LMA Bulgarasi si globulete 2007 (134)
Raspunsuri - Pagina 8
mariussimiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Vasari Miha, azi cred ca incerc si varianta cu branza, sa fie treaba treaba. |
Si acu,sa o citez pe Roxana...pai ce?Credeai ca eu ma bag la chestii complicate?
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui eladea2005 asa ca draga mea, nu te impacienta... acu ce sa zic, nu-ti cunosc sotul, dar spune-i asa: "Hai sa impartim sarcinile si apoi discutam..." |
Mare adevar ai grait!

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
cristi07 spune:
Miha, ce bine arata torturile...dar cel de la gradi m-a impresionat!
ai niste copii tare scumpi!
Cristina si Radu 3.12.2007
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui ancadragoman Acum am citit ca humex sirop se da dupa 30 de luni |
Este Humex si pt sugari.
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui cristi07 Miha, ce bine arata torturile...dar cel de la gradi m-a impresionat! ai niste copii tare scumpi! |
Multumesc Cristina!

Nu sunt cine stie ce,ieri n-am fost tocmai in ziua mea cea mai buna.M-am lalait o zi intreaga cu 2 cacacele
Bine macar ca am scos-o cat de cat la capat...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
cristi07 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mariussimiuc
Multumesc Cristina! ![]() Nu sunt cine stie ce,ieri n-am fost tocmai in ziua mea cea mai buna.M-am lalait o zi intreaga cu 2 cacacele Bine macar ca am scos-o cat de cat la capat...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... |
cum zici tu !
Cristina si Radu 3.12.2007
Vasari spune:
La multi ani, Miha, chiar ai niste copii tare scumpi ! Amira vad ca tot pe-a ei o tine, stie fata ce inseamna o petrecere. 
Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui Vasari La multi ani, Miha, chiar ai niste copii tare scumpi ! Amira vad ca tot pe-a ei o tine, stie fata ce inseamna o petrecere. ![]() |
La cate petreceri am avut luna asta si inca vom mai avea
cred si eu...Multumesc!

pussi spune:

LA MULTI ANI IUBITELOR MELE
GEMENE ELENA SI ANA!
SA VA DEA DD SANATATE SI TOT CEI MAI BUN PE LUMEA ASTA! 

A trecut un an, un an decand s-au nascut cele doua minuni ale mele, un an greu, dar frumos. Un an in care ma trezeam cu dorinta sa le vad si curioasa sa vad "azi ce minune mai fac". Un an in care s-a rasturnat tot sistemul meu de valori, in care am invatat sa ofer totul, fara nicio retinere, dar mai ales am devenit mamica in toata puterea cuvantului. Dar cel mai important e ca: acele mogarlete mici,mici au devenit niste omuleti in toata regula! as putea continua.... Va multumesc tuturor ca ati fost alturi de mine si am trait impreuna "primul an de viata" al puiutilor nostri. Asa ca va tinem chef?:

PUSSI
de
SABINA ELENA &
ANA NICOLETA 19.11.2007www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE
ASA CRESTEM
DOAMNE AJUTA!
abramburika spune:

Neata si 
LA MULTI ANI Ana si Elena!!!!!!

La multi ani lixa

pt. ieri, scuze pt. intarziere!!!!!!!
Si un calduros LA MULTI ANI pt. toti sarbatoritii de astazi!!!
Sa ne laudam si noi: am reusit sa ne desprindem de canapea si sa facem primii pasi singurica!!!!!! Yuuupiiii ... ce senzatie placuta, ce emotii, primii pasi! Si din cauza asta, pt. ca are treburi importante de rezolvat, fata mea si-a dat peste cap somnul ... aseara la 0,30 a adormit. Avea chef de joaca si plimbare
...
o broscuta mica, mica ...