LMA Bulgarasi si globulete 2007 (134)
Raspunsuri - Pagina 9
abramburika spune:
miha - La multi ani pt. pitic!!!!! Tortuletele sunt superbe ... cica nimicuri, zici tu! As vrea eu sa fac asa nimicuri cu manutele astea ale mele
!
Am si eu o intrebare pt. cunoscatori, pt. soti computatotristi
. Ma puteti ajuta??? Cica vine Mosu cu sacul plin
...
o broscuta mica, mica ...
Vasari spune:
La multi ani Ana si Elena ! Felicitari Pussi !
Petro, felicitari Silviei pentru primii pasi singurica! 
Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice
ancadragoman spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Sheritra Ancut, deci asa cu mr.Bou, cand m-a vazut de 52 de kile i s-a luminat fata aia naspa o fi crezut ca am slabit pt el Roxy Doamne Ajuta sa fim iar colege la Odisee, abia astept, mi-am pregatit si hainele de gravi, ma abtin din greu cand intru in magazine de bb sa nu ma duc si la haine de gravi sa-mi clatesc privirea! Shery si inimioara Alesia (30.10.2007) |
Sa inteleg ca te incadrai in standardele lui?Poate s-a gandit el ca a facut bine ca s-a purtat asa cu tine ca ai slabit si tu putin

anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR PENTRU SONIA
ancadragoman spune:
citat din mesajul lui mariussimiuc Helau! ![]() Multumim din suflet pentru urari! Le intoarcem inzecit! ![]() Cateva poze de astazi. Bianca,foarte frumos tortul Anei.O adevarata opera de arta. Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... |
Miho foarte misto torturile la baiat si doamna pare o soprana in toata regula dar piesa de rezistenta este ganditoarea asta mica http://good-times.webshots.com/photo/2991105390088512827SLDbCT
anca
de
povestea nasterii
BAZAR PENTRU SONIA
ancadragoman spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mariussimiuc
Multumesc Cristina! ![]() Nu sunt cine stie ce,ieri n-am fost tocmai in ziua mea cea mai buna.M-am lalait o zi intreaga cu 2 cacacele Bine macar ca am scos-o cat de cat la capat...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... |
2 cacacele????????doar o zi???????pai eu nici nu ma apucam ca nu aveam nicio sansa sa reusesc anul asta

anca
de
povestea nasterii
BAZAR PENTRU SONIA
ancadragoman spune:
citat din mesajul lui pussi![]() ![]() ![]() LA MULTI ANI IUBITELOR MELE GEMENE ELENA SI ANA! SA VA DEA DD SANATATE SI TOT CEI MAI BUN PE LUMEA ASTA! ![]() ![]() ![]() A trecut un an, un an decand s-au nascut cele doua minuni ale mele, un an greu, dar frumos. Un an in care ma trezeam cu dorinta sa le vad si curioasa sa vad "azi ce minune mai fac". Un an in care s-a rasturnat tot sistemul meu de valori, in care am invatat sa ofer totul, fara nicio retinere, dar mai ales am devenit mamica in toata puterea cuvantului. Dar cel mai important e ca: acele mogarlete mici,mici au devenit niste omuleti in toata regula! as putea continua.... Va multumesc tuturor ca ati fost alturi de mine si am trait impreuna "primul an de viata" al puiutilor nostri. Asa ca va tinem chef?: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() PUSSI de SABINA ELENA & ANA NICOLETA 19.11.2007www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE ASA CRESTEM DOAMNE AJUTA! ![]() |
SA FITI SANATOASE FETELE LU MAMA SI TIE MAMI ITI DORESC SA AI PUTERE SA LE CRESTI !!!!!!!
anca
de
povestea nasterii
BAZAR PENTRU SONIA
eladea2005 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ancadragoman
SA FITI SANATOASE FETELE LU MAMA SI TIE MAMI ITI DORESC SA AI PUTERE SA LE CRESTI !!!!!!! anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca BAZAR PENTRU SONIA |
LA MULTI ANISORI PAPUSELE DRAGI! SA CRESTETI MARI, SA FITI SANATOASE SI SA AVETI PARTE DE MUUUUUULT NOROC IN VIATA!!!
MAMI, VOUA PUTERE SI RABDARE, CA DRAGOSTEA STIU CA SE IMPARTE SI SUNT CONVINSA CA ESTE DIN PLIN!!
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC
pui de morosan...
prima mea vacanta...
http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png
eladea2005 spune:
citat din mesajul lui mariussimiuc Helau! ![]() Multumim din suflet pentru urari! Le intoarcem inzecit! ![]() Cateva poze de astazi. Bianca,foarte frumos tortul Anei.O adevarata opera de arta. Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... |
MIHA, tare m-au emotionat pozele de la gradi... dragul de el..
si ce tort frumossss...cred ca a fost tare delicios....
sa creasca mare si sa fie sanatos...

iar Amira e mortala...si comentariile tale la poze sunt super tari..m-am distrat bine...
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC
pui de morosan...
prima mea vacanta...
http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png
abramburika spune:
Daaaa, cometariile sunt tari ... mie imiplace poza aia cu sarbatoritul ocupat si secretara personala
...
o broscuta mica, mica ...

Alesia (30.10.2007)
Helau! 

Bine macar ca am scos-o cat de cat la capat...

SABINA ELENA &