Puiuti de Randunici 2008! (140)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Raluca, iaca am aparut si eu putin pe crenguta, doar putin ca trebuie sa continui temele cu Razvan. Am luat pauza si am hranit Rebecca, acum sta la joaca in patut cu animalutele ei si eu stau langa ea . Daca dispar din raza ei vizuala tipa imediat.

Ursuleata, nu stiu ce sa-ti zic cu economisirea. Noi n-am reusit ever, am noroc ca si randunoiul e la fel si cheltuim mereu cat avem. Noi suntem de conceptia ca banii sunt facuti sa circule , n-am fost in stare si nu suntem sa punem la ciorap. Dar in felul asta e bine, suntem tot timpul la cumparaturi, de cel putin 2 ori pe saptamana si iau tot ce-mi trece prin cap daca ma tine buzunarul. Sa dea Domnul sa fie mereu asa, adica " sa aiba balta peste" !

Luny, nici Rebecca nu sta la straini deloc si cand mergeam la socrii mereu se vaita si trebuia s-o tin numai eu in brate. Abia de saptamana trecuta s-a mai obisnuit cu mamaie si a stat la ea, in felul asta am mancat si eu linistita la masa cu ceilalti. Soacra mea a fost plecata multe luni in State si parctic n-o cunoastea cand a venit. I-a luat cam o luna sa se acomodeze cu ea mai bine si ne vedem la cateva zile mereu. Duminica mergem noi la masa iar in cursul saptamanii vine ea pe la mine.

Offf, iar s-a plictisit Rebecca, trebuie sa ne mutam de la patut.

Paaaaaaaa....

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Clodet,cred ca e la Cheile Gradisteisau pe la Bran pe undeva!am ghicit ori ba?!

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clodute spune:

Corect ! Corect ! Cheile Gradistei.... am stat o saptamina asta vara acolo si cind vin acasa ce vad...ca urma sa te duci si tu... ca nu scapai daca veneai saptamina aia...te vedeam si pe tine ca am avut laptopul la mine si am "cumparat" net.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

clau e prima data cand a plans la soacra-mea, pana de curand nu facwea asa, dar am citit ca e normal pe la 8 luni sa reactioneze asa la necunoscuti chiar si copii care au fost f sociabili, acum disting bine persoane cunoscute de necunoscute..

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Luny, asa este, la varsta asta fac deosebirea intre cunoscuti si straini. Si Rebecca e in plina faza de asta, desi la intalnire n-a avut nimic cu nimeni, a fost civilizata si s-a comportat ca si cum v-ar fi cunoscut pe toate.

Rebecoasa a adormit asa ca relax!
Dar nu mult ca am treaba cu Razvan!

POZE

POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

am fost si noi afara, apoi am facut nani (doar jumatate de ora ) si acum am revenit . pun imediat pozici de azi din parc (apropo de cum imbracam bebeii...)

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida

Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)

POZE

minunea mea

asa creste strumful mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Stefu are 7 luni!!

Va multumim tuturor pt. urari! si LMA lui Vladutzu, grasunicei de nora-mea...care nush ce-o mai face...lui Robertel alt barosanel pe crenguta si Dianei!
Pana acum am gatit...luati, serviti!

Pe bune...acum am terminat treaba...inca mai am de spalat niste vase, dar nu mai am chef de ele...

Mimooo, pai ce faci fata, vii sau nu?? sa stiu daca ma apuc sa fac curat pe-aici, ca e ca la turci!

Azi Stef a zis "ta-ta", io nu l-am auzit, ca era cu Lica la plimbare si cu ea s-a conversat
Tot azi s-a ridicat in genunchi in pat, tinandu-se de grilaj si incerca sa ajunga sus sa se ridice in picioare ...io nu l-am vazut, ca era cu ta-su in camera
Dintzucii inca n-au iesit...se vad 4 la orizont, cei 4 incisivi de sus , cred ca vor sa iasa in gasca...Stef insa n-are nicio greata de ei

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Citat:
citat din mesajul lui clauclau

Luny, asa este, la varsta asta fac deosebirea intre cunoscuti si straini. Si Rebecca e in plina faza de asta, desi la intalnire n-a avut nimic cu nimeni, a fost civilizata si s-a comportat ca si cum v-ar fi cunoscut pe toate.

Rebecoasa a adormit asa ca relax!
Dar nu mult ca am treaba cu Razvan!

POZE

POVESTEA NASTERII

pai da, a fost ok ptr ca erai tu cu ea!..dar nu incerca s-o lasi cu cineva necunoscut singura, cum am facut eu

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Si noi iesim zilnic afara, pe la 12 jumate si stam pana la 2 jumate. Lui Stef ii dau body, pulovaras, dres si soseta peste si il bag intr-un fash cu totul, cu gluga, are si botosei atasati, manuselele inca nu le-am pus, are si gluga. Fashul e gros, captusit bine, e de la Z . Daca nu-l bag in fash ii dau pantaloni captusiti si geaca groasa, tot cu gluga. Aa, si o caciulita din raiat.

Diseara, inainte de baita ne masuram si ne cantarim

Ariel, bine ca ati scapat de vaccin! ce lucrusoare frumoase sunt la bazar

Mihu, bafta la dr cu Andruta!

Liana, bine ca ai aparut, ca ne duceam si noi la OTV dupa tine Sanatate la randunoi!

Nicol, sanatate Alexutei si felicitari pt. dintisorul Antoniei!

...so...nu mai stiu ce mai vroiam sa scriu

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

bubu ce ai gatit bunut ? eu azi am facut meniu fara carnita; inca mai "procesez"
eeee, a scapat teo-boy de vaccin ...ce bine, s-a mai dus un stres....
nu stiu ce vroiam sa mai zic ....ei, nu mai conteaza, fug sa termin si eu papica

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput