LMA Bulgarasi si globulete 2007 (134)
Raspunsuri - Pagina 18
anca_a spune:
La multi ani Alessia!
Ellis si pe mine m-au emotionat cuvintele tale 
Sa creasca mare si cuminte printesa si sa va umple viata numai cu bucurii! 
Anca si Alex 14 decembrie 2007
Amy26 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui eladea2005 am pus si noi un filmulet cu puiul drag, la aproape 1 anisor... asta e repetitia generala pentru cadoul de ziua lui... Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007) ERIC www.onetruemedia.com/otm_site/share_skin?work_id=7713179&type=embed" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor... www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> de la inima la inima pentru SONIA... http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png |
eu nu pot sa vad filmuletzul

AMY si
IUSTIN CRISTIAN(07.11.2007)
eladea2005 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Amy26
eu nu pot sa vad filmuletzul ![]() AMY si IUSTIN CRISTIAN(07.11.2007) |
incerc sa remediez problema..

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC
www.onetruemedia.com/otm_site/share_skin?work_id=7713179&type=embed" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> de la inima la inima pentru SONIA...
http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png
Amy26 spune:
| citat din mesajul lui Ank83 Noi am inceput-o de dimineata cu pozne... A intrat Raul in baie a smuls ceasul de la apa rece si l-a aruncat in WC ![]() Ank Raul 17.10.2007si de care creste asa Poze Raulito AMR ..maxim 4 saptamani pana vine Cecilia |
Wow,ce fortzos e!!!
AMY si
IUSTIN CRISTIAN(07.11.2007)
adelamaria spune:
LA MULTI ANI, ALESSIA!
LA MULTI ANI, ANA SI ELENA!

Va imbratisam cu drag, desi pe fuga, si va dorim sa cresteti mari si sa aveti parte doar de lucruri frumoase in viata!
creem spune:
LA MULTI ANI!

ALESSIA

Sa fii sanatoasa si frumoasa sa se mandreasca mama ta cu tine!
Ellis, sa-ti traisca mami draga!
Amy....ce expesie urata la dr. ala ...mai ales ca era vorba de un copilas si nu de un mos ba...nos

m-am enervat cand am citit...in loc sa-l mangaie si sa-i spuna vorbe bune...si Sofi plange deja de cand se apropie cu stetoscopul...nu mai zic cand ii umbla la dinti ce urla si ii da peste maini dr, dar ea vorbeste frumos si e calma...de fapt asa cum terbuie sa te porti cu un copilas nu cu ironii de genul ala!![]()
![]()
Eu l-as schimba daca as gasi unul mai bun, dar poate ca a fost doar de data asta
Si eu cred ca toti copiii plang la vaccin...unii mai mult altii mai putin...
baiatul sa treaca repede si fara febra!
Ecaterina o mamica fericita de
MARIA SOFIA (7.11.2007) cu
(26.05.2008)
Poze Maria Sofia
www.youtube.com/watch?v=UDawnIQuTRU" target="_blank">uite ce fac eu
mariussimiuc spune:
citat din mesajul lui ellis![]() ![]() LA MULTI ANI, PUIUL NOSTRU MIC!![]() ![]() ![]() ACUM UN AN, FIX LA ORA 10.15, MI SE SPUNEA "SA-TI TRAIASCA MINUNEA, MAMICO!" ACUM UN AN UN SUFLET PUR SI MULT DORIT VENEA IN VIATA NOASTRA SA NE UMPLE INIMILE. ESTE CEL MAI FRUMOS AN PE CARE L-AM TRAIT! SA NE TRATESTI INTRU MULTI ANI, IUBITA NOASTRA ALESSIA MARIA! SA FII SANATOASA SI FERICITA! MAMI SI TATI TE IUBESC! |
LA MULTI ANI ALLESIA! Sa cresti mare si frumoasa si bucurii cu carul! 
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
Roxxy80 spune:
LA MULTI ANI, ALESSIA!!!!! SA CRESTI MARE, SA FII SANATOASA SI SA AI PARTE DE TOT CE E MAI BUN IN VIATA!!!!!!!!

Roxxy si
Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)
Poze noi
Roxxy80 spune:
Am pus si eu poze noi. cele mai multe sunt de ieri, de la intalnirea cu prietenul nostru drag Andrei de Dany26. Tare bine ne-am mai simtit ieri!!!!
Roxxy si
Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)
Poze noi
eladea2005 spune:
oare filmuletul nostru se vede acum??
ca nu stiu ce-am facut p'acolo...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> de la inima la inima pentru SONIA...
http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png

17.10.2007
de
care