Rugaciune colectiva pentru a dobandi prunci (22)
Raspunsuri - Pagina 12
luca2008 spune:
Noce , Criss felicitari din suflet !!Sf. Nectarie si Maicuta Domnului sa va aibe in paza .
Dragele mele, multa speranta ne picura Dumnezeu in suflet atunci cand una dintre noi reuseste. Cu fiecare reusita vedem cat suntem de iubiti de Domnul.
Urez celor care sarbatoresc ziua de nume "la multi ani"
Post luminos si linistit in continuare!Va imbratisez cu drag .”Construieste-ti in minte o imagine a reusitei tale. Pastreaza aceasta imagine cu tenacitate, nu ii permite sa dispara. Mintea ta va cauta modalitati de a dezvolta aceasta imagine ... Si nu-ti imagina nici un fel de obstacole.“Norman Vincent PealeDoamne ajuta!
MaraAnisia spune:
Felicitari Noce si Criss! 

are mare dreptate Luca2008, aceste reusite sunt pt mine cel putin un adevarat medicament pt psihic, cand mai scade nivelul sperantei si vezi ca totusi sunt si reusite parca iti mai revii.
Cami_antonia, sarcina usoara in continuare si La multi ani pt sot!
Aingriv, esti extraordinara cum nu ne uiti tu si zilnic ne dai putere sa credem si mai mult
si pt bebica ta 

Va doresc un post cu folos si cu multa speranta si credinta puternica.
tuturor 

si 

Cu Dumnezeu in gand
http://tt.lilypie.com/Xqllp2.png
housepocket480 spune:
Felicitari Cris si Noce
Sa aveti sarcini usoare si pui sanatosi
Noce, sa inteleg ca s-a facut o listuta cu fetele ce roaga pentru nastere de prunci sanatosi? daca nu te deranjeaza si nu te superi, as putea sa te rog sa ma inscrii si pe mine pe Acatist si unde o lasi tu sa ma poata pomeni si pe mine - Emilia Madalina?
Multumesc mult si iarta-ma de indrazneala
Mama lui Matei Alexandru
ainigriv spune:
Housepocket,listuta e cea de pe prima pagina,cu toate fetele si aspirante si gravidute si mamici,dar trecute doar numele de botez,le printam si lasam oriunde ajungem la manastiri sau biserici,ca nu ne lasa Dumnezeu fara raspuns,deci sa fie cu folos si la tine
!!!
MaraAnisia,pai cum sa uit eu sufletele atat de dragi???Care au fost langa noi zi de zi in cele 9 luni de
!!!Atat vreau,sa ne ierte Dumnezeu pe toate si sa trimita Darul la fiecare,sa ma pot bucura si eu din plin!!!
Noce si eu am intampinat
de la apropiati,mama,sotul,insa nasa mea de botez,f.credincioasa m-a sustinut.Am avut mare ispita inainte de postul Pastelui cand la ecograf bebelina avea un decalaj de o saptamana,adica nu crescuse suficient,ma intrebam ca sa fac,sa tin sau nu post?!Si cu incredere in Dumnezeu,post si rugaciune,am crescut suuuuper bine si am si recuperat.Sunt copii deosebiti cei veniti cu post si rugaciune,dar totul este sa facem dupa putinta.Eu ma simt bine cu vegetale si niciodata nu simt lipsa de carne.
Sandaa,tare m-am bucurat sa te regasesc,imi era dor si nu-i nimic,fiecare trecem prin astfel de stari.Eu inainte de ramane
eram tare dezamagita la venirea rushii si Criss ma incuraja ca poate e ultimul si asa a fost!!!Important e ca ne avem unele pe altele sa ne sustinem,deci nu-ti fie teama,vino cand poti si scrie-ne,vom fi aici.
Georgia,trebuie sa-ti multumim si tie si mamei tale pentru milostenia facuta cu noi chiar la Sfantul nostru drag Nectarie,in timpul pomenirii sale!!!Sunt convinsa ca si pentru tine va face minuni.Sa ne

in continuare,ca mari minuni vom vedea.
Danangie,bine ai revenit,pupici si tie si puiului Alessio,nascut la o zi dupa noi.Poate ne mai vizitezi sa ne povestesti mai multe despre voi.
Fetelor ce de sarbatori avem si ce de Sfinti ne ajuta in perioada asta:SF.Ecaterina,Sf.Stelian,Sf.Filofteia,Sf.Nicolae mare facator de minuni!!!Sa ne rugam lor cu credinta!!!
housepocket480 spune:
Anigriv
Multumesc frumos ca mi-ai pus si mie numele pe listuta
Va pup pe toate 
Doamne ajuta
Mama lui Matei Alexandru
sandaa spune:
Fetelor dragi,
La Multi Ani tuturor celor care isi sarbatoresc ziua numelui. Sf Ecaterina sa va ajute si sa ne ajute si noua celor care incercam sa o sarbatorim si ne rugam ei.
Ainigriv multumesc pentru sustinere esti o draguta ca de obicei ma bucur foarte mult ca esti alaturi de noi si ne incurajezi. Bunul Dumnezeu sa te ajute mereu si un pupic pentru micuta Maria.
Anaomaria te rog sa-mi trimiti si mie retetele cu mancaruri de post. Adresa mea de mail este sbota20@yahoo.com. Te pup si multumim ce faci pentru noi.
Va multumesc tuturor si in primul rand bunului Dumnezeu pentru bucuria de a avea gravidute pe listutele noastre. Eu m-am inseninat putin si sper ca ajutorul nu va intarzia sa apara si in viata mea.
Va pup pe toate. Sfintii pe care ii sarbatorim sa ne ajute sa trecem cu bine postul si sa ne calauzeasca pasii pe drumul cel bun.
Fetelor care duceti listele la bisericile cu sfintii care se sarbatoresc zilele acestea va multumesc.
Doamne ajuta!
noce spune:
Fetelee, tocmai m-am intors de la Sf Ecaterina (bis. Belvedere) si cu Voia lui Dumnezeu chiar in acest timp se citeste pomelnicul nostru! Doamne ajuta!
La multi ani, Ecaterinelor! (oare avem vreuna printre noi?)
Luca2008
asa ma inseninam si eu si ma umpleam de speranta cand aflam de cate o noua graviduta. Doamne ajuta sa-ti aduca testul urmator doua liniute!
Mara Anisia
Emilia Madalina, bine ai venit printre noi
Spor la rugaciune, ca se lasa cu
dupa post! Sa-ti ajute Bunul Dumnezeu si Sfantul Nectarie. Ai intrat in listuta noastra la fix. Maine e Sfantul Stelian si cu siguranta cateva dintre noi ajung la moaste cu pomelnicul. Apoi, ne pregatim pentru sfintii Andrei, Nicolae, Filofteia si Ana (Zamislirea Sfintei Fecioare de catre Sfanta Ana). Si toti ne vor asculta rugile si le vor lua cu ei sus, sus la Tatal Ceresc.
Cami, la multi ani pentru sotul tau! Sa fie sanatos, bun slujitor al lui Hristos si sa se bucure de copilasi sanatosi si buni!
Sanda 
Faca-se Voia Tatalui Ceresc!
Kerstin spune:
Criss, te pup si te imbratisez din tot sufletul!DD ti-a daruit minunea dupa sufletul tau curat!! Sa ai parte de o sarcina usoara, bebe sanatos si sa aveti grija de voi!
Noce, felicitari! Bebe sanatos si sarcina usoara!

criss_2081 spune:
Stuart, Anadomnica, Sandaa, Sufletel_80, Anaomaria, Claudelle, Medamaya1, Magdita, Luca2008, MaraAnisia, housepocket480, dragele mele va multumesc din suflet pentru urari si va doresc cat de curand sa ne dati vestea cea minunata
Virginia multumesc mult pentru tot si pentru ca mi-ai fost alaturi
Noce -sarcina usoara si pruncut sanatos si tie!
Cami_antonia iti multumim pentru ceea ce faci pentru noi, pentru faptul ca suntem cu toatele pomenite in locuri sfinte, tare mult ajutor am primit!
georgia_c stiai tu ce stiai
, iti doresc cat de curand sa ai parte de o burtica mare
si pruncut sanatos
Maria08 de abia astept sa ne vedem, am un cadou pentru tine
, sa ai incredere ca bebe e pe drum si cat de curand o sa ne dai si tu vestea.
Kerstin
pregateste-te ca trebui sa ma urmezi!
O sa incerc sa povestesc un pic, cu toate ca nu prea ma pricep prea bine la imbinat cuvintele in scris.
Pe Sfantul Nectarie l-am descoperit acum cativa ani buni, cred ca era prin anul 2000, eram in liceu pe vremea aia, dar asa de tare l-am indragit ca mi-a ramas lipit de inimioara, tare bucuroasa am fost cand studenta fiind in Bucuresti Presfintitul Varsanufie a reusit sa aduca Moastele Sfantului Nectarie la Radu Voda.
Noi incercari pentru bebe avem cam de 2 ani, de cand ne-am casatorit numai ca sotul e mai mult plecat cu serviciul din tara, asa ca eu eram foarte trista pentru ca dintr-un an de 12 luni noua daca ne ramaneau cam 4 luni de incercari pe an pentru bebe, eram cu nervii la pamant, mi-am facut prolactina acum cateva luni si era foarte mare, doctorita mi-a zis ca nu prea am sanse de bebe, dar eu nu am crezut-o, plus ca aveam si cateva ecografii de anul trecut cu ovare micropolichistice, dar mi-am pus toata speranta in Sfantul Nectarie si nu am acceptat nici un tratament alopat.
Asa ca am incercat ca pana imi vine sotul acasa, sa tin un fel de "canon" pentru Sfantul Nectarie, sa citesc Acatistul Sfantului si post atat cat pot si am mai reusit de am trimis acum cateva saptamani si un pomelnic in Grecia la Sfantul.
La sfarsitul lunii octombrie am ajuns cu sotul si la Manastirea Caraiman la parintele Gherontie, unde am lasat un pomelnic si parintele ne-a spus o rugaciune si mare mare nadejde am avut si in cuvintele parintelui. Daca aveti posibilitatea sa ajungeti pe Valea Prahovei sa nu ocoliti Busteniul, sunt convinsa ca de mare folos ne-a fost rugaciunea si binecuvantarea pe care am primit-o de la parintele Gherontie, ei bine la nici o luna de la vizita la Manastirea Caraiman cuvintele parintelui Gherontie s-au adeverit.
Imediat ce am venit de la munte, de la Busteni am inceput sa tin si un tratament cu produse de la Forever este tratamentul pe care l-a postat Marryan pe forum.
Aseara am ajuns in Bucuresti ca am avut ceva treburi de rezolvat si chiar de aseara aveam planificata o vizita la Radu Voda la Sfantul, dimineata mi-am cumparat un test, dar nu am avut curajul sa-l fac prea repede, m-a intalnit cu Livsy, ne-am plimbat un pic si am intrat la Biserica Otetari unde se afla Moastele Sfantului Haralambie, ne-am inchinat si tare tare mult mi-a placut acesta bisericuta si parca am prins un pic de curaj, asa incat dupa aceasta minunata plimbare am avut curaj sa fac testul, am crezut ca visez
cand am vazut rezultatul si imediat mi-am luat bagajele si am plecat la Sfantul Nectarie, de atata emotie si eu si sotul am incurcat si metrou
, dar pana la urma am reusit sa ajungem la Sfatul si sa-i multumim pentru aceasta minune.
Ii multumesc Sfantului Nectarie pentru ceea ce traiesc, Maicutei Domnului si tuturor Sfintiilor.
Dragele mele, parintele Arsenie Papacioc spune ca trebuie sa avem nadejde la Maica Domnului ca Maica Domnului e trista ca nu-I cerem nimic si nu ne rugam.
Trebuie sa avem incredere in sfintii nostri dragi sa ne rugam cu inima deschisa sis a le incredintam lor toate dorintele noastre.
Va imbratisez pe toate si va doresc tot ce e mai bun si frumos!
Doamne ajuta-ne!
georgia_c spune:
criss... mie mi-au dat lacrimile...
merita toate femeile binecuvantarea unui prunc , insa eu ma simt atat de mica in fata increderii tale si a altor fete ... ma bucur din suflet
ma bucur ca sf nectarie , sf parascheva , si toti sfintii ne ajuta si mijlocesc pt noi
Doamne ajuta
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein