LMA Bulgarasi si globulete 2007 (134)
Raspunsuri - Pagina 17
Ank83 spune:
Noi am inceput-o de dimineata cu pozne... A intrat Raul in baie a smuls ceasul de la apa rece si l-a aruncat in WC 
Ank
Raul
17.10.2007
si
de
care creste asa
Poze Raulito
AMR ..maxim 4 saptamani pana vine
Cecilia
eladea2005 spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui ellis![]() ![]() LA MULTI ANI, PUIUL NOSTRU MIC!![]() ![]() ![]() ACUM UN AN, FIX LA ORA 10.15, MI SE SPUNEA "SA-TI TRAIASCA MINUNEA, MAMICO!" ACUM UN AN UN SUFLET PUR SI MULT DORIT VENEA IN VIATA NOASTRA SA NE UMPLE INIMILE. ESTE CEL MAI FRUMOS AN PE CARE L-AM TRAIT! SA NE TRATESTI INTRU MULTI ANI, IUBITA NOASTRA ALESSIA MARIA! SA FII SANATOASA SI FERICITA! MAMI SI TATI TE IUBESC! VA SARUT CU DRAG PE TOATE SI VA MULTUMESC CE NE-ATI FOST ALATURI! ![]() Ellis, de ALESSIA MARIA (20.11.2007)POVESTEA NOASTRA UN ANISOR |
Ellis, iar ma faci sa plang...
de data asta de bucurie...uram si noi din tot sufletelul nostru candid si inocent:
LA MULTI ANI CU SANATATE,
IN VIATA SA AI DE TOATE:
FERICIRE, IMPLINIRI,
BANI, NOROC SI CE-O MAI FI!

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC
pui de morosan...
prima mea vacanta...
http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png
eladea2005 spune:
| citat din mesajul lui Ank83 Noi am inceput-o de dimineata cu pozne... A intrat Raul in baie a smuls ceasul de la apa rece si l-a aruncat in WC ![]() Ank Raul 17.10.2007si de care creste asa Poze Raulito AMR ..maxim 4 saptamani pana vine Cecilia |
IL FACE MAMA INSTALATOR...DE FAPT DEZ-INSTALATOR...
ERIC
pui de morosan...
prima mea vacanta...
eladea2005 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui bb_yasmi
mie mi-au zis niste batranele ca nu e bine sa ii tai motul inainte sa faca 1 an..... ![]() asa ca eu stiu invers.....deci cate bordeie atatea obiceiuri..................................................................... Cea mai fericita sotzie si mamica!!! ................................................................. Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !! .................................................................. mami Lavi si bubulina IASMINA ALISSA 31.10.2007 ![]() |
dragele mele, cum la noi nu exista acest obicei de taiere a motului, am bagat foarfeca ieri in parul lui Eric si i-am taiat putin din breton, ca-i venea in ochi si-l deranja...
la noi babele nu zic nimic, ca nu stiu de obiceiul asta...
ERIC
pui de morosan...
prima mea vacanta...
Amy26 spune:
citat din mesajul lui ellis![]() ![]() LA MULTI ANI, PUIUL NOSTRU MIC!![]() ![]() ![]() ACUM UN AN, FIX LA ORA 10.15, MI SE SPUNEA "SA-TI TRAIASCA MINUNEA, MAMICO!" ACUM UN AN UN SUFLET PUR SI MULT DORIT VENEA IN VIATA NOASTRA SA NE UMPLE INIMILE. ESTE CEL MAI FRUMOS AN PE CARE L-AM TRAIT! SA NE TRATESTI INTRU MULTI ANI, IUBITA NOASTRA ALESSIA MARIA! SA FII SANATOASA SI FERICITA! MAMI SI TATI TE IUBESC! VA SARUT CU DRAG PE TOATE SI VA MULTUMESC CE NE-ATI FOST ALATURI! ![]() Ellis, de ALESSIA MARIA (20.11.2007)POVESTEA NOASTRA UN ANISOR |
LA MULTI,MULTI ANI ALESSIA MARIA!!!!
SA FII SANATOASA,SA AI PARTE DE IUBIRE SI NOROC MULT!!!
ELLIS,SA VA TRAIASCA MINUNEA SI SA VA BUCURATI DE EA!

AMY si
IUSTIN CRISTIAN(07.11.2007)
ancadragoman spune:
| citat din mesajul lui Ank83 Noi am inceput-o de dimineata cu pozne... A intrat Raul in baie a smuls ceasul de la apa rece si l-a aruncat in WC ![]() Ank Raul 17.10.2007si de care creste asa Poze Raulito AMR ..maxim 4 saptamani pana vine Cecilia |

asta e tot ce pot sa spunanca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR PENTRU SONIA
Ank83 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ancadragoman
![]() ![]() asta e tot ce pot sa spunanca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca BAZAR PENTRU SONIA |

Ank
Raul
17.10.2007si
de
care creste asa Poze Raulito
AMR ..maxim 4 saptamani pana vine
Cecilia
anca_a spune:
| citat din mesajul lui geo_ionita Multumesc mult... ![]() M-am gandit sa pun si eu poze cu pitica mea pentru ca am tot vazut pozele voastre cu copii. Albumul l-am denumit "renul lui Mos Craciun " pentru ca ea e nascuta in ziua de Craciun. Pacat ca nu o sa aibe prea multi copii la petrecerea ei pentru ca multi nu vor pleca de acasa intr-o zi asa speciala...na, Craciunul se face in familie si noi vrem sa ii facem ziua...cand face 1 an. Am auzit ca e bine sa tai motul ( rupi turta) inainte ca bebe sa faca un 1, ica asa e bine. Este sau nu o superstitie? Voi ce stiti? La noi nu o sa aibe nasa ce sa taie ca nu avem par... ![]() Cine se duce maine la BABY EXPO? Sa nespuna si noua ce este nou pe acolo. Georgiana mamica clopotelului Bianca Maria (25.12.2007) http://community.webshots.com/user/georgiana_chesca |
Georgiana, nu te necaji cu petrecerea...oricum, pe Bianca faptul ca este nascuta de Craciun o face mai speciala

Am vazut si eu pozele, e o mandrete de fata. Toate sunt frumoase dar poza asta e deosebita
http://good-times.webshots.com/photo/2542983090104401161UkUnfC
Anca si Alex 14 decembrie 2007
eladea2005 spune:
am pus si noi un filmulet cu puiul drag, la aproape 1 anisor...![]()
asta e repetitia generala pentru cadoul de ziua lui...![]()
ERIC
www.onetruemedia.com/otm_site/share_skin?work_id=7713179&type=embed" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> de la inima la inima pentru SONIA...
Amy26 spune:
Azi dim am facut vaccinul,gata am scapat.A inceput sa planga din momentul in care l-am dezbracat,iar comentariul dr.(pe care-l asteptam de altfel) a fost..``hai mey, kknar plangacios ca nu-ti fac nimik``

...imi venea sa o 
ii mai zice si asistentei:``draga,nu stii ca el plange de fiecare data?!``
Iustin,ca sa-i multumeasca pentru vorbele ``frumoase``a ``mangaiat-o``putin cu unghiile pe fata![]()
intreb si eu....oare exista copil sa nu planga deloc la vaccin??!!!!
ne gandim serios sa-l transferam la un al dr.,nu ma pot obisnui cu modul ei de-a pune problema...ea isi inchipuie ca e foarte haioasa 
in fine,lasand la o parte asta avem asa: 80cm si 9.800gr,fontanela aproape inchisa
AMY si
IUSTIN CRISTIAN(07.11.2007)

si bubulina
IASMINA ALISSA 31.10.2007