Puiuti de Randunici 2008! (140)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Gata,l-am spalat si l-am pus in pat...face genoflexiuni pana adoarme
S-a incalzit repede, de la calorifer...acum sunt 22 de grade deja ...am centrala noua, ca doar d-aia au sapat astia in spume toata vara , sa avem presiune
N-am petrecut in niciun fel...eu nu l-am serbat lunar, cu tort si d-astea ...eu doar l-am pupacit ca de obicei si i-am cantat frumos
Ma apuc de spalat vase...azi au fost achizitionate materialele pentru bucatarie ...sper , asa mi-au zis .
Nicoleta daca esti buzoianca , nu deschide linkul Nu e pentru tine ...tu pune mana si fa ordine ca-ti vine barbatul de la piscina Schnell, schnell...

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

eee, clau, cum sa-mi bag degetele fine in asemenea pestoi mare? l-a curatat, portionat, singurel, maine il facem gratar!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriuta spune:

Buna dragelor,
Zburai cam de mult de pe crenguta dar stiti cum se spune,o randunica nu uita NICIODATA drumul spre casa.
Bubu felicitari pentru pui cuminte la baita. Imi inchipui cat e de dulce Stefanut in fundic. Mie mi-e dor de vremurile cand STATEA sa il spal. Acum alearga prin toata cada. Uff ce cumintei sunt alti copii.
Cristina merci mult pentru sfatul dat lui Kya nici eu nu mai stiu ce sa ma fac...toata ziua plange si vrea in brate. Daca spui ca o sa le treaca e totusi o speranta.
Hai ca va pup si fug sa mai citesc din urma.
Abia astept sa vad POZEEE!!

Asa creste mare puiul

www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!

Mergi la inceput

Lunydeci maine tre sa speli faianta, ca-s solzi peste tot
Si sa-ti fie nustiucum...ca am uitat de mondenii...am vazut numai faza cu "fotbalistii are mingii"

www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Gata, la vase Dupa aceea, poate pun niste poze cu caciulile pe frunte

poze

Mergi la inceput

mimo si eu la fel, nu l-am serbat lunar cu tort..ma gandesc ca piere farmecul primului tort de 1 anisor!!dar am serbat eu cu ta-su cu papica si beuturica buna, si ptr el!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Aoleo, ce-l mai smotoceste randunoiul pe Vlad...de juma de ora s-a dus cu el la dus si se hlizesc intr-una...il apuca 12 noaptea si el nu se culca

Luny, gata am spalat aragazul, e bec si vase si tot...pfiu...nu mai pot...

Mimo, fugi la vase si tu...mama lor...

Nico, asta vreau, sa ne mutam...dar cu criza asta si cu piata imobiliara ...mai stam, mai vedem...trebuie sa si vindem sa si cumparam

Vlad cica e de acord sa doarma cu Stef in camera . Apoi i-am zis ca dupa ce ne mutam fiecare va avea camera lui. Si el "nuuuuuu, eu dorm cu stefan! cealalata camera e pt. surioara!!!!"

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Adriuta, multumim pt. urari! bine ai revenit la povesti!

Nici eu nu l-am serbat pe Stef decat luna trecuta, la juma de an . O sa-l mai serbam de Sf. Stefan si apoi la 1 an

Ma duc la dus si cred ca ma bag la tv...sunt cam chioara si obosita...

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

buna seara randunici...

intai iau si eu o bunatate oferita de mimo, cam uscata de dimineata dar asta e ... m-a chemat patria la ore suplimentare. recunoscatoare nu o sa-mi fie.

Vladut de Mimo, sa fii sanatos, ca DD te-a binecuvantat cu o mama pe cinste!
Stefan de bubu, ai si tu o comoara de mama, randunica model! Greu ti-a fi sa-ti gasesti pe masura!
Andreea Georgiana de cris...unde esti?

Robert de Roxana, Maria Clarinda de Clabuc, Diana Andreea de Cleme, Briana de Nikol, Lucas de serry_ann

Elara si
simo zau ca nu mai stiu ce am facut ieri asa ca inca o data

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Viata in 3 + poze la juma' de an
Luca creste
Miha scade

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mimonix

Lunydeci maine tre sa speli faianta, ca-s solzi peste tot
Si sa-ti fie nustiucum...ca am uitat de mondenii...am vazut numai faza cu "fotbalistii are mingii"

poze

da de unde! a rezolvat si faianta, normal!!
ntzzzz..maraie Mufa..
sa uiti tu de mondenii...

Mergi la inceput