Rugaciune colectiva pentru a dobandi prunci (22)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns noce spune:

Dragele inimii mele, in special Anita, Vally si Happymum, bine ati venit printre noi! De acum, cu incredere cu tona (in Sfantul Nectarie v-as recomanda) si cu credinta cat va tine inima (in Dumnezeu si in Maicuta Sa) va invitam sa ramaneti !
Primul pas este o spovedanie sanatoasa si un post trait cat mai curat (de preferinta a nu se concepe copii in post, pentru ca nu e bine pentru ei).
Fiti fara grija, noi v-am trecut in listutele noastre, care in fiecare zi ajung in cate o biserica, poate chiar la moastele sfintilor. Deci aveti o gramada de sfinti care se roaga pentru voi! Cred ca increderea ca veti reusi, cu ajutorul lui Dumnezeu, e cea mai importanta.

La biserica Radu Voda e deschis aproape non-stop. Noi am fost la diferite ore si mereu era deschis si erau oameni acolo care se rugau. E o atmosfera foarte frumoasa!

Si noi am fost la parintele Gherontie in aceasta vara si ne-a spus acea rugaciune cu mana pe burtica, extrem de emotionanta si de profunda, iar de atunci, din pricina tratamentelor am avut doar 2 luni de ... incercari. Iar in ultima luna, in care am si ramas, imi repetam zilnic rugaciunea parintelui Gherontie "Doamne, intoarce-i la bunatate si rugaciune pe toti vrasmasii mei!"

Pentru fetele din Iasi si din Constanta trebuie sa stiti ca exista si la voi in orase particele din Moastele Sfantului Nectarie. Poate sunt si in alte orase din Romania, daca mai stie cineva, va rog sa scrieti ca sa fie de folos cat mai multor fete, viitoare

Ar mai fi de spus ca dintre noi, fetele de aici, multe se roaga dimineata (la 7) sau seara (la 11 parca) pentru zamislire de prunci, o rugaciune colectiva la care va invitam, daca puteti si simtiti, sa fiti parte. Eu sunt la rugaciunea de dimineata (mai ales in ultimul timp cand ma ia somnul devreme, iar dimineata ma trezesc inainte de rasarit si ma rog pentru toate aspirantele )

Faca-se Voia Tatalui Ceresc!

Mergi la inceput

Nici nu stiti ce usurata sunt! Azi am fost si m-am spovedit (din nou, dupa o luna si 2 zile) si ma simt foarte bine! As vrea sa le incurajez pe fetele care n-au reusit sa isi gaseasca inca un duhovnic bun, pe sufletul lor, sa mai caute, pentru ca o spovedanie bine facuta curatza sufletul si aduce muuulta bucurie.

Noi ne-a gasit duhovnicul la manastirea Caldarusani, de langa comuna Balotesti (pe dn1 intre bucuresti si ploiesti). Este un loc rupt de lume, foarte frumos, o biserica unde te inconjoara un munte de evlavie si curatie a sufletelor celor care o locuiesc. Nu este niciodata aglomerat, pentru ca putini oameni ajung acolo. Azi am vazut ca erau acolo moastele unor sfinti, mai multe la un loc, ca intr-un panou. Era un pic intuneric si n-am vazut bine, dar am citit ca ar fi ale sfintilor Haralambie, Parascheva si Stelian. Sincer, mi se pare o mare minune sa avem moastele Sfintei Parascheva atat de aproape de Bucuresti si mi-am propus sa ma uit mai bine data viitoare.

Duhovnicul nostru este Parintele Bartolomeu, un om foarte bland si apropiat sufletului, pe care vi-l recomand din tot sufletul.
Scriu aceste randuri pentru ca eu am alergat de la un duhovnic la altul pana mi-am gasit unul si nu a fost chiar usor.

In plus, dupa ce am fost data trecuta la spovedanie, simteam ca am uitat ceva, nu stiam ce si nu eram sigura. La cateva zile m-am rugat intens Domnului sa ma ajute sa constientizez si sa-mi amintesc toate acele pacate pe care le-am facut si pe care nu le-am spovedit, pe care El le stie si asteapta sa le spovedesc. Dupa ce am facut acea rugaciune, am intrat in dus si nu va inchipuiti cum am inceput sa-mi amintesc, unul dupa altul, pacate din trecut, nespovedite. Nu stiam cum sa ies mai repede ca sa mi le notez sa nu le uit. Din acea seara am inceput sa scriu pacatele si in aproximativ o saptamana am strans cam 30-40 de pacate nespovedite.

Trebuie sa va spun ca la plecarea de la spovedanie de luna trecuta parintele mi-a spus ca daca imi mai amintesc pacate sa ma intorc sa le spovedesc, de parca ar fi simtit ca mai e ceva.

Astazi, dupa ce am spovedit si acea lista, ma simt chiar eliberata, usurata si bucuroasa.

ps: Azi am reusit sa ajung la Sf Stelian, Ocrotitorul Copiilor (la Udriste) si am lasat pomelnicul nostru acolo, la rugaciune, la moaste! Sa ne ajute Sfantul Stelian sa avem copii, ca apoi sa-i cerem ajutorul sa-i ocroteasca. Imi pare rau ca nu aveam numele celor trei noi venite.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

buna seara dragele mele,

va mai amintiti de mine ?
am pus poze noi la semnatura cu bebelusul meu iubit.

eu sunt obosita dar tare fericita, puiul meu este bine si imi face viata frumoasa. ziua mai dorm si eu cand doarme el, mai fac mancarica... asa ca de forum nu mai am timp.

va pup pe toate si va mai vizitez.

maryb cea mai fericita mamica de Mario Gabriel

poze cu mami si bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

Buna fetele dragi! Asa o zi sfanta si frumoasa a fost astazi.....eu una am asteptat-o tot anul.Sa ne dea Dumnezeu prunci sanatosi la toate cele ce ne incredem in vointa Sa.Doamne ajuta!

anaomaria multumesc

anadomnica ai postat niste lucruri extraordinare din viata noastra de zi cu zi

noce multumim mult, Maicuta Domnului sa te inconjoare cu toata dragostea Sa

criss, ai povestit foarte frumos

Eu am fost la dr si l-am vazut pe BBita era vioi, uterul era ok, cu Dumnezeu inainte.

13 + Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!
binecuvantarea noastra
www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" si casutza noastra si a lui BB

Mergi la inceput

maryb esti o scumpa iar BB este SPLENDIT!!!!!!Sf Stelian sa ti-l ocroteasca
pupici

binecuvantarea noastra
www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El

Mergi la inceput

Fetelor, cum nu am gasit format audio va dau format scris al acatistului cu scuzele de rigoare de intarziere

http://www.fieni.3x.ro/O%20R%20T%20H%20O%20D%20O%20X/Acatiste/Acatistul%20Sf%20Stelian.php

binecuvantarea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anadomnica spune:

maryb - bine ai mai trecut pe la noi. Ai o scumpete de baietel!!! Sa-ti traiasca si sa ne mai bucuri cu pozici de la el si cand mai creste!
laurra - multumim pt. link-ul catre acatist. Domnul sa te ajute si sa ramai sub binecuvantare pana la finalul acestei dulci calatorii de
noce - esti binecuvantata! Multa sanatate si de aici inainte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medamaya1 spune:

Maryb, pup mamica fericita
Anadomnica
Miine merg la echo, la control sa vedem productia., sper sa fie bine, mai ales ca nu ma simt prea grozav, ma simt umflata, ma doare burta , imi simt ovarele cum lucreaza(asta e de bine), ieri mi-a fost si rau....vedem cum sta treaba
Va pup pe toate
Anaomaria, daca te rog frumos sa-mi trimiti si mie retetele, multumesc anticipat
Cami, LA MULTI ANI, sotului, sa fie sanatos si tot ceea ce-si doreste el sa devina realitate

Mergi la inceput

Maryb, ce pufocel de bebel! Sa-ti traiasca, sa fie sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anadomnica spune:

medamaya - Doamne ajuta! Ne rugam pt. tine

Mergi la inceput