LMA Bulgarasi si globulete 2007 (134)
Raspunsuri - Pagina 20
Ank83 spune:
BB si Pussi ... voi nu stiti ..a Odobecu s-a scos taxa de nastere cu medicul tau daca nu e de garda??? Asa se zvonea..
Ank
Raul
17.10.2007
si
de
care creste asa
Poze Raulito
AMR ..maxim 4 saptamani pana vine
Cecilia
creem spune:
Pai ce era taxa de nastere????? Eu stiam ca e gratuit oriunde, la orice spital...chiar daca ai/n-ai medic, chiar daca ai/n-ai asigurare.
Ecaterina o mamica fericita de
MARIA SOFIA (7.11.2007) cu
(26.05.2008)
Poze Maria Sofia
www.youtube.com/watch?v=UDawnIQuTRU" target="_blank">uite ce fac eu
eladea2005 spune:
please help... cine stie...![]()
care din linkurile date acolo pe onetruemedia trebuie copiat? ca paote am gresit eu...
![]()
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> de la inima la inima pentru SONIA...
http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png
Ank83 spune:
Pai aici daca nasti cu medicul de garda ...sau medicul tau e de garda nu platesti nimic... dar daca iti chemi de acasa medicul trebuia sa platesti spitalului 200 ron pt naturala si 400 pt cezariana ....
...Ma rog asa au facut aici la maternitatea asta unde am nascut noi... nu stiu la cealalta.. Macar e bine ca au investit banii aia in ceva ..ca se vad imbunatatiri in spital... Ma refer la renovarile din maternitate
Ank
Raul
17.10.2007
si
de
care creste asa
Poze Raulito
Cecilia
Ank83 spune:
Andreea e bine...ca eu vad filmuletul...Foarte frumos 

... imi place ...Si Eric e un adevarat actor de oscar ![]()
Ank
Raul
17.10.2007
si
de
care creste asa
Poze Raulito
Cecilia
Ank83 spune:
Stii Andreea de cate ori il vad pe Eric nu pot sa ii uit moaca dezamagita de pe olita ![]()
![]()
Ank
Raul
17.10.2007
si
de
care creste asa
Poze Raulito
Cecilia
Amy26 spune:
Da,mey fetelor...vom schimba medicul,am tot ezitat dar gata...am vb si cu tati,care a avut chiar zilele trecute cateva intruniri cu medici din sectorul nostru(tine de jobul lui)..printre care si pediatri....asa ca avem de unde alege![]()
| Citat: |
baiatul sa treaca repede si fara febra! |
Multumesc!
AMY si
IUSTIN CRISTIAN(07.11.2007)
Amy26 spune:
| citat din mesajul lui eladea2005 please help... cine stie... care din linkurile date acolo pe onetruemedia trebuie copiat? ca paote am gresit eu... ![]() Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007) ERIC www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor... www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> de la inima la inima pentru SONIA... http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png |
Andreea,am vazut si eu filmuletzul...super!Eric e un scump
,ptiu,ptiu sa nu fie cu deochi da` ce grasun eCe papa el? pls,da-mi si mie cateva retete de ingrasat pt Iustin
AMY si
geo_ionita spune:
Anca: ma bucur ca ti-au placut pozele noastre.
Revin mai tarziu ca trebuie sa fac putina ordine cat doarme Bia, ca altfel ea le face la loc!
Georgiana
mamica clopotelului Bianca Maria (25.12.2007)
http://community.webshots.com/user/georgiana_chesca
Amy26 spune:
| citat din mesajul lui Roxxy80 Am pus si eu poze noi. cele mai multe sunt de ieri, de la intalnirea cu prietenul nostru drag Andrei de Dany26. Tare bine ne-am mai simtit ieri!!!! Roxxy si Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)Poze noi |
doi copii frumosi care au cu cine sa semene...mamicile lor foarte frumoase!Pacat ca ai pus asa putine poze cu ei.
Matei si AndreiAMY si