Aspirante optimiste > 20 (369)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

aha..pai atunci felicitari...ar trebui sa te duci la doctor...

my somebody....

oare luna asta?
www.tickercentral.com/view/a367/1.png" target="_blank">incepem lupta cu kg..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noname spune:

FETELOR, VOI CU CE TERMOMETRU VA LUATI TEMPERATURA ? CLASIC SAU DIGITAL?

Vreau si eu sa fiu
Bb hai la mama!!!

Dana
http://tt.lilypie.com/V2Z0p2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

digital dana.. de ce?

eu de ex il las pana ce face bip bip..si azi am citit undeva ca cica ar trebui sa-l mai las vreo 3 minute dupa...o sa incerc maine dimineata

uratii iar nu vin....grea viata...

my somebody....

oare luna asta?
www.tickercentral.com/view/a367/1.png" target="_blank">incepem lupta cu kg..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noname spune:

Uffff, acum cand ii astepti nu vin......
Am, intrebat de termometru ca eu am luat unu care s-a stricat.
A mers doar o zi si gata
Al tau cum se numeste? Cat costa? De unde l-ai luat?

Vreau si eu sa fiu
Bb hai la mama!!!

Dana
http://tt.lilypie.com/V2Z0p2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monna3 spune:

buna fetelor

Monica, sper in curand

mami si tati te asteapta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne`mary spune:

eu mi-am cumparat un termometru digital si sunt foarte dezamagita. Cu el dimineata am sub 36 de grade. Imi arata temperaturi diferite ..... Asa ca am revenit la cel clasic.

am o alta intrebare: cum vi se par caclulatoarele de ovulatie de pe internet? Va bazati pe ele? Din curiozitate am completat cu datele mele si mi-a iesit ovulatia exact atunci cand stiu si eu ca trebuie sa fie.

Mergi la inceput

mai am o intrebare.....
reiau evenimentele: acu` 3 luni am pierdut prima sarcina. De atunci am facut 2 eco si ambi dr au spus ca totul e ok. Nu am facut analize ci doar eco. Totul parea sa fie ok. Luna asta am tot avut dureri/senzatii in acea zona. Nu erau dureri acute dar ...erau senzatii pe care nu le-am mai avut pana acum (eu am un simt al analizei mai dezvoltat si stiu sigur ca aceste senzatii nu le-am mai avut). A venit ciclu care este mai abundent decat il am eu de obicei si pe alocuri am mici cheaguri. Facusem 2 teste de sarcina (unul chiar cu 0 zi inaite de ciclu) care mi-au iesit negativ. Aveti idee ce ar putea fi? Sa fie de la chiureta? ntentionez sa fac analize dupa ce imi trece cilcu, dar nu pot sa nu ma gandesc ca poate e ceva rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Anne-Mary eu nu m-as ingrijora foarte tare, asteapta pana luni cand mergi la medic, se mai intampla, cauzele pot fi multiple, frigul stresul..etc
Eu am avut intr-o luna numai chiaguri de marimi mari 3-5 cm, cu niste dureri de cap teribile, si o somnolenta de nu iti spun, am sunat doctorul, si mi-a zis ca nu e nimic dar daca vreau sa ma linistesc sa merg la el si sa-mi fac si un test! Testul nu l-am acut ca nu aveam dar luni and am mers mi-a facut un control microscopic si totul era ok!
Pup fetele si mamicile!

Mergi la inceput

da, imi aduc aminte ca ieri am avut dureri de cap. Starea de somnolenta este irelevant la mine pt ca asta e starea mea naturala .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buburuza1979 spune:

si eu m-am confruntat cu dureri de cap sapt asta... eu le-am pus pe seama oboselii ...

fetelor mi-a luat sotul un sure check dar mi-e frica sa il fac
oricum cred ca e tarziu sa il fac la ora asta ...

Mergi la inceput