Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (226)
Raspunsuri - Pagina 16
papanash spune:
Cecilia, spune-i ca aici pe forum s-au adunat ursitoarele, care i-au prezis copilasului numai zile cu soare, bucurii cu carul, bani cu sacul si fericire maxima
.
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi
cecilia L spune:
Erina, te inteleg perfect in ce priveste condusul, am si eu o mare problema cu asta, de multe ori renunt sa merg cu masina din cauza lipsei locurilor de parcare, eu sunt o catastrofa la parcari...nu am senzor de parcare
, cand aveam piticul era ok, acum e mai greu ca masina e mare....dar, trebuie sa-ti faci curaj, in trafic sigur te descurci, trebuie sa-ti vezi de drum tau si sa fi un pic mai atenta....e putin mai greu cand nu cunosti Buc...eu stau de atatia ani aici si nu-l stiu, imi fac traseul de acasa artunci cand merg intr-o zona necunoscuta.![]()
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
asa crestem
mihailescu teodora spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Erina Sa zic ca intre timp am "bagat" o ciocolata? ------------------------------- Erina si Daria (18.09.2007) |
si eu 6 minieclere cu ness

Teodora ,cea mai fericita
de
Mihnea Andrei(17.10.2007)Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Mihnea in actiune
Povestea nasterii
aeperju spune:
| citat din mesajul lui bernix Poate va distrati si voi cu www.realitatea.net/zodiacul-defectelor--citeste-aici-ce-calitati--dar-mai-ales-ce-defecte-are-zodia-ta_393111.html" target="_blank">horoscopul defectelor, ca pe mine m-a amuzat teribil. Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007) ![]() www.flickr.com/photos/22336005@N05/" target="_blank">Poze cu noi |
tareeeeeeeeeeeeeeeeeeee!
emma
cecilia L spune:
| citat din mesajul lui papanash Cecilia, spune-i ca aici pe forum s-au adunat ursitoarele, care i-au prezis copilasului numai zile cu soare, bucurii cu carul, bani cu sacul si fericire maxima .............................................................. Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 ) www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi Filme Ghighi |
ii transmit

Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)poze noi
asa crestem
mihailescu teodora spune:
| citat din mesajul lui papanash Mey, eu nu pot sa mananc atatea fructe o data ............................................................. Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 ) www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi Filme Ghighi El poateeeee! |
Teodora ,cea mai fericita
de
Mihnea Andrei(17.10.2007)Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Mihnea in actiune
Povestea nasterii
cecilia L spune:
Teodora iti trimit acum un PM
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
asa crestem
papanash spune:
Devylla,mie mi-e greu sa ajung acolo ( la polivalenta), e taman in partea opusa mie. poate in weekend, cu tati.
Si zilele astea am stat mai mult in casa, i-am facut vaccin si n-am vrut sa risc vreo raceala. Cum sa fac sa dau de tine, de ex. daca maine-i soare si ies din casa si tu nu esti pe forum, cum luam legatura ? Ca azi te-am asteptat pe-aici... ?
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi
ajutoarele lui Mos Craciun
bernix spune:
Devylla, te tenteaza baby expo pe la 11 si plecam impreuna de-acolo?
Vreau sa vad si io piesa aia! Arata-ne-o!
Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007) 
www.flickr.com/photos/22336005@N05/" target="_blank">Poze cu noi
Erina spune:
Teodora, macar tu faci si sport sau alte proceduri dar eu???

Acum am citit si eu horoscopul. Tare haios dar nu se potriveste 100%.
Cecilia, am un gps pe masina dar concentrare si la una si la alta e prea mult...![]()
Sabina-chan tu cum ajungi la Sala Polivalenta? Eu sa nu aud de Metrou cu Daria in brate. Si taxi s-ar merita numai sa va vad... ma gindesc sa nu o duc pe Daria in aglomeratie si iar sa inceapa mucii...
Melodia aia nu o auzim si noi???
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)