Rugaciune colectiva pentru a dobandi prunci (22)
Raspunsuri - Pagina 16
sufletel_80 spune:
Multumesc din tot sufletul, Anadomnica, pentru ca esti aici, alaturi de noi, sa ne mai deslusesti putin din tainele Domnului.
Doamne ajuta!
jesika spune:
Buna dimineata dragelor 
Astazi se implinesc 19 ani de la adormirea Pr.Arsenie Boca. Postez in continuare un link unde, spre fericirea mea, este si icoana parintelui
: http://www.razbointrucuvant.ro/2008/11/28/parintele-arsenie-boca-numai-atat-bine-putem-face-cata-suferinta-putem-ridica-de-pe-el/
Sufletel eu zic sa nu-l fortezi pe sotul tau cu nimic doar roaga-te pentru el si ai sa ai rezultate, cu siguranta. Viata duhovniceasca este foarte grea si trebuiea sa vrei tu sa o traiesi nu sa ti se impuna, sa-i intelegi singur rostul altfel vei avea repulsie si ai sa cauti sa fugi, in loc sa te apropii. Eu nu l-am luat cu forta pe sotul meu, tocmai din acest motiv. Ca sa-l aduc la biserica, am trisat putin
. Atunci cind merg la Radu Voda (nu ajung chiar in fiecare duminica) il rog sa vin asa ma ia de acolo si atunci de voie,de nevoie intra si el in biserica si mai prinde ceva din slujba (liturghie sau maslu). Nu e un om care fuge de biserica dar nici nu o cauta in mod special. Este credincios dar nu a inteles inca importanta unei vieti duhovnicesti, insa eu am rabdare si intre timp ma rog (si) pt.el. Ceva de genul asta tb.sa faci si tu pt sotul tau, Sufletel, adaptind trucurile dupa cum crezi tu ca e mai bine ![]()
.
In alta ordine de idei, despre viata intima a sotilor, si eu stiu acelasi lucruri pe care le-a postat Anadomnica.
Va pupacesc 
JSK
anadomnica spune:
sufletel_80 -
jesika - mult ma bucur ca ai reusit sa gasesti icoana cu parintele Arsenie Boca si ne-ai impartasit-o si noua. Ce frumoasa e!!! Ce ochi frumosi are icoana parintelui, intocmai ca in poze, intocmai cum a fost el. Oamenii povestesc ca el avea ochi patrunzatori: vad ca icoana a reusit sa surprinda acest lucru, e minunat! Doamne ajuta sa fie cat mai curand canonizat si de BOR!! 
anadomnica spune:
Si fetelor... am gasit pe pagina despre parintele Arsenie Boca la care ne-a trimis cu drag jesika
o "lumina" mare si frumoasa pt. sufletele noastre, ale aspirantelor, ce poarta inca in suflet crucea infertilitatii. Pentru ca mie mi s-au parut deosebite, si pt. ca m-am "adapat" din ele, le mai postez odata aici spre ajutor si lumina:
"“Nu este alta cale de mantuire, de ispasire a pacatelor, decat calea Crucii. Daca ar fi fost alta, Dumnezeu ne-ar fi aratat-o pe aceea. Prin Cruce, prin suferinta unei rastigniri in viata se intra in Imparatia lui Dumnezeu. Si se intra cu atat mai sigur, cu cat rabdam o rastignire nedreapta. Deci, cel ce vrea sa se mantuiasca n-are pe nimeni de osandit pentru crucea pe care o duce. Cine s-a hotarat cu toata puterea sufletului sau sa vina la Iisus, rastignirea-l asteapta, dar acesta iubeste din tot sufletul pe cei ce-l rastignesc. In necazuri se vede iubirea omului de Dumnezeu si de oameni. In cuptorul suferintelor de tot felul se curateste sufletul omenesc pentru Imparatia lui Dumnezeu. Si suferinta smereste trufia omului si Il face pe Dumnezeu prieten. Asa sa va talcuiti crucea pe care o aveti fiecare de dus! In Cruce Dumnezeu a ascuns o taina: taina mantuirii fiecaruia. Vai de cel ce nu are o cruce de dus: acela n-are prin ce se mantui“."
cami_antonia spune:
feteleeeeeeeee
multumesc mult de urari pt sotul meu ... ne-am sarbatorit putin ieri ... va saluta si el si va multumeste ....
medaaaaaaaaa asteptam cu nerabdare vesti de la tineeeeeeeee .... sa nu uiti sa ne scriiiiiii .... plssss
maryb cum sa te uitam .... in nici un caz ... lasa ca intrii pe forum mai tarziu .... cand mai creste bebe .... sa fiti sanatosi ...
criss fa o semnatura de graviduta ... haide ....
noce la fel ....
29+
ANTONIA IOANA
Camelia
anadomnica spune:
Pt. ca se apropie Sf. Andrei, si eu nu cred ca mai intru pe forum pana pe luni, marti, va postez link catre un colind de Sf. Andrei. Si cu ocazia asta: La multi ani anticipat tuturor celor ce se serbeaza de acest mare sfant!!!!
www.crestinortodox.ro/AscultaColindul_Sfantului_Andrei-2214.html" target="_blank"> Colindul Sfantului Andrei
noce spune:
Cami, ai dreptate, parca mi se parea ca-i prea devreme pentru semnatura. Inca pastrez secretul asupra sarcinii, ca sa creasca in tihna.
Sotul meu m-a anuntat azi ca plecam la Sf Parascheva sa-i multumim pentru ajutor. Nu-mi vine sa cred ca in sfarsit ajung la Iasi, sper si la Piatra Neamt (spre rusinea mea inca n-am ajuns in aceste orase, judete, unde credinta e la ea acasa) si poate la manastirea Carmazani.
Luam pomelnicul cu noi si ne vom ruga pentru voi sa ne dati vesti bune dupa post
Doamne ajuta! 
Sufletel, sa te rogi in continuare s-o ajute Dumnezeu pe prietena ta sa se intoarca la credinta, ca fara credinta e si mai greu. Eu o s-o adaug in pomelnicul nostru, la urma, ca tot plecam spre manastiri maine. Cu ajutorul lui Dumnezeu va trece peste aceasta perioada grea si va ramane iar insarcinata.
Vroiam sa va spun ca am mai vazut icoane pictate cu parintele Arsenie la manastirea Sadinca, de langa Sibiu, unde este paroh fostul ucenic al parintelui Arsenie, parintele David. Din pacate, nu erau si de vanzare.
Am mai auzit astazi ca maine, la manastirea Sihastria este slujba de canonizare a Parintelui Cleopa Ilie. Pentru cine e in zona ...
toate fetele
Weekend frumos!
6+
cami_antonia spune:
NOCE
cum sa fie prea devreme .... cand eu mi-am pus semnatura de la 4+ ... asa de repede va trece timpul .... vei vedea .... desi acum pare f multa vreme ....
doamne ajuta in calatoria ta ... sa nu ne uiti si pe noi burticoasele in rugaciunile de la manastiri ....
multi pupici pe burtici la toata lumeaaaaaaaaa
29+
ANTONIA IOANA
Camelia
medamaya1 spune:
Sa vin cu vesti...am 5 foliculi doar pe partea dreapta, stinga nu a reactionat deloc, 0 barat, asadar, marimi intre9-15mm, cel mai mare, continui trat inclusiv pe 2 dec , apoi pe 3 din nou la control, atunci imi vor spune cind am punctia, endometru de 8,3...sper sa fie bine si data trecuta am avut putini, 4 scosi si 4 fertilizati...multumesc fetelor ptr incurajari...tot inainte
Va pupa fata pe toate
si inca odata multumesc