Rugaciune colectiva pentru a dobandi prunci (22)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anaomaria spune:

Si noi strangem bani pentru ca vine Mos Nicolae si Mos Craciun si vrem sa le cumparam copilasilor din parohia noastra cate un mic dar. Asa ca cine are surplus, sa se gandeasca si la noi.

"Si de as avea darul proorociei si tainele toate le-as cunoaste si orice stiinta, si de as avea atāta credinta īncāt sa mut si muntii, iar dragoste nu am, nimic nu sunt."-Corinteni I, cap. 13

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jesika spune:

Pogonici sintem alaturi de tine ! Dumnezeu sa te ajute !

Lauraa initiativa ta este de apreciat. Insa vin si eu cu o idee: sint copii foarte bolnavi care ar avea nevoie de ajutor si am putea sa le donam banii pt.operatii si tratamente. Aici puteti afla mai multe despre o fetita de 3 ani care are o forma rara de cancer http://ramurainflorita.blogspot.com/2008/12/durerea-alexandrei.html

JSK

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jesika spune:

Anaomaria despre ce parohie este vorba?

JSK

Mergi la inceput

Parohia unde este preot sotul meu, e la vreo 23km de Iasi, pe malul Prutului.

"Si de as avea darul proorociei si tainele toate le-as cunoaste si orice stiinta, si de as avea atāta credinta īncāt sa mut si muntii, iar dragoste nu am, nimic nu sunt."-Corinteni I, cap. 13

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anadomnica spune:

Fetele mele dragi -
Livsy - bine ai mai trecut pe la noi. Ma bucur mult ca ne-ai mai scris si te mai asteptam pe aici. Suntem multe prietene si virtuale cu tine, stim durerea ta si stim si optimismul tau. Domnul si Maicuta Domnului sa te vegheze si sa-ti insenineze viata
cami_antonia - oare nu se ia gravideala daca pup pe aici gravidute? Marturisesc ca te admir si ma bucur mereu cand vii si ne scrii despre minunea ta mica din burtica. Ce pot sa-ti doresc decat sanatate multa in continuare si sa nu uiti sa treci din cand in cand pe la noi sa ne incurajezi!!
Anaomaria- i'm in!!! Adica eu vreau sa ajut cu niste banuti pt. copilasii de la voi din parohie. Cine stie, poate si ajung odata la voi la slujba intr-o duminica. Pup dulce si sanatate multa, inzdravenire maxima dupa raceala!!!

Doamne ajuta in drumul meu spre bebe!
Eu, familia si pozele mele

CASUTA VERDE

Mergi la inceput

pogonici1977 - fii binevenita. Imi cer scuze ca nu am reusit pana acum sa te trec pe lista, dar in week-end nu am reusit sa intru pe forum. Doamne ajuta sa ai operatie usoara si multa, multa sanatate. Te asteptam sa te intorci cu vesti bune dupa operatie. Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Fetele, va pun mai jos un link catre un documentare cu privire la proprietatile apei. E foarte interesant, pt. ca cercetatorii rusi au demonstrat cum se schimba structura apei cand aceasta este sfintita. E foarte interesant, va doresc vizionare placuta:
Apa cea vie si minunata

Doamne ajuta in drumul meu spre bebe!
Eu, familia si pozele mele

CASUTA VERDE

Mergi la inceput

Anadomnica multumim frumos. Eu am incercat sa postez cateva fotografii cu ei in album, dar se pare ca nu am avut prea mare succes. Mai incerc maine. Va pup pe toate si DD sa va dea gandul cel bun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

fetelor va multumesc din suflet ptr incurajari...dar abia vineri dim ma internez,probabil ca nu au fost locuri libere in spital...abia astept sa ma internez, ptr ma deranjeaza ovarul stang, nu stiu ce am , dar ceva nui in regula.....ufffff, oare ce o fi?????
mam pazit mereu de frig..racita nu sunt, dar ovarul nu ma lasa in pace.....am o sensibilitate exagerata la ovare, chiar sufar din acest motiv, ca treb sa ma imbrac fff gros mereu...

dar stiu ca maica domnului si sfantul nectarie nu ma lasa sa ma chinui si va avea grija de mine...am sa ma rog la ei sa ma pazeasca.....

mai am 2 zile..si om vedea dupa...dar stiu ca va fi bine...

ma duc sa ma rog si ne auzim cu bine..si pentru voi..

Mergi la inceput

Buna dimineata fetelor
Ce mai faceti? Unde ati disparut? Va doresc o zi frumoasa si multa sanatate. Voi cand faceti bradul? Noi la birou deja asteptam cadourile

Mergi la inceput