Simonette
,
Ma bucur mult sa-ti vad din nou nick-ul pe forum. Poate te intalnesti si cu Cory pe acolo si faceti o intalnire randuniceasca mai mica la Bruxelles.
| Citat: |
| citat din mesajul lui ursuleata fac capitol nou si va povestesc ce a facut soacra-mea ![]() tiker Mami de ursulet |
Sanziana
mititica
eh...pentru stela... am aceeasi problema, am rezolvat-o cu dopuri, altfel ma enervez si cred ca l-as trimite pe pres la usa de la o anumita ora.
dar la problema ursulinei...n-am gasit nici eu vreo solutie minune. astept PM si eu daca o gasiti
.
am vazut poze de sanziana copie dupa tata, ochi albastri de puisor de underqueen, pui mic ce-l bate deja pe tata la cap, papucei frumosi recomandati de ariel, in picioare de pui si mai frumos... oare ce am mai vazut?!
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
Viata in 3 + poze la juma' de an
Luca creste
Miha scade
Acum cand am prins si eu calculatorul liber ati plecat toate la nani???
Bubul meu nu are nicio problema cand sta cu altcineva. A stat si la ai mei, si la socri, si cu nashicile lui fara sa comenteze iar pe mine ma bucura asta, ca asa mai pot evada si eu![]()
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
pozici
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7276c5de26b00cac7f8895&skin" target="_blank">distractie cu bubu