Rugaciune colectiva pentru a dobandi prunci (22)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

buna dimineata, fetelor va multumesc ptr sfaturile ce mi leati dat, dar va rog sami spunetimi cele care stiti despre uleiul sfiintit de la sfantul necatrie, cum si unde se foloseste, hai va rog spuneti mi si mie cele care stiti, ptr nu vreau sa gresesc folosindul danduma pe burtica...

eu acum cand merg la aceea laparoscopie, adica mierc o fac, vreau sa ma dau inainte si dupa cu ulei sfiintit acolo pe burtica....

astept un sfat de la voi, daca bine cum procedez

doamne ajuta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Livsy spune:

Buna TUTUROR, dragele mele,

Pate ca m-ati uitat, dar eu sper ca nu...
N-am intrat de multa vreme, n-am citit din urma, nu mai sunt deloc la curent, dar sper ca ma veti ierta pt aceasta lunga absenta si ma veti reprimi printre voi. Astazi am vrut musai sa va salut pe toate, mai vechi si mai noi fete dragi. Va rog sa ma iertati ca nu voi fi in masura sa raspund la unele intrebari puse de voi, am vazut ca pogonoici, de pilda, intreaba mai sus despre laparoscopie... cum nu mai sunt la curent cu ce s-a discutat aici, prefer sa nu ma bag si sa nu fac acum o discutie foarte lunga... Pogonici, (valabil pentru absolut toata lumea), las din nou adresa mea de mail: anap_bucharest@yahoo.com, daca vrei sa imi scrii voi vedea si iti raspund in cateva zile, putem schimba si numerele de telefon, asa vom vorbi mai usor... Eu am facut o laparoscopie in 2007, in februarie, nu stiu cat de mult m-a ajutat (daca m-a ajutat cu ceva...), intre timp am divortat (fetele mai vechi stiu povestea....), asa ca de aproximativ un an nu am mai incercat sa am Bebe, am avut ragaz dupa laparoscopie aproximativ 8-9 luni (scuze pentru aceste detalii nu tocmai placute...), in care nu s-a intamplat nimic, asa a vrut Dumnezeu in cazul meu, dar daca doresti sa afli ceva anume despre operatie iti stau la dispozitie, valabil, cum spuneam, pentru absolut toata lumea.

Ca sa trecem la ceva mai vesel, FELICIT toate gravidutele noi, printre care si prietena mea Cristina (Cris_2081), cu mare bucurie, va doresc sa va dea Dumnezeu sarcini usoare si la termen, ma bucur nespus pentru voi, Cristina, nici nu stii ce fericita m-ai facut cu vestea ta!!!! Sa va ajute Dumnezeu si sa aveti prunci sanatosi, frumosi, destepti si cuminti!

De Ziua Nationala, va doresc petrecere frumoasa, sa aveti parte de Liniste si muuulta credinta, ca Dumnezeu ne vegheaza in toate si la vremea randuita de El cele mai frumoase ganduri ale noastre se implinesc!

Va imbratisez cu multa multa dragoste, ma bucur ca v-am regasit si inca o data va rog sa ma iertati pentru aceasta lunga tacere, sunt destul de ocupata, dar m-am gandit mereu la voi si SPER ca de acum incolo sa ne intalnim mai des aici! Va iubesc mult! Dumnezeu sa va binecuvanteze!

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

dragele mele,

datorita voua sunt mai linistita acum. de cateva zile am inceput sa citesc BIBLIA si cred ca DD m-a vazut caci mi-a fost mai bine in ultimele zile. ma rog pentru noi toate in fiecare seara.

va pup si va doresc si eu LA MULTI ANI !!!!!!!!!!!

un bilion de pentru fiecare.

dumnezeu sa va binecuvanteze!

viitoare sper

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lili_g spune:

Pogonici,

Am primit ulei de la Eghina, de la Sfantul Nectarie de la un diacon care a mers acolo. Eu ung copiii in fiecere seara pe frunte si il rog pe Sfantul sa-i pazeasca sanatosi.
Unge-te linistita si roaga-l pe Sfantul sa te ajute.
Si uleiul Sfantului Maslu se foloseste nu doar daca esti bolnav ci e bine sa te ungi zilnic pe frunte.

Sper sa fie de folos.
Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lili_g spune:

Pogonici,
Roaga-te pentru doctori inainte sa mergi, si chiar acolo fiind binecuvinteaza-i in gand si roaga pe sfantul Nectarie ca sa-i lumineze sa faca ce trebuie.
Doamne AJuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jesika spune:

Buna dimineata fetelor

Pogonici poti sa te ungi linistita cu mir, pe burtica. Nu gresesti cu nimic. Cu mir poti sa te ungi oriunde, exceptind bineinteles, zonele intime.

Caciantoni unde ai disparut ?

JSK

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

fetelor rugativa pentru mine, sa imi reuseasca aceasta interventie doctorul si sa fie totul bine....am mari emotii, dar cu ajutorul lui Dumnezeu , a Maicii Domnului si a sfantului Nectarie va fi bine.....

va pup dulce si sa ne auzim cu bine, peste jum de ora dct imi spune cand sa vin ptr treb sa verifice locurile libere in sala de operatii

va pup dulce o sami fie dor de voi ..sper sa ud vestii bune de la voi la intoarcere

doamne ajuta si va pazeasca maica domnului si sf nectarie si pe voi, eu ii simt f aproape de mine, dimineata aveam mari emotii, tremuarm toata, si mam rugat la sf sa ma linisteasca si miam revenit

va pup dulce pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

pogonici si eu am facut laparo anul acesta in februarie .... si datorita acestei interventii am ramas graviduta si a Braului Maicii Domnului si a tuturor sfintilor la care m-am rugat ...... acum depinde f mult cauza pt care faci aceasta laparo .... si cat de bun e medicul care o realizeaza .... ai mare incredere si nadejde .... daca vrei amanunte ca si ana iti stau la dispozitie ....

livsy - ana - chiar ma intrebam ce este cu tine de nu mai apari prin zona .... ai grija de tine ....

29+ANTONIA IOANA

Camelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaomaria spune:

Buna ziua fetelor
Eu am lipsit cateva zile, am racit si am stat acasa. Ma bucur sa vad ca au mai aparut fete noi. Va salut pe toate si va Va doresc o saptamana frumoasa.

"Si de as avea darul proorociei si tainele toate le-as cunoaste si orice stiinta, si de as avea atāta credinta īncāt sa mut si muntii, iar dragoste nu am, nimic nu sunt."-Corinteni I, cap. 13

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

ainigriv si cami_antonia; sa iti dea Dzeu, cami draga mea la fel de bine pana la cele 40 de sptamani

pogonici, bafta multa, ne rugam pentru tine si te asteptam cu vesti bune inapoi.Maicuta Domnului sa te vegheze!

si eu dimineata cand ma trezesc dupa anafura si agheazma ma ung pe burtica cu mir si agheazma. Doamne ajuta! Fetele, stiti ce ma gandeam? Sa deschidem un cont unde sa punem bani si pentru pomelnice dar si pt a ajuta diverse biserici.
Eu acum, pana in Craciun, daca ma ajuta Dumnezeu, vreau sa strang bani de la toti prietenii mei pentru biserica unde sunt moastele Sf Nectarie caci nu este terminata. Cum o vrea Cel de Sus. Si ma gandesc ca mai sunt in tara mai ales manastiri unde calugarii sau maicutele nu prea au ce manca si sa trimitem bani sa se cumpere ce au nevoie. Nu cred ca intre noi ar fi vorba de neincredere; plus ca dintr-un oras sunt cel putin doua fete si se pot face si poze etc. Zic si eu.....o parere

Astazi ma simt cam rau dar Maicuta Domnului ma va ajuta sa imi fie bine

pupici mii pt toate fetele

14 + Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!
binecuvantarea si minunea noastra
www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" si casutza noastra si a lui BB

Mergi la inceput