Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (146)
Raspunsuri - Pagina 23
cati_magureanu spune:
Buna fetele!
Lauriciu_D, sigur vom fi doua cuscre "marfa" (ca sa folosesc limbaj modern)
! Abia astept sa vin in tara si sa ne vedem, ca de altfel, cu toate zuzuicile! Pupici de la ginerica!
Dana, felicitari si de la mine pt. cele 20 saptamani! Sarcina usoara in continuare! Mai am niste nume pt. tine care, personal, imi plac (sorry daca ti-au mai fost sugerate sau te-ai gandit tu la ele): Henry, Andre, Alexandre, Victor, Theodore, Phillipe, Patrick, Nicholas, Olivier chiar si Matthieu
)..Bine acum depinde si de numele de familie..sa se potriveasca...Hai ca te-am bagat si mai mult in ceata
!
Silvia, am citit cu regret decizia ta de a te retrage..Mai reflecteaza, please...Stiu ca, in momentul in care se ajunge la ironii si schimburi de replici taioase, chiar certuri in toata regula, parca se rupe ceva (personal n-am intrat in disputa cu multe persoane pe un forum dar, cand s-a intamplat, n-am mai simtit nici o atractie pentru acel forum) si cu greu am reusit sa trec peste sentimente...dar, am trecut...
Dragelor, stiu ca voi considerati, fiecare, ca ati avut dreptate si va este greu sa treceti peste resentimente...Intr-adevar, nu suntem cele mai vechi si mai bune prietene aici insa, totusi, eu zic ca ne simtim bine impreuna, aici, virtual..ca ne simpatizam unele pe celalate (ma rog, la diferite intensitati), ba chiar unele dintre noi au devenit chiar bune prietene (uite Ven cu Nati, Simona, Mary si Miky si exemplele pot continua)! Stiu ca este greu sa mai priviti persoana cu care ati avut ceva de impartit ca inainte dar, poate, treceti peste acest prag si reinnodati prietenia..ce ziceti?
Buf..o rosie s-a spart in capul meu!![]()

Am admirat clopotei..multi...
Am vazut-o si pe Sofiuca Madalinei! Frumusete mica! Super excursia!
Ha, ha..il vazui acum si pe Razvi-Matei care merge singurel! Baaavoooo bebe!
Pe Ioana cum doarme..apropo, Alina..fa-i mai multe poze cand NU doarme...sunt foarte frumosi si gingasi cand dorm dar, parca, cand sunt treji sunt muult mai haioase instantaneele si alea raman amintirea cea mai frumoasa! Parerea mea...
Referitor la paine..ce sa zic...eu nu-i pun in mancare...adica nu fac o regula zilnica din a-i da sa manance paine...F. rar ii mai dau sa molfaie si atunci ii dau paine neagra, graham etc...coaja...Nu stiu, eu zic ca poate sa-si ia fierul si altele care furnizeaza energie din alte alimente sanatoase (cereale, fructe, legume, carne)..Sunt convinsa ca-i place painea (ha, cui nu-i place?!) dar nu prea este sanatoasa (daca o faci tu in casa cu ingrediente naturale..mai este cat de cat ok...dar daca o cumperi, si mai este si alba...atunci...). Asta-i opinia mea!
Am vazut-o si pe Daria a Alineikalos! O scumpete cu ochi albastri care il domina pe varul cel mic!
Pe Milan cel frumos!..si pe mami lui cea la fel de frumoasa!
Bineinteles ca m-am mai uitat la pozele lui Eleni si Dimi, ale Adelutei buburuze, ale Dariei (de Mary) impreuna cu Luca si Saara! Anita si Luca, Daria de Gaby, Andreiu (de Lalad si Roli)! Frumosi rau!
....si au mai fost dar nu mai imi vin acum in minte..asta-i cand vezi multi bebei care mai de care!
La multe lunitze bebeilor sarbatoriti azi!
Mai este putin si vom avea prima clopotica aniversata! Asa-i Alinush? Emotii mari?
Apoi draga noastra Adeluta! si Eric!..apoi Bibicuta!
Chiar, Lala_20..bre..lasa Bibicu in pace! Ce bolovan?! Nu fuse de ajuns sa o vezi cum a inflorit si ce frumos s-a dezvoltat? E bine, fataaaa..lasa cupilu in pace! Succes la examen!
Pup mamaicile si clopoteii bolnaviori! Sa se faca repede bine pana vine Mosu'!
SUFLET DRAG
www.dropshots.com/CatiM#date/2008-06-20/14:07:00" target="_blank">..si noi suntem VEDETA!
Intr-o zi de 13...
----------------------------------------------
www.petitieonline.ro/petitie/semnaturi/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
----------------------------------------------
Ioanact spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cati_magureanu Pe Ioana cum doarme..apropo, Alina..fa-i mai multe poze cand NU doarme...sunt foarte frumosi si gingasi cand dorm dar, parca, cand sunt treji sunt muult mai haioase instantaneele si alea raman amintirea cea mai frumoasa! Parerea mea... Referitor la paine..ce sa zic...eu nu-i pun in mancare...adica nu fac o regula zilnica din a-i da sa manance paine...F. rar ii mai dau sa molfaie si atunci ii dau paine neagra, graham etc...coaja...Nu stiu, eu zic ca poate sa-si ia fierul si altele care furnizeaza energie din alte alimente sanatoase (cereale, fructe, legume, carne)..Sunt convinsa ca-i place painea (ha, cui nu-i place?!) dar nu prea este sanatoasa (daca o faci tu in casa cu ingrediente naturale..mai este cat de cat ok...dar daca o cumperi, si mai este si alba...atunci...). Asta-i opinia mea! Mami de Matei (13 ianuarie 2008)SUFLET DRAG www.dropshots.com/CatiM#date/2008-06-20/14:07:00" target="_blank">..si noi suntem VEDETA! Intr-o zi de 13... ---------------------------------------------- www.petitieonline.ro/petitie/semnaturi/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata in Programul national de Sanatate! ---------------------------------------------- |
Voi face si poze cand NU doarme, referitor la paine, eu fac painea, rareori se intampla sa cumpar.
ALBUM
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte
Alte POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008)
Matei (13 ianuarie 2008)