Aspirante optimiste > 20 (369)
Raspunsuri - Pagina 9
noname spune:
Sa vezi Bubu ca maine va fi bine. Iti vei face test si va fi cu doua liniute, si uratzii nu vor mai venii 9 luni de acum incolo
Vreau si eu sa fiu 
Bb hai la mama!!!
Dana
http://tt.lilypie.com/V2Z0p2.png
anne`mary spune:
lasa bubu ca o sa fie bine. Ne rugam pt tine. Incerca pana te culci sa faci ceva sa iti distraga atentia. Uita-te la un film, iesi la un suc cu barbatelul, dezleaga integrame...ceva
buburuza1979 spune:

pe toate !!!
ce m-as fi facut fara voi ...
cred ca vba aia incepeam sa imi rod unghiile de la picioare ca pe cele de la maini le-am terminat ![]()

Rallu spune:
Bubu, asa am zis si eu...nu fac teste, nu fac test.
Atat m-au inebunit fetele ca am plecat seara, pe la 8-9 acasa la mine (eu fiind momentan la parinti din cauza de renovari) si l-am facut imediat.
N-a contat ora...s-a pozitivat.
Sper ca maine dimineata cand ma trezesc sa fi deja colega mea de odisee 
"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
Atat e de mare burtica
7+
Asa arat eu acum
coras spune:
sunt cam nedumerita..
e posibil sa ovulez de 2 ori intr-o luna?
acum am 36,8 si mucusl s-a transformat intr-o consistenta mai lipicoasa, acum 5 zile am gasit alt mucus ca albusul de ou, compact care pe parcursul zilei s-a diluat am prestat sambata si luni
deci intrebarea mea este am actionat la timp?
pe bune nu mai stiu ce sa cred???
in asteptarea unei petite blonde cu ochii albastri!
buburuza1979 spune:
Rallu
si eu sper ca de maine sa fiu colega ta de odisee
SPER DIN TOT SUFLETUL !!!
eu ma retrag fetele pe ziua de azi ...
ma bag sa ma joc un pic la calc
si dup-aia nani ca maine e o noua zi poate cu bucurii sau cu dezamagiri ... dar le voi lua ca atare si orice dezamagire e un nou inceput pana la urma !!!

pe toate !!!
lalala13 spune:
bubu si eu iti tin pumnii
dana nu stiu ce marca e termometru e noname
ca sa zic asea
eu am dureri inj partea de jos ba pe dreapta ba pe stanga...si m-am trezit uda fetelor...frate da' uda nu stiu ce se intampla cu mine, sanii sunt mai mari...am mai facut un test de ovulatie da e clar negativ...am doar o linie si atat nu ca pana acum una asa una asa....
si...inca o intrebare...la testu' barza daca apare a dpua linie asa..ca o urma..cas o impresie...dar la muuuuuuuuuult timp dupa...se pune
cam stiu raspunsu' dar nah...
my somebody.... 
oare luna asta?
www.tickercentral.com/view/a367/1.png" target="_blank">
incepem lupta cu kg..
buburuza1979 spune:
Neata fetele ... sunt prima pe aici pt ca am dormit ca pe ace cu gandul la test ...
l-am facut si rezultatul e :
II
buburuza1979 spune:
nu am cuvinte ... sunt fericita de imi vine sa urlu dar mi se strange inima de emotii sa fie totul bine ...
tb sa fug la servici asa ca nu voi fi pe aici pana dupa pranz ...
va pup si ma apuc de sunat doctorul sa vedem ce si cum !!!