Rugaciune colectiva pentru a dobandi prunci (22)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ANITA75 spune:

Fetelor va as vrea daca se poate sa ma trece-ti si pe mine pe listuta?numele de botez este Ioana.DD sa ne ajute!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vally spune:

buna seara tuturor
felicitari proaspetelor burtici!!!!sarcini usoare si la termen!!!

ma treceti si e mine pe listuta, va rog?
numele de botez este : valentina daniela si mihaita

Doamne ajuta-ne!

multumesc mult
o seara frumoasa
va pe toate

http://tt.lilypie.com/yns2p2.png
viitoare "burtica"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Criss... felicitari, sarcina usoara , mari sunt minunile atunci cand credinta este mare, Bunul Dumnezeu sa-ti calauzeasca pasii, povestioara ta e pansament pentru sufletzel, multumim mult.
Bunul Dumnezeu si Maicutza Sfanta sa va intoarca inzecit rugaciunile voastre pentru noi toate

poop toate fetele
Doamne ajuta!

in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz

"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> sa facem o minune de Craciun, haide-ti sa o ajutam pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaomaria spune:

Buna dimineata fetelor
Ce s-a marit listura noastra!
Chiar aseara ma gandeam ce frumos ar fi daca toate fetele de pe lista s-ar ruga Sfintilor si Maicii Domnului si lui DD. Atunci sigur DD ne-ar mai trece cu vederea pacatele si s-ar milostivi de noi.
Sper ca azi sa aveti o zi frumoasa, mai ales ca e ziua Sf Stelian, ocrotitorul copiilor. Va pun link cu acatistul, daca stie cineva un link sau are acatistul in format audio, va rog sa-mi spuneti, ca nu reusesc sa-l gasesc.
tuturor.

"Si de as avea darul proorociei si tainele toate le-as cunoaste si orice stiinta, si de as avea atāta credinta īncāt sa mut si muntii, iar dragoste nu am, nimic nu sunt."-Corinteni I, cap. 13

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anadomnica spune:

criss - foarte frumoasa povestea ta, din nou parintele Gherontie Puiu a venit sa dea o mana de ajutor alaturi de sfinti si de Maica Domnului! Suntem asadar binecuvantate cu suflete mari in aceasta tara!
ANITA75 si vally - fiti binevenite! si daca tot ati venit deodata amandoua sa inlocuiti pe lista aspirantelor cele 2 proaspete gravidute ... ce pot sa va doresc decat sa plecati in curand tot cate doua spre lista cea binecuvantata de . Domnul sa va ajute!
Fetelor, sa luam intarire duhovniceasca de la proaspetele noastre binecuvantate si sa inmultim rugciunea noastra si dragostea noastra. Eu am gasit cateva cuvinte, iarasi , minunate despre rugaciune de unde am sa selectez cate ceva ... si am sa pun si un link pt. cele ce vor sa stie mai multe. Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anadomnica spune:

"Suferinte cauzate de criza spirituala si posibilitatea vindecarii omului postmodern prin rugaciune

Omul contemporan se afla intr-o stare de criza si solutia iesirii din aceasta stare nu poate consta decat in intoarcerea omului la starea lui fireasca. Iar starea fireasca a omului este aceea care il defineste ca om adevarat; omul adevarat este omul iubirii, al comuniunii si al dialogului cu Dumnezeu si cu semenii, omul virtuos, statornic in bine, dovedind tarie in impotrivirea fata de pacat. Starea fireasca a omului consta in preocuparea pentru cele superioare, duhovnicesti, in asumarea responsabilitatii fata de el insusi si fata de semeni, in cultivarea si afirmarea demnitatii fiecarui om ca persoana. Starea fireasca a omului este totuna cu starea de gratie, de har, izvorata din conlucrarea libera a omului cu Dumnezeu, a omului preocupat de cele inalte si mobilizandu-se pentru dialogul cu Dumnezeu pe calea rugaciunii."

"Omul de astazi este atat de supus stresului, nervozitatii, imprastierii si fricii, tocmai fiindca ii lipseste credinta. Cu cat credinta este mai slaba, cu atat omul este mai nelinistit cu privire la viitorul sau si al familiei. "Trebuie sa ne intrebam - propune Konrad Lorenz, laureat in 1973 al premiului Nobel pentru medicina si filosofie - ce anume provoaca omenirii de azi daune sufletesti mai mari: lacomia orbitoare de bani sau graba extenuanta. Oricare ar fi raspunsul - zice el - cei care detin puterea urmaresc, indiferent de directia lor politica, sa le promoveze pe amandoua si sa amplifice pana la hipertrofiere acele motivatii ce impulsioneaza omul catre intrecere. Din cate stiu, nu exista o analiza a psihologiilor abisale pentru aceste motivatii, dar eu consider ca e foarte probabil ca pe langa lacomia de a detine bunuri ori pozitie ierarhica superioara, sau de a le detine pe ambele, un rol esential sa-l joace si frica, frica dea ramane in urma in cadrul intrecerii, frica de saracie, frica de a lua hotarari gresite si de a nu face sau a nu mai face fata intregii situatii atat de stresante. Frica sub toate formele ei e cu sigurata cel mai important factor de subminare a sanatatii oamenilor moderni, producandu-le hipertensiune arteriala, rinichi cirotici, infarct la tinerete si alte asemenea bucurii. Omul vesnic grabit si agitat... e manat, si ceea ce il mana nu poate fi decat frica" . Omul este fricos si nelinistit pentru ca nu are o relatie constanta cu Dumnezeu si nu vorbeste cu El, motiv pentru care si credinta lui a devenit ceva teoretic, fara a avea puterea sa-l salveze. "Cum am putea scapa de acest vrajmas modern: supraaglomerarea, imprastierea, enervarea? - se intreaba un teolog. In ceea ce ma priveste - zice el - o spun deschis ca marele remediu este rugaciunea. Cine se roaga nu mai este supraaglomerat. Cine se roaga se unifica. Cine se roaga are alinare.

Cine se roaga este viu. Intrebat fiind ce sfat ar da oamenilor ca sa evite non-sensul in viata si sa gaseasca un sens existentei lor, acelasi teolog precizeaza ca ar sfatui pe orice om, tanar sau batran, sanatos sau bolnav: 1. Sa incerce sa iubeasca; 2. Sa ia omul in serios pentru ca sa se afle pe calea lui Dumnezeu; 3. Sa se roage: "Roaga-te cum vrei tu, cum poti tu, dar roaga-te, caci aceasta este viata. Rugaciunea este activitatea omeneasca suprema. Cand te rogi esti in relatia suprema, traiesti cu Fiinta cea mai minunata pe care o poate intalni cineva, Dumnezeu" . Rugaciunea ne prilejuieste reflectia si cugetarea la Dumnezeu, ne sensibilizeaza pentru a-L primi in noi, si astfel ne intareste in credinta. Rugaciunea este actul prin care ne oferim lui Dumnezeu cu gandurile, cu faptele si cu intreaga noatra fiinta. Tocmai de aceea, cel ce se roaga cu adevarat este preocupat sa t infatiseze inaintea lui Dumnezeu purificat de gandurile rele, de ora, pentru ca sa nu-i fie refuzat darul rugaciunii (Matei 5, 23-24). Unul ca acesta ii ofera lui Dumnezeu nu numai fiinta sa ci si relatiile ale cu semenii, gandurile sale bune despre ei, iertarea tuturor relelor ji nedreptatilor precum si dragostea sa fata de semeni."
pentru cine vrea sa citeasca mai multe: www.crestinortodox.ro/Suferinte_cauzate_de_criza_spirituala-29-24446.html" target="_blank">Despre rugaciune

Doamne ajuta in drumul meu spre bebe!
Eu, familia si pozele mele

CASUTA VERDE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns housepocket480 spune:

Noce
multumim de urari
Sa dea DD si Maica Domnului sa plecam cu bebe mic cat mai curand posibil. Am fost si eu aseara la Sfantul Nectarie si m-am rugat pentru nastere de prunci.
Si ma bucur tare mult ca sunt pe listuta voastra!

Criss, frumoasa povestea ta! Sarcina usoara si bebe sanatos!
Fetelor, vreau sa va intreb ce acatiste cititi voi la 7 dimineata si ce acatiste cititi la 11 seara?
va pup dulce

Mama lui Matei Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

va rog sa ma treceti si pe mine pe listuta la aspirante. numele meu de botez este gina.
multumesc si doamne ajuta-ne sa avem prunci sanatosi cu toatele.

viitoare sper

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MaraAnisia spune:

Buna, dragutele mele,

Mii de multumiri tuturor celor care duc listuta cu numele noastre prin locurile minunate in care merg..

Noce, parintele Popa (cel tanar) de la Biserica Belvedere este vecinul meu, locuim pe aceeasi strada si vorbim adesea. Din pacate nu am reusit inca sa ajungem la Biserica aceasta desi ne-a invitat de multe ori. In fiecare luna, in ultima vineri din luna, dansul tine slujba de miezonoptica, la fel cum se tine in Manastirile de la Muntele Athos si la unele Manastiri din Romania.

Aingriv

Bun venit noilor fete, multa rabdare si credinta.

Cele mai bune ganduri tuturor si sa ne ajute Sf. Stelian sa avem si noi copii sanatosi.

Cu Dumnezeu in gand

http://tt.lilypie.com/Xqllp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noce spune:

Criss, draga mea , te rog din suflet, copiaza ce ai scris aici despre ajutorul Sfantului Nectarie si in cap. "Insarcinata cu ajutorul Sf Nectarie". Sunt multe fete care alearga la doctori si fac tot felul de tratamente (uneori inutile) si nu mai ajung si la biserica. Hai sa dam speranta cat mai multor aspirante si sa-l bucuram pe Sfantul! Ai o poveste foarte emotionanta si ma bucur mult pentru minunea care ti s-a intamplat. Noi am avut noroc si am asteptat doar un an si nu am facut multe analize care poate ne-ar fi alarmat. Sfantul face minuni tocmai ca sa arate ca trebuie sa avem credinta mai multa in Dumnezeu si mai putina in oameni.
Iti doresc sarcina usoara (desi tu stii deja ca Sfantul are grija de tine mai mult decat iti putem ura noi) si un prunculet binecuvantat!

Faca-se Voia Tatalui Ceresc!

Mergi la inceput