LMA Bulgarasi si globulete 2007 (134)
Raspunsuri - Pagina 10
Amy26 spune:
LA MULTI ANI!!!!
ELENA SABINA
ANA NICOLETA
SA FITI SANATOASE SI SA AVETI PARTE NUMAI DE BINE!
PUSSI

AMY si
IUSTIN CRISTIAN(07.11.2007)
Amy26 spune:
Miha,super tortul...pentru Robert
Abramburika,felicitari pentru primii pasi ai Silviei!
noi mai avem de asteptat la cap. asta![]()
Anacami,cum te mai simti,ai fost la medic?
AMY si
IUSTIN CRISTIAN(07.11.2007)
anca_a spune:
La multi ani Ana si Elena!
Abramburika, ti-am raspuns cu laptopul.
Miha, intradevar impresionante torturile. Mie, ca si AncaiD mi-ar fi luat o saptamana numai pana pregateam ingredientele. Ai 2 copii minunati, ii urez si eu lui Robert La multi ani!
Anca si Alex 14 decembrie 2007
creem spune:

LA MULTI ANI!
ANA SI ELENA
sa fiti sanatoase si frumoase! Pussi sa iti traiasca tustele si sa fiti fericici toata viata!

ellis spune:
LA MULTI ANI ELENA si ANA!
SA FITI SANATOASE SI SA AVETI PARTE DE TOT CE VA DORITI! SA O ASCULTATI SI IUUBITI MULT PE MAMICA VOASTRA CARE A LUPTAT MULT PENTRU TUSTELE EI!
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR
ellis spune:
MIHA - torturile - super, ca doar se pricepe mami
; iar puii ...nu am cuvinte...Amira secretara lui Robert, mai?![]()
PUSSI - AI ZIS ASA DE BINE TOT, CA MI-A DAT LACRIMILE!
Ellis,
de
POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR
bb_yasmi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ellis LA MULTI ANI ELENA si ANA! SA FITI SANATOASE SI SA AVETI PARTE DE TOT CE VA DORITI! SA O ASCULTATI SI IUUBITI MULT PE MAMICA VOASTRA CARE A LUPTAT MULT PENTRU TUSTELE EI! Ellis, de ALESSIA MARIA (20.11.2007)POVESTEA NOASTRA UN ANISOR |
LA MULTI ANI!!!!!!!!!! SA CRESTETI MARI SI SANATOASE....CA FRUMOASE SUNTETI!!!!!!!! SA AVETI PARTE NUMAI DE BUCURII!!!!!

.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
.................................................................
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
..................................................................
mami Lavi
si bubulina
IASMINA ALISSA 31.10.2007 
ancadragoman spune:
"Vroiam sa va zic sa va uitati duminica seara la emisiunea Povesti de viata pe B1,la ora 21. E o emisiune dedicata Soniei in care puteti licita tricouri ale baietilor de la Steaua si Dinamo, un echipament al lui Ilie Nastase ( toate semnate de proprietari si o blana de vulpe apartinand lui Fizz. Aici va fi si teledon. Daca puteti, spuneti mai departe teledonul ala e fff important ! sunt numere cu 2 euro si 5 euro."
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR PENTRU SONIA
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ancadragoman "Vroiam sa va zic sa va uitati duminica seara la emisiunea Povesti de viata pe B1,la ora 21. E o emisiune dedicata Soniei in care puteti licita tricouri ale baietilor de la Steaua si Dinamo, un echipament al lui Ilie Nastase ( toate semnate de proprietari si o blana de vulpe apartinand lui Fizz. Aici va fi si teledon. Daca puteti, spuneti mai departe teledonul ala e fff important ! sunt numere cu 2 euro si 5 euro." anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca BAZAR PENTRU SONIA |
SUPER!!!!!!! ASTEPTAM POSIBILITATEA ASTA!!! MA BUCUR CA S-A REUSIT PANA LA URMA!

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC
pui de morosan...
prima mea vacanta...
http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png
ellis spune:
ANCULE - este remarcabil cum te implicipt Sosonica; am reusit si eu sa trimit mesajul tau + alte date si pagina cu bazarul tuturor cunoscutilor mei; sper sa putem ajuta cat mai multi.
Ellis,
de
POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR