LMA Bulgarasi si globulete 2007 (134)
Raspunsuri - Pagina 19
mariussimiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui eladea2005 am pus si noi un filmulet cu puiul drag, la aproape 1 anisor... |
Eu nu pot sa-l vad.Imi cere parola.
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
bb_yasmi spune:
| citat din mesajul lui Amy26 intreb si eu....oare exista copil sa nu planga deloc la vaccin??!! AMY si IUSTIN CRISTIAN(07.11.2007) |
da iasmi...
si DA eu as schimba dr in primul rand pt cum se exprima!!!
.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
..................................................................
mami Lavi
si bubulina
IASMINA ALISSA 31.10.2007 
bb_yasmi spune:
ellis sa va traiasca printesa!!! LAAAAA MULTIIIII ANIIIIIIII!!!! 

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
mami Lavi
si bubulina
creem spune:
| citat din mesajul lui Roxxy80 Am pus si eu poze noi. cele mai multe sunt de ieri, de la intalnirea cu prietenul nostru drag Andrei de Dany26. Tare bine ne-am mai simtit ieri!!!! Roxxy si Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)Poze noi |
Ce draguti sunt cum se joaca amandoi!

si noi ne-am intalnit azi cu pitici si mamici din gasca de constanta, insa n-am deocamdata poze, ca n-am avut aparatul la mine...dar sigur o sa puna fetele si vi le arat!
Ecaterina o mamica fericita de
MARIA SOFIA (7.11.2007) cu
(26.05.2008)Poze Maria Sofia
www.youtube.com/watch?v=UDawnIQuTRU" target="_blank">uite ce fac eu
Ank83 spune:
| citat din mesajul lui Amy26 Azi dim am facut vaccinul,gata am scapat.A inceput sa planga din momentul in care l-am dezbracat,iar comentariul dr.(pe care-l asteptam de altfel) a fost..``hai mey, kknar plangacios ca nu-ti fac nimik`` ![]() ![]() ...imi venea sa o ![]() ii mai zice si asistentei:``draga,nu stii ca el plange de fiecare data?!`` Iustin,ca sa-i multumeasca pentru vorbele ``frumoase``a ``mangaiat-o``putin cu unghiile pe fata intreb si eu....oare exista copil sa nu planga deloc la vaccin??!!!! ne gandim serios sa-l transferam la un al dr.,nu ma pot obisnui cu modul ei de-a pune problema...ea isi inchipuie ca e foarte haioasa ![]() in fine,lasand la o parte asta avem asa: 80cm si 9.800gr,fontanela aproape inchisa AMY si IUSTIN CRISTIAN(07.11.2007) |
Vai Amy.... mutati-va

... si asisitenta fostei doctorite a lui raul a tras la 4 luni o chestie de genul..."Hai bai ca nu te doare...nu te mai plange atat"... cu o moaca acra pe fata
... Dobitoace.Raul plange la fiecare vaccin... si noi cred ca am facut la fel... nu copilul e o problema... ele ca au facut scoala pe vreamea lui....XXXXX

Ank
Raul
17.10.2007si
de
care creste asa Poze Raulito
AMR ..maxim 4 saptamani pana vine
Cecilia
mariussimiuc spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ancadragoman
![]() ![]() asta e tot ce pot sa spun |
Me too! De fapt...tot zic ceva...
apropos de dez-instalator. Mi-am adus aminte de reclama aia de la TV "mai Mouse scoate mana din Recycle Bin"
Asa si Raulito...l-o fi intrebat "Are you sure you want uninstall this meter?" si a fost de acord.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
bb_yasmi spune:
| citat din mesajul lui Roxxy80 Am pus si eu poze noi. cele mai multe sunt de ieri, de la intalnirea cu prietenul nostru drag Andrei de Dany26. Tare bine ne-am mai simtit ieri!!!! Roxxy si Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)Poze noi |
FFFFF FRUMOASE POZA (ca eu vad doar una!!!) !!!! si flacaii sunt splendizi, andreiutzu' lu' dany seamana leit cu mamica lui!!!
mami Lavi
si bubulina
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui Amy26 Azi dim am facut vaccinul,gata am scapat.A inceput sa planga din momentul in care l-am dezbracat,iar comentariul dr.(pe care-l asteptam de altfel) a fost..``hai mey, kknar plangacios ca nu-ti fac nimik`` ![]() ![]() ...imi venea sa o ![]() ii mai zice si asistentei:``draga,nu stii ca el plange de fiecare data?!`` Iustin,ca sa-i multumeasca pentru vorbele ``frumoase``a ``mangaiat-o``putin cu unghiile pe fata |
Bravo Iustin! Asa-i trebuie idioatei!
Ank83 spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui mariussimiuc
Me too! De fapt...tot zic ceva... apropos de dez-instalator. Mi-am adus aminte de reclama aia de la TV "mai Mouse scoate mana din Recycle Bin" Asa si Raulito...l-o fi intrebat "Are you sure you want uninstall this meter?" si a fost de acord. ![]() Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... |

Ce iti mai coace si tie mintea ??!!!
... Ca si cuptorul tau prajiturile Ank
Raul
17.10.2007si
de
care creste asa Poze Raulito
AMR ..maxim 4 saptamani pana vine
Cecilia
bb_yasmi spune:
andreea eu nu vad filmuletul, numa'' ca se incarca imi arata!!!
mami Lavi
si bubulina

IUSTIN CRISTIAN(07.11.2007)