Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (226)
Raspunsuri - Pagina 17
papanash spune:
s-a trezit printzul meu
am deschis un subiect, e si la semnatura, ce parere aveti ?
pupici de la noi !
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi
ajutoarele lui Mos Craciun
crishtina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui papanash Ghighi are zone albe in unghii, nu stiu cum se numesc, stiu ca se spune ca ai lipsa de calciu daca ai asa ceva. Puii vostri au asa ceva ? La control dr, a zis ca arata ok, si fontanela inchisa si tot. Dar atunci nu avea asta la unghiutze. ............................................................. Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 ) www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi Filme Ghighi |
Eu stiu ca am citit un articol, in italiana era(daca il gasesc ti'l arat) ca albul la unghiutze e din cauza de traume la baza unghiei...cand isi mai prind degetele pe la sertare, mai cad , mai se lovesc si cand creste unghia se cunoaste. Si ca asta cu calciul e doar o chestie babeasca...din auzite. Asa stiam si eu si am tinut minte cand citisem si m'am distrat.
Crishtina &
Robert09.09.2007
valentina_22 spune:
Sara buna!
Mai fetelor nu reusesc cu nici un chip sa vad poze, filmulete, nici macar capitolele mai vechi nu le pot citi. Fetele cu tehnica ma ajuta si pe mine? Oare am probleme cu calculatorul sau e altceva la mijloc?In rest pot naviga bine pe site
comori de ALEXANDRA - NICOLETA (27.02.2004) si ANDREI - GABRIEL (12.10.2007)
devylla spune:
Papanash daca e iti las nr meu de telefon.(e fix) de mobil n-am facut rost...unul sa fie bun aici.avea mama o antichitate in casa,dar care si-a dat viata cu cateva luni in urma si nu raspunde la socuri repetate.
Erina eu ca sa ajung la Polivalenta trebuie sa ajung la Piata Uniri.Si de-acolo exista 3 variante:metrou,autobuz sau taxi.Daca ajungi la Uniri,de-acolo putem merge impreuna.Hai ca nu este asa greu...si eu umblu tot cu Erika prin metru,tramvai sau autobuze.Si e ok.
Bernix e ok sa ne vedem la Polivalenta.Incerc sa ajung pe la 10-11.eu am numarul tau de telefon,daca e imi cumpar o cartela si te sun cand ajung in zona.
Cu piesa nush cum s-o uploadez si nici unde...incerc acum pe youtube.
Jurnal de mogalneata
www.flickr.com/photos/54445410@N00/" target="_blank">Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y. siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)
valentina_22 spune:
E si o parte buna in asta. Tre sa tin deschis non-stop forumul, daca ratez capitolul, adio nu pot sa-l mai deschid. Asa ca fac eu toate schimburile, aviz amatoarelor care au nevoie de companie!!
Erina spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui crishtina
Eu stiu ca am citit un articol, in italiana era(daca il gasesc ti'l arat) ca albul la unghiutze e din cauza de traume la baza unghiei...cand isi mai prind degetele pe la sertare, mai cad , mai se lovesc si cand creste unghia se cunoaste. Si ca asta cu calciul e doar o chestie babeasca...din auzite. Asa stiam si eu si am tinut minte cand citisem si m'am distrat. Crishtina & Robert09.09.2007 |
Asa zice si aici. Si Daria le cam loveste. Sper sa fie de la alea.
Mille grazie!!!
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
valentina_22 spune:
papanash care-i treaba cu ajutoarele?
mihailescu teodora spune:
Si eu as vrea sa ma mai vad cu voi,dar nu pot la BE!
As fi preferat undeva in orash,la o cafenea ceva!
As dori sa le mai vad pe frumoasele japonici inainte de-a pleca inapoi in ,,tara soarelui rasare''
!
Teodora ,cea mai fericita
de
Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Mihnea in actiune
Povestea nasterii
bernix spune:
Devilla, nu-i musai sa ajungi la Polivalenta. Daca n-ai timp/chef, ne putem intalni la Victoriei - sa zicem - si coborand spre oras sa tot fdacem poze. Cum iti e mai bine.
Sp une numai la ce ora sa-mi pot face si io cumparaturile,
Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007) 
www.flickr.com/photos/22336005@N05/" target="_blank">Poze cu noi