele, imblanite, cu 39 lei, cam ca si cele ale lui Cristi de mami Cecilia, plus o caciulita draguta si calduroasa si manusi. Nici macar nu plecasem la cumparaturi, mergeam la spital la mama (care-si face niste analize) si am intrat in magazin intr-o doara. Deocamdata sunt la pag. 5 din capitolul asta, am apucat sa vad pozele lui Luy, sa vad ca naste nasa Ceciliei (poate o fi si nascut, o sa vad), careia ii doresc un bebe sanatos, cuminte si mancacios. Mi-am adus aminte cu ocazia asta de nasterea lui fiu-meu. Valeu ce super usor si rapid a fost.
Luy, stiu ca ti s-a tot zis, si ca nu e o noutate, dar nu ma pot abtine sa nu te laud si eu. Esti minunata, talentata, frumoasa si cu o fetita de nota 10. Asa de mult imi plac comentariile cu care insotesti pozele 
Am vazut pozele lui Urmy, cu alti doi protagonisti indragostiti (pana acum numai Darius mai era asa de iubaret, sau poate ceilalti or fi mai timizi, si nu se arata
)
Am urmarit si filmuletul pus de Papanash, cu dulcetele si papanasii strainezi. Foarte emotionant! Niste frumosi si frumoase. Ma tot minunez ce repede a trecut timpul.
Sa trimit mesajul asta ca voi terminati capitolul, ca vad ca azi ati avut spor, si in plus vreau sa vad, a nascut nasa? ![]()
Diwana si pitic Rares (14.09.2007)
filmulete Rares
Erina spune:
Ce frumose Robert!!! Mi-a placut mult in pozele portret cu raze de soare!!!
de la Daria care l-asalutat cu bucurie!!!!!!!!!!!
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
Erina spune:
Diwana, sa poarte sanatos achizitiile Rares.
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
Roxana_G spune:
Buna seara! La fix, la final de capitol.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
Roxana_G spune:
Hai ca a trebuit sa ii fac unghiile Alexandrei cu oja portocalie.
Nu stiu ce i-a venit bonei sa ii dea asa ceva, a fost mare circ cu oja si am decis sa i le fac ca sa am liniste si eu 5 min cat i se usuca.
Oricum mai devreme ne-am aranjat amandoua calcaiele cu piatra si ne-am dat cu crema cu scortisoara, evident tot la sugestia fetei. ![]()
![]()
Pinacolada, pentru o cursa regulata Austrial este chiar ok pretul.
Bernix, macar ti-ai facut placerea sa cumperi. Sa poarte Degetica sanatoasa achizitiile!
Cumatra, pe unde ai umblat azi? In afara de pasaj ca acolo inteleg ca s-a lasat cu pagube materiale. Ca sa nu ma mai certe fetele ca sunt aiurita, ia baga tu te rog link la pozele alea puse de Luy cu papa lui Mihnea, ca eu zau daca le-am vazut. Si nu pot si eu sa laud protagonistii.
Rox ,
Poze
diwana spune:
Dana, pe ce se bazeaza pediatra voastra cand spune ca Miru e anemica? Noua ne-a dat sa luam fier din luna a 2-a sau a 4-a, nu-mi aduc aminte, fiindca zicea ca-l vede cam palid. La controlul de 1 an, ne-a spus sa nu-i mai dam, ca acum isi ia fierul din alimente. Va tin pumnii sa nu planga cand o sa-i ia sange. Hai ca trece si asta 
Ca tot vorbeati de dantura progeniturilor, pe a carora nu prea reusiti sa o verificati fara crampotzeala de rigoare. Eu nu mai pot sa-i bag degetul in gura de pe 6-7 luni. De atunci am mai facut incercari, si eu si taica-so, dar asta micu e o bestie, musca pana la os, si rade de nu mai poate. Pana nu de mult ne si musca (o fi ceva reminescenta de la fratii lui lupi
) Evident ca si asta il amuza teribil. Ieri l-a lasat pe taica-so fara o bucatica de piele pe fatza, ca are niste gheare (foarte greu pot sa-i tai unghiile, de obicei imi ia 2-3 zile sa i le tai pe toate
) Si revenind la inceputul paragrafului, mentionez ca are 8 dinti inca de acu' 4 luni, si are iesite niste colturi la o masea sus, si la doua jos, pe fiecare parte. Doar atat am putut zari, o mai fi avand el si altele pe banda, dar nu-i chip sa vad.
Erina, mersi
. Ti-am admirat fata. Ce cojocel mumos are. Atatea haine frumoase sunt pt. fete
Vad ca te plangi de somnurile Dariei. Dar cat ai vrea sa doarma? 2 somnuri pe zi mi se pare foarte bine. asa dormea si rares inainte, dar el a trecut deja la un singur somn pe zi, numai ca doarme 2.30 - 3 ore.
Diwana si pitic Rares (14.09.2007)
filmulete Rares
cecilia L spune:
Roxana, nu te las singura sa termini capitolul![]()
![]()
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
asa crestem
Roxana_G spune:
Cumatra, eu doar am laudat mancarea, nu inseamna ca am si mancat.
Nenica dar vad ca ai recuperat absenta cu atatea mesaje.
Gabitz,
pentru Eliza!
Cecilia, sa va traiasca nasicul, sa fie sanatos si norocos! Refacere rapida nasei!
Rox ,
Poze
Roxana_G spune:
Papanash, poze la balet o sa fac la lectia deschisa pe 15 decembrie. De la inot nu am ca nu prea am fost eu cu ea, mai mult mama.
SabinaY, si eu eram curioasa legat de piesa.
Vorbeati de pete albe pe unghii, si Andrei are 2 micute, stiu ca se zice ca sunt lipsa de calciu dar eu nu m-am ingrijorat inca. O sa intreb doctorita data viitoare.
Cat despre condus in oras, e tare greu. Dar nu atat de greu ca parcatul!
Eu m-am obisnuit sa conduc acum si cu amandoi copiii in spate, e mai greu sa ma concentrez dar nu imposibil.
Rox ,
Poze
Roxana_G spune:
Mad, tare frumusel Robert!
Diwana, sa poarte sanatos cizmulitele.
Papanash, eu m-am inrolat deja la subiectul cu pricina, si asa era in plan sa degajez casa de jucarele.
Cecilia, multumesc de ajutor pentru terminarea capitolului. ![]()
Rox ,
Poze