Aspirante optimiste > 20 (369)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anne`mary spune:

neatza.
lala nu folosi testul barza . Ia-ti sure check. La barza a 2-a linie trebuie sa fie de aceasi intensitate ca si linia de control. La sure check o linie de orice culoare inseamna sarcina. Eu am facut vreo 3-4 luni numai teste barza si in fiecare luna imi aparea o a2-a linie rozalie. Eu interpretam ca negativ caci nu era rosu intens. Cand am ramas insarcinata, sure check era cat se poate de pozitiv iar la barza era aceasi linie roz.
Dupa presupusa ovulatie cate zile au trecut? Poti sa faci un test de sarcina dupa 14 zile pt ca menstruatia ta e neregulata. Iti tin si tie pumnii.

cora nu stiu ce sa-ti spun...

bubu...hai trezirea...te astept cu raspunsul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buburuza1979 spune:

anne sunt in picioare demult ... ia vezi pagina trecuta

Mergi la inceput

ooooooooo atentie, mamica prin preajma.

felicitari.

Nu te stresa, nu te gandi la ce e mai rau, stai cat se poate de linistita. Starea de nervozitate si nelinistite dauneaza grav sanatatii....Nu ai idee ce ma bucur pt tine. Sa nu ne parasesti acum.

Mergi la inceput

nici nu ma gandesc sa va parasesc ... pt ca asa mi-ati intrat pe sub piele... plus ca ce m-as face fara voi

Mergi la inceput

cand te duci la dr? sa nu amani asa cum am facut eu. sa mananci bine, sa nu fumezi, mai putina cafea...stii tu.
cate saptamani ai?

Mergi la inceput

azi sun doctorul ... iti dai seama ca voi fi acolo cel tarziu maine pt ca prima data am intarziat si am pierdut sarcina ...

de azi incep si lupta cu fumatul ...

si saptamani calendarul zice ca am 4 +1 zi deci azi as intra in a 5a saptamana cred ... nu stiu ...tb sa ma mai documentez

Mergi la inceput

Ia uite la 5 saptamani ce se intampla:
Pana acum, embrionul a fost o masa de celule, din acest moment al sarcinii, o forma distincta va incepe sa se formeze. Tubul neural, din care mai tarziu se vor forma maduva spinarii si creierul va merge de la varf pana la coada embrionului. Partea din varf a tubului neural incepe sa iasa in afara si va forma partea din fata a creierului. O mica umflatura in centrul embrionului se va transforma in inima copilului. Daca testul de sarcina va fi facut in aceasta saptamana, este recomandabil sa fie facut dimineata, cand urina va contine cea mai mare cantitate din hormonul sarcinii, human Chorionic Gonadotropin (hCG).

Mergi la inceput

anne

merci frumos ... acum sunt pe fuga ca tb sa merg la munca dar cand vin dup-amiaza o sa incep sa ma documentez

vai inca nu pot sa cred ... sunt atat de clare liniutele ...

am fugit la servici ... ne vedem dup-amiaza fetele

Mergi la inceput

uite ce am mai gasit:

In marime naturala,
embrionul arata cam asa...
.
daca vrei iti dau eu site-urile de unde ma documentez eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanara23 spune:

felicitari buburuzooooo!
sarcina usoara, fara (prea multe) gretzuri si bebel santosel!

ioana

30+
Doamne Iisuse Hristoase, Miluieste-ne pe noi pacatosii!

puiutza mica

Mergi la inceput