Aspirante optimiste > 20 (369)
Raspunsuri - Pagina 8
buburuza1979 spune:
imi e teama ca il fac iese negativ si maine ma trezesc cu temp scazuta si cu ...
ca asa s-a intamplat in ultimul timp...cum imi faceam test parca si ciclul se speria si venea fix a doua zi 
si ma cam doare burtica ca in prima zi de CM ... mi-e ca vine acum ca am testul in casa 

monna3 spune:
bubu sa stii ca te inteleg... si mie imi e frica sa fac teste si sa-mi iasa negative asa ca m-am hotarat sa nu mai fac decat atunci cand am intarziere de peste 5 zile
Monica, sper in curand 
mami si tati te asteapta
buburuza1979 spune:
cred ca astept pana maine dimineata si il fac in functie de cum va fi temperatura ... daca va fi tot sus il fac ...daca scade e clar ...
dar ma mananca rauuuu

monna3 spune:
iti tin pumnii bubu, sa dea DD sa fie II
Monica, sper in curand 
mami si tati te asteapta
anne`mary spune:
bubu astept cu nerabdare rezultatul testului. Iti tin pumnii. Eu sunt la inceput de drum , dar imi dau seama de la voi ca nici dupa ani de incercari nu as scapa de emotiile de dinainte de test, nu?
buburuza1979 spune:
anne stii care e faza?! cel putin la mine...
cu cat trec lunile cu atat am emotii mai mari... la inceput ziceam ...eh e prima luna acum nu e foc daca nu e din prima...dar pe masura ce trece timpul si se aduna desaga de teste negative incep si emotiile sa fie din ce in ce mai mari...
prima data cand s-a intamplat minunea a venit dupa 4 luni de incercari ... si asa m-am bucurat... pacat ca nu a tinut decat o saptamana... acum si dupa patania aia cu avortul spontan iti dai seama ca emotiile sunt pe masura...
nu mai vreau sa vad teste negative dar si daca e pozitiv primele 3 luni cred ca voi sta cu un ditamai morcov pana trece perioada dificila ...
noname spune:
PT Bubu

HAI BUBU , FII CURAJOASA!!!
Vreau si eu sa fiu 
Bb hai la mama!!!
Dana
http://tt.lilypie.com/V2Z0p2.png
buburuza1979 spune:
Dana
tot ce sper este ca maine cand ma trezesc sa am temperatura tot ridicata ca sa am motiv intemeiat de test ...
vba aia am bagat si polidin luna asta ... am ovulat ceas in Z14 ceea ce nu mi s-a intamplat de cand ma stiu... a fost ovulatie in toata regula cu toate simptomele posibile... cu mucus din plin ... deci stiu sigur ca am ovulat ...plus ca s-a nimerit sa prestez cu 2 ore inainte de durerea puternica care presupun eu ca a fost de la ovulatie...
luna asta am fost ceas elvetian si s-a nimerit sa fie totul potrivit... chiar m-ar pune pe ganduri tare daca e negativ... mai ales ca dr zice ca sunt in stare perfecta jos...

sa-ti treaca emotiile