Rugaciune colectiva pentru a dobandi prunci (22)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

fetelor va multumesc din suflet ca existati si ca ati deschis acest subiect...DRAGOSTEA DE DUMNEZEU SI DESPRE CREDINTA IN SFINTI

sunt membra a acestui de putin timp, si imi pare rau ca nu am scris aici pana acum, dar nui tarziu nici acum

eu eram membra forumului DESPRE MINUNILE SF NECTARIE, forum deshis de noce, mam bucurat cand am citit despre ce sa scris acolo, ba chiar am povestit si eu despre minunile facute de sfantu Nectarie si Maica Domnului in familia noastra

doamne cat ma bucur ca vam gasit pe voi, simteam nevoia sa discutam pe aceasta tema a credintei, si nu stiam unde...caci nu stiam inca de voi,

cu credinta si cu dragoste in dumnezeu vom putea trece peste toate necazurile si durerile noastre, atat sufletesti cat si trupesti...

sa va zis despre asa in doua cuvinte pentru inceput...de 2 ani ne chinuim sa fim parinti, am inceput cu mici investigatii, am facut chiar si un IUI la dct Onofriescu la Iasi, dar nereusit, din pacate, si urma sa fac laparoscopie..acum marti vb cu dct si miercuri cred ca ma internez..dar cu credinta in Dumnezeu voi trece si peste asta si om vedea dupa, care vor urmatorii pasii

dar toata speranta eu nu miam puso in doctori si in Maica Domnului si sf Nectarie, ocrotitorul familiei noastre; as vrea sa va spun ca anul asta am fost la Sf Nectarie in Eghina special pentru el, sincer va spun a fost f greu drumul, cu multe ispite, ba chiar si accident am avut cu masina chiar cand am intrat in Grecia, dar neam rugat la sf Nectarie sa ne ajute sa ne pazeasca pasii si sa aiba grija de noi , ptr nu vrem sa ne intoarcem in tara fara sa ajungem la el...si iarasi a facut minuni cu noi..nea ajutat si am ajuns greu, ff greu la moastele lui, sincer cu f multe ispite, incercari de la cel rau, dar sf nu nea lasat sa ne chinuim si pot spune am inceput sa plang cand am ajuns acolo....nu am cuvinte sa ma exprim ce am simtit cand mam apropriat, chiar si el sa bucurat ca am ajuns, de ce va zis asta, cand am plecat ploua afara, iar cand am ajuns pe poarta manastirii Sf Treime din Egina a iesit soarele...deci sfantul ne iubeste , chair asa am zis...

sunt 5 zile decand port braul maicii domnului si prins de acest braul cu agrafa din particele sf nectarie, caci am luat de acolo din Eghina...si citesc acastistu sf nectarie si al maicii domnului, am mare incredre in ei...si stiu ca ne va darui si noua bebelus, noi il asteptam nu neam pierdut speranta

doamne ajuta si sa ne auzim cu bine....sper ca nu indraznesc prea mult dar va rog sa ma treceti si pe mine pe lista cu aspirante de bb, numele meu este MARIA IRINA

pentru acele fete carora dumnezeu le a daruit cea mai mare bucurie...de a fi viitoare mamici, sa va dea Dumnezeu sanatate si sa aveti o sarcina usoara si fara probleme..rugativa, rugativa...rugativa ..caci fara credinta nu vom reusi nimic in viata, totul se va narui

....doamne ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANITA75 spune:

Fetelor,va multumesc ca pute-ti sa ajunge-ti la manastiri si v-a fi citit si numele meu.DD sa va calauzeasca pasii spre bine.De unde a-ti luat BRAUL MAICII DOMNULUI?La multi ani tuturor ce-si sarbatoresc ziua onomastica

Mergi la inceput

eu am primit braul maicii domnului de la un calugar din muntele athos..deci nu pot da un sfat cu privire la unde sar gasi, intrebati si voi pe la manastiri sau biserici

ptr cei care il poarta, sa nu uitati sa va rugati in fiecare zi citind acatistul, si ar trebui sa mai zic un lucru f important, in perioada in care il purtati, vor fi ispite ( eu am simtit si asta, dar am trecut cu bine, cu ajutorul lui DD ), ca cel rau isi baga coada, mai ales cand vede ca cineva se roaga, si inca un lucru sa aveti candeluta aprinsa in casa , sa nu o lasati sa se stinga....

doamne ajuta si aveti grija de voi

Mergi la inceput

LA MULTI ANI tuturor celor care se numessc ANDREEA

Mergi la inceput

am o intrebare sau o nedumerire sper sa nu gresesc intrabandu-va pe voi: cand am fost la sf Nectarie in Grecia, miam luat ulei sfiintit,oare gresesc danduma in fiecare zi pe burtica cu acest ulei sfiintit, mentionez ca in timp ce ma dau il rog pe sfantul Nectarie sa imi rodeasca trupul pentru nasterea de prunci,eu am citit tot pe internet dar si in cartile lui cu minunile ce au fost facute ca e bine sa te dai acolo unde e bolnav trupul, pentru tamaduirea locului respectiv

sper ca nu fac pacate danduma cu ulei sfiintit pe burtica pentru ami rodi si mie trupul....si ca intro zi minunea se va intampla ......

va zic sincer , pe zi ce trece, simt ca ma apropii si mai mult Dumnezeu, spun acest lucru pentru ca o perioada am fost pierduta , o pacatoasa, dar Dumnezeu nu ma uitat, mia trimis semne si ma intors inapoi la el, pe calea credintei, dar nu oricum ci mi la scos in cale pe sfantul Nectarie, prin acesta miam recapatat nadejdea, credinta si dragostea in Dumnezeu

imi cer scuze ptr greselile mele gramaticale si de ortografie...si nu numai...sper ca mam facut inteleasa

cu ajutorul Maicii Domnului si a sfantului Nectarie, am devenit un alt om, si de aceea ma rog in continuare la ei, dar si la ceilalti sfinti, pentru daruirea si noua de copiii

imi plange sufletul cand vad la altii, iar noi nu avem inca...iubesc fffffff mult copiii, cred ca pana la urma o sa infiez un bebelus....daca doamne doamne noua nu ne va trimite .dar noi ne rugam in continuare si ne lasam soarta in mainile lui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainigriv spune:

"La Multi Ani,sarbatoritelor si voua si celor dragi!!!"Pt ca purtati numele sfant al Apostolului Andrei,sa va acopere si sa mijloceasca intotdeauna cu rugaciunile sale.

Pentru noi a facut minuni,pentru ca vara trecuta,dupa ce am fost la mare,am reusit sa ajungem la Manastirea si pestera Sf.Andrei,impreuna cu nasii nostri,ei fiind din zona.La terminarea Sf.Liturghii parintele citea o rugaciune de dezlegare,asa ca ne-am pus si noi in genunchi,apoi ne-am rugat in pestera Sf.Andrei,plina de candele si icoane ale Sfantului,iar cand am plecat spre casa,le-am spus alor nostri ca urmatoarea data cad ii vizitam(sunt constanteni),venim in trei!!!Nu stiu daca Sfantul mi-a pus in cap acest lucru,dar stiu ca toti sfintii sunt grabnic ajutatori,cu rugaciunile lor.Asa ca daca aveti ocazia sa ajungeti in zona nu pregetati sa ajungeti si la Sf.Andrei.

Pogonici,Anita,bine ati venit la si cu ajutorul Maicii Domnului,cat de curand sa ne dati vestea cea mare.Braul Maicii Domnului a fost la noi in tara anul acesta si s-au atins snurulete de acest Sfant Brau,care face minuni si la care eu am aflat ca primesc un mare Dar,pe Maria!!!Asa ca purtati-l cu credinta fetelor,ca Maica Domnului nu va va lasa.Mirul de la Sf.Nectarie,la fel face minuni si eu l-am folosit pe burtica toata sarcina si nu am avut nici o problema,nici macar o vergetura nu a aparut pe toata burtica si am luat la greu in greutate.Insa,zic eu,fiind lucruri sfinte se poarta in curatie,pe cat se poate,adica nu in zilele cu rushii si cele cu atingere trupeasca.Acum fiind post sunt de mare folos si cred ca se pot purta zilnic si cu rugaciune multa vor face minuni.

pentru toate fetele noastre dragi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medamaya1 spune:

Anita, daca-mi trimiti adresa completa pe PM, iti trimit eu panglica atinsa de Briul Maicii Domnului
La multi ani sarbatoritilor de azi.
Pup fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sufletel_80 spune:

Fetelor, pomelnicul nostru a ajuns si la moastele Sf. Andrei si cele ale Sf. Sofronie,patriarhul Ierusalimului, astazi de ziua slavirii Sf. Andrei, la Galati (Sf. Andrei este ocrotitorul orasului Galati).

Mademaya, credinta multa si rabdare sa aveti cu acest FIV. Faca-se voia Tatalui ceresc.

Pogonici, bine ai venit pe acest forum! Si eu am aceleasi sentimente frumoase de bucurie ca am descoperit aceste suflete minunate care se unesc prin credinta in Dumnezeu si Isus Hristos. Despre uleiul sfintit nu stiu ce sa iti spun, eu nu l-am folosit decat pe frunte. Poate celelalte fete, Noce, Anaomaria, Anadomnica iti vor oferi raspunsuri la intrebarile tale. Ele cunosc mult mai bine treptele vietei duhovnicesti.

Daca mai are cineva snurulete atinse de Sfantul Brau al Maicii Domnului, as fi foarte fericita sa am si eu unul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medamaya1 spune:

Sufletel, e valabil si ptr tine, trimite-mi adresa completa si se rezolva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

hei feteleeeeee

LA MULTI ANI tuturor celor care poarta numele sfantului ocrotitor al tuturor romanilor .... sa traiti cu numele si fie ca sfantul sa va ocroteasca si sa va ajute in momente de grele incercari ...

medaaaaaa .... DOAMNE AJUTA!!!! .... tinem pumnii .... asteptam vesti ..... buneeeeeeee

fetelor noi bine ati venit in grupul nostru .... speram ca veti scrie de acum inainte mereu ....

pogonici ai multa rabdare si nadejde .... caci Dumnezeu ne aude rugaciunile tuturor si ne ajuta .... dar nu mai gandi rau ... bucura-te pt cei din jur care au copii .... da sfaturi bune altora referitor la acest subiect .... si gandeste pozitiv ... si mie mi-a fost f greu .... tuturor ne este .... dar astfel ne e pusa la incercare credinta .... fa tot ce este omeneste posibil si ai mare nadejde in Dumnezeu ...

fetelor noi am crescut ... avem deja 1,3kg .... suntem exact ca la carte la gramaj .... nici mai mari nici mai mici ..... urmeaza in decembrie sa facem analizele de trimestrul III ....

si ne rugam in continuare pt toata lumea ....
DOAMNE AJUTA!

29+ANTONIA IOANA

Camelia

Mergi la inceput