Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (146)
Raspunsuri - Pagina 22
madalina28 spune:
Alina f frumos doarme micuta Ioana.De ce ii pui paine in mancarica?
LalaD maine vreau sa merg la BE spune-mi te rog ce jucarii ii vei lua lui Andrei stiu ca ai pus linkurile dar nu le-am salvat.
Madalina
de
Sofia 01.02.2008
calea sigura a esecului este sa renunti...
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
Ioanact spune:
Am uitat sa mai zic k in supa ii pun si bors, ii place foarte mult. Mai dvm s-a trezit Ioana, cred ca s-a speriat (acum 5 min), a marait un pic, si i-am mai dat lapte, a baut 90 ml, deci in total in seara asta a baut = 350 ml de lapte. 
LaLa 20 sunt eu aici
, legat de mancare, eu ii mai schimb adica la supica ii pun carne, si ii fac piureul numai din cartofi, morcovi si cu putin unt (de ex.asa i-am dat azi), alta data ii fac supa numai din legume, iar piureul cu carnita.![]()
madalina28 multumesc
, ma
bucur ca ti-a placut cum doarme Ioana, ii pun miez de paine ca sa fie mai satios
si sa se obisnuiasca si cu paine (de la 8-9 luni am inceput sa ii pun si miez de paine in mancare), ii mai dau branza topita pe paine. Voi nu le dati paine?
ALBUM
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte
Alte POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008)
nemary spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ioanact madalina28 multumesc , ma ALBUM www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte Alte POZE www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) |
chiar vroiam sa te intreb si eu de ce ii dai paine, dar vad ca mi-a luat-o Madalina inainte.
parerea mea este ca la varsta lor nu au nevoie de paine, iar de obisnuit chiar nu vad rostul. iar ca mancarea sa fie consistenta fa-o mai groasa. cea pe care o fac eu nu pica din lingurita, iar Daria mananca cam 200-220 gr.
Mari
de Daria Maria(29.01.2008) Povestea Darului plangaciossunt tot mai mare
odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina
POZE DARIA
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
LaLa_20 spune:
Emabucuresti...parca tu ziceai o data ca vrei "jucarii" cat mai realiste...de Laptopul asta
Cea mai optimista mamica!
Laura
de
Bianca Mihaela(15.12.2007)
Printesa mea
Bibi se face mare!
VIDEO
In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!
docdecap spune:
buna fetele, un mesaj lung, fell free to skip it daca e prea mult
uite am disparut si eu o vreme, si gasesc gasca intoarsa pe dos.
nu vreau sa fiu cobe, dar ma asteptam, pentru ca treburile astea sunt NORMALE intr-un grup. numai ca, nefiind obligatorie prezenta, se pot finaliza si prin disparitii furioase sau discrete.
uite in seara asta, afland ca v-ati cam certat pe aici, am recuperat un numar impresionant (pentru mine) de capitole si acuma nu mai am energie nici sa formulez un mesaj calumea.
si eu ma numar printre exemplarele sarcastice ale genului feminin (am eu o teorie psi cum ca agresivitatea la femei se disimuleaza in ironii si rautati) si stiu ce inseamna asta. dar cum nu suntem colege de clasa, care ne vom intalni fata in fata si maine, si poimaine si tot asa, pe forum e mai usor sa te 'slobozesti' cu cate o replica sau interogare care nu pica prea bine destinatarei.
oricum, stam mai bine decat masculii, mai am subiecte la care intru la softpedia, aia sar direct la beregata si esti prost si eu mai stiu ce. sau mai intrati pe DC la 'parintii intreaba...' si vedeti acolo paruiala, ca sa aveti dimensiunea armoniei de pana acum de aici.
acuma, nici nu pot spune 'dati mana si faceti pace' pentru ca orgoliul si motivele supararii la 30 de ani sunt altele ca la 6.
scriu si eu ca o membra a acestui forum. nu ma pot da psihologul lui, pentru ca nu sunt.
parerea mea e ca treburile ar trebui sa se rezolve pe PM. sfatul meu de monica. si, evident,intre persoanele la care se refera discutia.
si daca simtiti nevoia sa va descarcati, tineti un jurnal si bagati acolo replici acide. eu asa am facut. si era misto, iti veneau cele mai tari si mai taioase replici de spus, altfel ajungeam sa ma simt ca nobel, ca doamne ce am facut, la ce arma am dat verde in lume. asa ca primea rosu, statea la jurnal, peste un an era complet irelevanta.
iar daca mai aud ca incepeti sa va comparati copiii, vin cu
! ca eu ca mama doar n-o sa ma dau mare cu ceva ce nu e nici macar meritul meu(ca doar nu i-am ales eu din gramada ochii cu gene lungi sau am programat ca va merge la 10 luni si fix n zile, sau cand ii ies dintii, sau ca se imbolnaveste repede sau foarte greu etc.etc.) asa ca nu are sens ca altele sa se simta in inferioritate. deci cine are sa-i traiasca, cine nu, sa aiba putintica rabdare, ca la gradinita ajung cu totii, n-o sa ne intrebe nimeni atunci cand i-au iesit dintii, cand a mers, cand a zis mama.
e ok, ne bucuram, dar nu dam drumul la comparatii, ca iese cutia pandorei.
deci v-am umplut de sfaturi, acuma despre noi
eu am disparut si nu mai stiu cand voi reaparea pentru ca nu am timp de forum. se scrie prea mult pentru psihicul meu, sunt subiecte multe, unele au legatura cu copiii, altele nu sau nu au relevanta pentru situatia mea, altele organizeaza aspecte ce ne privesc sau nu pe toate, precum si 5 mesaje consecutive de la aceeasi persoana raspunzand in fiecare altei persoane umplu capitolul repede. Nu sunt reprosuri, sunt motivele pentru care ma simt depasita. iar ora/orele de seara cand stateam pe forum le petrec acuma cu iubitul meu, ca riscam sa devenim colegi de apartament. asta ca sa explic de ce am disparut si voi disparea din nou.
daca aveti nevoie de mine, am dat public id-ul de mess, ma puteti gasi pe PM sau la subiectul cu mamicile de Constanta, daca vreti sa vedeti ce mai fac salvati adresa blogului meu. cam atata despre noi.
a, ca tot s-a vorbit despre cum mananca copiii bucatele sau pasat, va dau link-ul de la wijipedia despre baby-led weaning, adevarul ca pentru multe dintre noi e prea tarziu, dar eu l-am lasat pe asta micu' sa se hraneasca si uneori numai asa am succes, carnita o vrea doar bucatele, ficatelul la fel.
deci, linkul e http://en.wikipedia.org/wiki/Baby-led_weaning iar la bibliografie aveti trimiteri inclusiv la un blog in care 2 mame au experimentat metoda. dar nu e pentru cele slabe d einger, trebuie rabdare multa si toleranta la mizerie ![]()
hai ca am scris cat un capitol, va cer anticipat scuze.
Mami de dom' inginer (15.01.2008)
paralelipipedic -eine kleine blog
www.youtube.com/results?search_query=Serban-Andrei&search_type=" target="_blank"> filmulete
Ioanact spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui nemary
chiar vroiam sa te intreb si eu de ce ii dai paine, dar vad ca mi-a luat-o Madalina inainte. parerea mea este ca la varsta lor nu au nevoie de paine, iar de obisnuit chiar nu vad rostul. iar ca mancarea sa fie consistenta fa-o mai groasa. cea pe care o fac eu nu pica din lingurita, iar Daria mananca cam 200-220 gr. Mari de Daria Maria(29.01.2008) Povestea Darului plangaciossunt tot mai mare odiseea www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina POZE DARIA Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza. |
Si eu ii dau Ioanei mancarea mai groasa (adica nu ii cade din lingurita) dar ii pun si paine. Eu asa fac, fiecare face cum crede.
ALBUM
Alte POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008)
irlandeza spune:
Fetelor, care va pricepeti, poate ma ajutati si pe mine......Nu stiu ce s-a intamplat cu albumele mele de pe webshot, ca nu mai pot face nici o modificare, nici sa le sterg, nimic. Cum sa procedez? Ca nu vreau sa-mi deschid un cont nou si pozele din contul vechi sa-mi ajunga cine stie pe unde.
Ma ajutati care va pricepeti?
MARINELA
P a t t y - la 10 luni
www.onetruemedia.com/my_shared?z=22fc6e05c1fc9aceaecb65&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Asa a inceput fericirea......
29 oct. 2008 primul
, 01 nov. 2008 al doilea
(incisivi central jos)
PATRICIA ALEXIA Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008
Ioanact spune:
| citat din mesajul lui LaLa_20 Emabucuresti...parca tu ziceai o data ca vrei "jucarii" cat mai realiste...de Laptopul asta Cea mai optimista mamica! Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007) Printesa mea Bibi se face mare! VIDEO In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!! |
Cum putem comanda produsele de pe site-ul dat de tine? Adica acesta: http://s213.photobucket.com/albums/cc173/nasabi/JUCARII/?action=view¤t=stikerzapadamic.jpg
ALBUM
Alte POZE
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008)
LaLa_20 spune:
Doc eu nu vreau na-na!Ma bucur alturi de fiecare zuzica de progresul clopotelului ei...da am zis asa ca am simtit si eu o frustrare de moment,defapt cred ca nu mai am eu rabdare sa vad ca face Bibi anumite lucruri...Ca pe langa cele enumerate de mine in mesajul ala,trebuie sa recunost ca biancai nu-i tace gura toata ziua:gaga,caca,mama,baba...si cum aude muzica incepe sa dea din cap si or mai fi multe dar la ora asta nu-mi functioneaza toti neuronii...So felicitari pt domn' inginer,care daca am retinut eu bine merge singurel

Cea mai optimista mamica!
Laura
de
Bianca Mihaela(15.12.2007)
Printesa mea
Bibi se face mare!
VIDEO
In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!
Ioanact spune:
| citat din mesajul lui irlandeza Fetelor, care va pricepeti, poate ma ajutati si pe mine......Nu stiu ce s-a intamplat cu albumele mele de pe webshot, ca nu mai pot face nici o modificare, nici sa le sterg, nimic. Cum sa procedez? Ca nu vreau sa-mi deschid un cont nou si pozele din contul vechi sa-mi ajunga cine stie pe unde. Ma ajutati care va pricepeti? MARINELA P a t t y - la 10 luni www.onetruemedia.com/my_shared?z=22fc6e05c1fc9aceaecb65&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Asa a inceput fericirea...... 29 oct. 2008 primul , 01 nov. 2008 al doilea (incisivi central jos) PATRICIA ALEXIA Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008 |
Eu iti pot vedea pozele din album (16 albume ai) Uite site-ul: http://community.webshots.com/user/irlandeza74. Te-ai logat, si asa nu merge?
ALBUM
Alte POZE
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008)