Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (226)
Raspunsuri - Pagina 18
Erina spune:
Sabina-chan si eu prefer in oras undeva. Acolo vom fi noi si multa alta lume,va fi pe fuga.
Eu pe metrou nu pot!!! Imi rupe Daria spatele plus ca nu o duc in mediul ala.
No offence!!! Erika e super strong dar nu uita ca e metroul bucurestean nu trenurile japoneze. Pe autobuz cu altcineva poate...
Cu taxi ar fi vreo 40ron dus, 40 intors? La o cafea se merita dar pentru citeva minute printre cumparaturi la Baby Expo...
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
mihailescu teodora spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Erina Sabina-chan si eu prefer in oras undeva. Acolo vom fi noi si multa alta lume,va fi pe fuga. Eu pe metrou nu pot!!! Imi rupe Daria spatele plus ca nu o duc in mediul ala. No offence!!! Erika e super strong dar nu uita ca e metroul bucurestean nu trenurile japoneze. Pe autobuz cu altcineva poate...Cu taxi ar fi vreo 40ron dus, 40 intors? La o cafea se merita dar pentru citeva minute printre cumparaturi la Baby Expo... ------------------------------- Erina si Daria (18.09.2007) |
Din experientza editiilor trecute,cu siguranta va fi ff aglomerat,mai ales ca vin si sarbatorile si toti vor dori cadouri pt micuti.
Militez pentru o intalnire in centru.Eu pot veni dupa 13:30 oriunde!
Ma mai oferisem inca o data sa organizez!
La www.quattrostagioni.ro/nordului/index.htm" target="_blank">Quattro Stagioni ,in Aviatorilor,cum vi se pare?E si papa bun,si liniste la ora aia si select.E aproape si de Papanash,si de Erina,se poate ajunge f ushor si cu metroul!
Teodora ,cea mai fericita
de
Mihnea Andrei(17.10.2007)Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Mihnea in actiune
Povestea nasterii
mihailescu teodora spune:
Plecam la papa(adica sa mancam)!![]()
Teodora ,cea mai fericita
de
Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Mihnea in actiune
Povestea nasterii
danuta36 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Erina Andreea,i-a iesit Hgb 11. ------------------------------- Erina si Daria (18.09.2007) |
Cred ca mie imi era adresat mesajul...trebuie sa dai mielul
devylla spune:
Acum m-am apucat sa scriu si sa postez piesa de care va vorbeam.
cine ma ajuta cu un program care sa faca un slideshow cu piesa?
Jurnal de mogalneata
www.flickr.com/photos/54445410@N00/" target="_blank">Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y. siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)
devylla spune:
Nici eu nu vreau neaparat sa ajung la BE!Ma gandeam ca asa ne intalnim cu mai multe fete.Insa aveti dreptate,o sa fie super aglomerat.
Ma incanta ideea de-a ne vedea in alta zi.E bine si la Aviatorilor!Haideti sa stabilim o zi,ca sa fie ok pt toata lumea.(poate asa vin si papanash si erina
)
Bernix in cazul asta trebuie sa vb sa ne vedem pe Calea Victoriei,pot oricand...la orice ora.Zi-mi tu o ora.
Chiar vazusem pe Calea Victoriei o curte interioara f frumos amenajata,langa casa unde lucrase ca redactor Mihai Eminescu la ziarul Timpul.Si ma gadeam sa v-o arat!
Jurnal de mogalneata
www.flickr.com/photos/54445410@N00/" target="_blank">Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y. siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)
Erina spune:
Daca putem venim,venim!!!
Vad ca ai schimbat glow-ul de la nume!!! O tsukale samadesu!!!
Da, Dana tie. M-a lasat memoria. 
Erina spune:
Slideshow au mai multe site-uri de postat poze. Webshots are are si photobucket. In rest mai sunt programe care fac filme...
bernix spune:
Fetelor, io nu mai pot veni vineri la BE, ca are Bobo treaba si n-am cu cine lasa pitica.
Devylla, hai sa ne vedem pe la 10-10:30 vineri. Ce zici? Pe Sabina o sun io maine daca nu zice nimic in seara asta.
Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007) 
www.flickr.com/photos/22336005@N05/" target="_blank">Poze cu noi
alehiam spune:
Cine doreste sa ne vada, sa pofteasca aici: Poze de la munte
Mad
cu
Robert Stefan (09.09.2007)