Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (226)
Raspunsuri - Pagina 15
bernix spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mihailescu teodora
Ahhh,daaaaaaaaa! Aia era masa lui de fructe.Atat mananca de pe la 8 luni! 1 mar+1 para+1 banana+5 biscuiti! Teodora ,cea mai fericita de Mihnea Andrei(17.10.2007)Mihnea www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit Mihnea in actiune Povestea nasterii |
O sa va aduca in sapa de lemn, mancaciosul asta!
A se citi "Mor de invidie!"
Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007)

www.flickr.com/photos/22336005@N05/" target="_blank">Poze cu noi
papanash spune:
Mey, eu nu pot sa mananc atatea fructe o data ![]()
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi
Erina spune:
Carpatina, petele albe sunt chiar in corpul unghiei.
M-a pus naiba sa ma uit dupa white spots on nails. http://en.wikipedia.org/wiki/Leukonychia Pina si banalele puncte albe pot fi semn de boli grave...
Trebuie sa imi revin si sa ma gindesc ca nici toate datele de pe Internet nu sunt verificate si punctele pot fi de la lovituri la nivelul unghiei.

Oricum imi notez sa zic la dr. Better safe than sorry!!!
Multumesc pentru incurajari mami de degetica puternica!!!
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
cecilia L spune:
citat din mesajul lui alehiam
Yaia uite aici sau aici Mad cu Robert Stefan (09.09.2007) |
fara cuvinte

Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)poze noi
asa crestem
Erina spune:
citat din mesajul lui mihailescu teodora
Ahhh,daaaaaaaaa! Aia era masa lui de fructe.Atat mananca de pe la 8 luni! 1 mar+1 para+1 banana+5 biscuiti! Teodora ,cea mai fericita de Mihnea Andrei(17.10.2007)Mihnea www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit Mihnea in actiune Povestea nasterii |
bernix spune:
Si Degetica are vreo puncte albe pe vreo 2 unghii. Io m-am gandit ca s-a lovit...
Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007) 
www.flickr.com/photos/22336005@N05/" target="_blank">Poze cu noi
Erina spune:
asta scrisesem mai sus dar a disparut!!!
Am fugit linga dulcetica mea. tati vine de la sala pe la 9 asa ca pina la joaca cu el mai poate dormi un pic...
Sa zic ca intre timp am "bagat" o ciocolata?
cecilia L spune:
Erina, Gryeras, Mad, Teo, Bernix, Pinacolada, Gabriela 

Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
asa crestem
papanash spune:
asa, noite sau noitze se spune popular. o sa caut si eu pe net,maine sun la dr.
Gabitz, daca e prilej de pupaturi si cadouri vin si eu sa zic multi ani printzesei.
Rox, n-ai filmat-o pe atomica la balet si la inot? Sa vada si okii nostri frumusete de printzesa.
Bernix, sa-i aduca noroc noile achizitii, poate merg si eu sa iau body, aveau si pentru Ghighi sau le-i luat tu pe toate ?
Mai, apropo de criza asta mondiala, e musai sa se faca achizitii ca sa mearga productia in continuare, sa nu intre oamenii in somaj. Deci eu spun un nu hotarat pastrarii banilor la ciorap . Consumam, deci existam ![]()
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi
devylla spune:
Nu ma dati disparuta,nu v-am lasat!!!
De cand am venit n-am avut timp sa stau cu burta in sus si sa ma uit pe pereti(macar o ora imi doream) sa n-aud nimic in jur,sa nu gandesc nimic...doar sa zac...ca o nesimtita.
Si nici prea curand nu voi gasi ora asta formidabila.Insa voi continua de acum sa mi-o doresc!
Timpul trece si tot n-am reusit sa ma vad cu toti!Prieteni vechi...sa depaman ceva amintiri.
Deja in fiecare zi pana saptamana viitoare am programul stabilit...si nu-mi permit nici o abatere![]()
Si-acum sa vedem ce am retinut din capitolul citit pe bucatele si cu doua-trei randuri sarite.
Cecilia felicitari nasicai!Sa aibe un bb sanatos si mancacios1
Papanash noi chiar nu ne organizam sa ne vedem?
Stiu ca nici eu n-am fost foarte concreta...n-am retinut...ajungi vineri la babyexpo?
La ce ora va intalniti la baby-expo asta?Si unde se tine ca iar am uitat?Sa vad cum ma organizez sa ajung si eu!
Erina hai mai vineri!Daca vrei sa-ti usurez traseul,ne intalnim undeva la mijloc si apoi mergem impreuna.
Bernix spune-mi de vineri,la ce ora vrei sa ne vedem?Si unde mergem sa fotografiem?Tre' sa stabilim si cu sabina.
Am gasit in pc-ul mamei o piesa de-a mea,de-acum vreo 7 ani...cand ma credeam vedeta in devenire...si chiar formam si-o trupa alaturi de alte fete.
M-a amuzat teribil s-o aud,acum dupa atatia ani!
Jurnal de mogalneata
www.flickr.com/photos/54445410@N00/" target="_blank">Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y. siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)

de
Mihnea Andrei(17.10.2007)
cu