LMA Bulgarasi si globulete 2007 (134)
Raspunsuri - Pagina 11
RAMONELLA spune:
ANA SI ELENA LA MULTI ANI!!!SA CRESTETI MARI SI SANATOASE!!!FELICITARI MAMI SI TATI!!!
Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007)
ancadragoman spune:
Ellis m-a impresionat rau de tot Sonia si am facut si eu tot ce am putut.Multumesc ca ai dat mai departe
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR PENTRU SONIA
Sheritra spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Amy26
are episoade diareeice? AMY si IUSTIN CRISTIAN(07.11.2007) |
Scuze, aseara n0am mai avut timp sa intru, nu face moale, face de trei ori pe zi dar tare, trece mancarea prin ea ca prin sita
Shery si inimioara
Alesia (30.10.2007)
Sheritra spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui adelamaria Sheri, tin pumnii stransi-stransi pentru joi!..Nici nu stii cat de stransi! Si mie uneori mi se pare ca-i miroase gura Ilanei, nu tot timpul...cred ca e in functie si de ge papa, probabil ceva probleme cu digestia?...zic si eu...Stiu ca la viermisori mai miroase gura, dar nu cred ca e cazul... |
Adela merci mult de tot

sa de DD sa fie un rezultat bun, maine dupa 14 voi primi rez, pare atat de mult pana atunci....Imi doresc atat de mult sa am din nou burtica...
Shery si inimioara
Alesia (30.10.2007)
Sheritra spune:
Pussic, pusy multi la comorile Ana si Elena, sa-ti traiasca mari si fericite, sa umble numai cu baieti buni si premianti, sa fie ascultatoare si sa ia exemplu in viata de la mamica lor care e scumpa curajoasa si o mare luptatoare!
Am o furtuna de emotii in stomac, ieri intram sa vad ce sexe mai au bbii nostrii si cat au mai luat in greutate, si acum sunt ditamai copii!
Sa ne traiasca la toate
!
Shery si inimioara
Alesia (30.10.2007)
Amy26 spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui Sheritra
Scuze, aseara n0am mai avut timp sa intru, nu face moale, face de trei ori pe zi dar tare, trece mancarea prin ea ca prin sita Shery si inimioara Alesia (30.10.2007) |
Shery,pt.ca Alessia are scaune normale nu tb sa-i dai lapte fara lactoza;acesta este indicat ca antidiareic sau atunci cand e vb de intoleranta la lactoza.
si asteptam vestea cea mare.....sa vina BB 2!!!
AMY si
IUSTIN CRISTIAN(07.11.2007)
eladea2005 spune:
| citat din mesajul lui ellis ANCULE - este remarcabil cum te implicipt Sosonica; am reusit si eu sa trimit mesajul tau + alte date si pagina cu bazarul tuturor cunoscutilor mei; sper sa putem ajuta cat mai multi. ![]() Ellis, de ALESSIA MARIA (20.11.2007)POVESTEA NOASTRA UN ANISOR |
si eu am trimis tuturor cunoscutilor(si necunoscutilor) vestea cea mare cu teledonul.. la fel si date despre Sonia si pagina ei...
doamne ajuta sa fie totul bine!!

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC
pui de morosan...
prima mea vacanta...
http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png
abramburika spune:
Multumim de urari
. De-acu' s-a zis cu leneveala mea ... tre' sa stau numai de fundul ei. Dar e frumos!!!
amy - eu credeam ca suntem ultimele la cap. primii pasi ... sunt multi copilasi pe-aici care "si-au luat deja zborul"
. Lasa ca o sa-si dea el drumul si Iustin cel nazdravan. Cum s emai comporta? Va intelegeti acum sau tot mai are crize de personalitate?
o broscuta mica, mica ...
Amy26 spune:
| citat din mesajul lui abramburika Multumim de urari . De-acu' s-a zis cu leneveala mea ... tre' sa stau numai de fundul ei. Dar e frumos!!!amy - eu credeam ca suntem ultimele la cap. primii pasi ... sunt multi copilasi pe-aici care "si-au luat deja zborul" o broscuta mica, mica ... |
chiar vroiam sa intreb dc mai sunt copilasi care inca nu pasesc singurei??
tentative am avut si noi dar doar atat
In privinta comportamentului sau,micul meu rebel se tine tare pe pozitii
am si eu o nelamurire si sper sa nu te superi dc cumva e vb de o confuzie
Abramburika=Pet.Cost2005????
AMY si
IUSTIN CRISTIAN(07.11.2007)

ALESSIA MARIA (20.11.2007)