Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (226)
Raspunsuri - Pagina 23
ANDREEA11 spune:
Searta buna!!!
Cecilia felicitari pt finut si tinem pumni sa nu faca niciunul reactii adverse la vaccinul asta. Am fost si ieri si azi in IOR. Dc mai ajungi zilele astea poate n vdm.
Diwana unde ai gasit ghetute asa ieftine??
Carpatina Sangele mi a zis ca era de la o mica fisura anala. Problema e ca face zilnic dar fff putin si fff tare. Ii dau cereale cu prune, pere, dar degeaba . Maine voi incerca si cu miere.
diwana spune:
Andreea11, saracutzul de el. Imi imaginez ce neplacut este.
pt. pui si
pt. mami.
Ghetutzele le-am gasit la un magazin ... ieftin
. Ceva reminescenta comunista cred. M-am super mirat si eu cand am vazut cat costa. Nu v-am zis cat a fost de haios vreo 5 minute pana s-a obisnuit sa calce cu ele, fiindca sunt mai inalte decat ce-a avut pana acum, plus ca-s imblanite. Era atat de dragut! Stiti cum merge o matza uda pe labutze? Fix asa calca si Rares, si se tot uita in jos la picioare, mergea cracanat. Foarte simpatic 
Diwana si pitic Rares (14.09.2007)
filmulete Rares
myral spune:
ANDREEA poate sa ii dai fructe simple fara cereale si mai multe lichide. Si a mea are tendinta spre constipatie dar cu para simpla se rezolva.Si mi-ai adus aminte ca eu nu reusesc cu nimic sa elimin constipatia si problema mov (Roxana stie sau sper ca nu mai stie), la mine cred ca are legatura si cu alaptatul nu stiu cred ca nu beau destule lichide desi ma straduiesc.Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)
diwana spune:
Acum chiar ca am plecat la nani. Si asa nu stie nimeni sa faca un nou capitol
Noapte buna, pasarele, noapte buna
Diwana si pitic Rares (14.09.2007)
filmulete Rares
myral spune:
Se foieste asa ca la noi urmeaza prima trezire , of ce o avea si micuta mea de nu reuseste sa doarma mai mult de 2 ore legate
, o perioada a acceptat sa o plimb si ii dadeam sa suga pe la 3,4 noaptea apoi mai des ca nu mai aveam energie sa o plimb si credeam ca treptat nu se va mai trezi daca nu primeste tzatza, de cateva zile vrea neaparat tzatza asa ca planul meu a dat gres
Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

...mai vrem