Rugaciune colectiva pentru a dobandi prunci (22)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jesika spune:

Buna dimineata

Noi, maine, facem bradul la serviciu si impodobim birourile pt.Craciun. Abia astept...

Anaomaria are dreptate : fetelor unde ati disparut ?

JSK

Mergi la inceput

Nimeni,nimeni...

JSK

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

hai fetelor..mai spuneti ceva....ca nu am dispozitie de a face nimic azi la munca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellenii spune:

Buna fetelor!
Desi va citesc de multa vreme, mai precis din luna iulie 2008, de-abia acum va scriu si eu. As vrea sa ma treceti si pe mine pe listuta. Numele meu este Elena. Si eu imi doresc un copilas, sau mai multi, mai ales ca am pierdut o sarcina in luna iulie si inca sunt indurerata.
Va multumesc mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaomaria spune:

Bine ai venit, Elena
Anadomnicate va trece cu siguranta pe lista. Sper sa-ti placa la noi

"Si de as avea darul proorociei si tainele toate le-as cunoaste si orice stiinta, si de as avea atāta credinta īncāt sa mut si muntii, iar dragoste nu am, nimic nu sunt."-Corinteni I, cap. 13

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MaraAnisia spune:

Elena, bine ai venit si sa ne aduci vesti bune in curand. rugaciunile vindeca foarte bine sufletul si burtica.

tuturor va transmit ganduri bune si liniste in suflet.

pupici,

Cu Dumnezeu in gand

http://tt.lilypie.com/Xqllp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

buna fetele frumoasele,
eu nu lucrez, asa k nu impodobesc bradul la servici.

dar am asa o sa il impodobesc la mine acasa.... imi doresc sa ies un pic din starea asta de tristete permanenta . poate sarbatorile ma vor face sa imi revin un pic, desi stiti cum se spune, cand ai asteptari e pos sa nu se realizeze. dar cine stie.....

fetele, desi am citit in biblie ca e pacat sa spui/lauzi ca te rogi pentru altii, totusi va zic ca listuta noastra va ajunge astazi la manastire in sinaia. sa ma ierte Dumnezeu dar va zic ca sa spuneti si voi repede o scurta rugaciune sa ne auda DD.

va si sa aveti o zi frumoasa.

viitoare sper

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medamaya1 spune:

Buna fetelor.Daca vreti vesti va zic eu, tocmai m-am intors de la echo, am primit vesti bune, nu ma prea asteptam, deci pe ovarul de care va ziceam ca nu am nici un folicul, au aparut ca prin minune 6, mari, profesorul era tare incintat, cei 5 pe partea dreapta, de care stiam deja , endo a crescut la 10,5, vineri am punctia, daca ramine asa si la punctie chiar ii recolteaza pe toti, Dr spunea ca vom merge pe blastocisti...,sper sa fie bine si in continuare.Eu nu pot ramine natural asa ca apelam la FIV , ptr cine nu ma stie(inca).
Elleni, bine-ai venit si doamne ajuta sa te vedem pe listuta de gravidute cit mai repede
Io va pup pe toate

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Elena bine ai venit

Happy multumim, Doamne ajuta !

Noce cum iti este, ce mai faci ?

JSK

Mergi la inceput