Puiuti de Randunici 2008! (140)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

uite asa am fost azi afara...

numai copilului meu ii plac cablurile de toate felurile? sau mai sunt si alti "electricieni" pe crenguta?

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida

Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)

POZE

minunea mea

asa creste strumful mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Moama, ce ochi albastri am vazut, infofolit bine baiatul,e frig la voi! nu e prea ok sa-i pui fular peste gurita, se creaza condens acolo si am citit p-aici ca raceste mai usor asa decat daca are fata limera..

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

mi-am mai luat o stea..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Salutari.Eu am fost bolanda,ca nu mi-era suficienta durerea de la ovar.Toata noaptea am stat pe la baie si am vomat ca in vremurile sarcinii + stat pe wc...groaznic..Iar azi,mare noroc am avut cu socrela care s-a ocupat de Tea,fiindca eu nici s-o iau in brate nu am avut putere..Nici afara nu am scos-o..Cred ca mi s-a tras de la un porumb fiert mancat alaltaieri,adus de la tzara,si care era cam palit,dar ca haplea,am mancat destui...Nici acum nu sunt bine,dar incerc sa ies din starea asta care e groaznik..Of,numai boala sa nu fie,ca in rest le mai scoatem la cap.

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Liana, ii scrisesem aseara lui Mimo ce gatesc...vezi ca blurez , sa nu pofteasca cine e la regim fasolica cu ciolan afumat, fasole batuta cu ceapa si bulion deasupra, ciorbita de pui si o sa fac si papanasi din aia fierti
Aaa, Stef a papat azi ficatel i-a placut, normal, a lins tot castronelul. Are si pt. maine...deci i-am gatit si lui Stef in acelasi timp...
Aragazul meu e inca nespalat...Luny, te bagi tu si la al meu??

L-am vazut si eu pe ochi albastri

Nici eu nu sunt adepta fularului peste gura. Lui Vlad nu i-am pus niciodata, decat in jurul gatului. Bebicii au tendinta sa stea cu gura deschisa, o sa linga fularul ala si o sa-l ude si apoi vor respira aerul ala ud...cica se poate face si pneumonie asa
daca e viscol, la iarna, nu iesim afara...dar daca e senin, chiar daca e frig, sa nu fie sub -5 grade, iesim afara si cu fular doar la gat.
Asa fac io!

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

Citat:
citat din mesajul lui bubu05

Liana, ii scrisesem aseara lui Mimo ce gatesc...vezi ca blurez , sa nu pofteasca cine e la regim fasolica cu ciolan afumat, fasole batuta cu ceapa si bulion deasupra, ciorbita de pui si o sa fac si papanasi din aia fierti
Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca2107 spune:

Eu am ciorbita de fasole cu ceapa verde si musaca. Mimo, merge musaca de pui si piure la bebe, sau iar ma trimite lumea cu Andreea Marin in Africa?

Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

chestia cu fularul e in felul urmator: eu nu prea i-as pune, ca nu suporta , dar baiatul meu e cantaret...tipa cat il tine gura cand il scot afara...asa ca prefer sa-i pun ceva la gura decat sa traga aer rece...

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida

Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)

POZE

minunea mea

asa creste strumful mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca2107 spune:

Cam de ce e in stare tati ca sa nu mai fiu suparat si bineinteles de gura Brianei: www.onetruemedia.com/my_shared?z=3260b4e4d7933a0e5c56dd&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">aici

Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)
poze

Mergi la inceput

stela ce patisi, soro?.. ia-o usor si ai grija, refacere rapida!
Maria treaba e ca in fular, prin condens, exista mediu umed favorizand inmultirea bacteriilor, care-s periculoase ptr ca el il linge/atinge cu buzele etc..
raluca pai depinde ce ai pus in musaca...

Mergi la inceput