Puiuti de Randunici 2008! (140)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Raluca nu merge linkul
Este soaaaaare, plecam la plimbareala

Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

pozici

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7276c5de26b00cac7f8895&skin" target="_blank">distractie cu bubu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca2107 spune:

http://www.toyz.ro/papusi-bebe/zapf-creation/papusa-chou-chou-cu-functii-primul-meu-dintisor/

Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floriio spune:

Mersi fetelor!
Ariel, ma uitasem deja la bazar si am vazut niste ghetute faine dar marimea 22. Mult prea mari. In rest, botosi din aia si pantofiori avem.
Clau, lui numai acum de cand a venit frigul ii ingheata picioarele, dar numai afara.
In casa are o pereche de ciorapei subtiri si picioarele sunt calde. Afara ii ingheata. Sper sa nu semene cu mine. Eu am in permanenta mainile si picioarele reci, dar m-am obisnuit si nu ma deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Citat:
citat din mesajul lui pucca

Mamicutelor cum mai stau puiutii cu greutatea? Bianca mea papa bine si toata lumea imi spune ca s-a mai implinit, si mie mi se pare. De crescut in lungime vad ca a ajuns pe la 69-70 cm, dar cu greutatea.... are doar 7.200 kg. Ea arata foarte bine, doar ma-sa e un pic dusa cu capul si nu intelege de ce nu ia in greutate.

Bianca Maria - 28.03.2008
Minunea mea!
poze

Sanziana are tot 69 de cm. Si 8,250 kg. E exact pe linia medianaa graficului de crestere.
Dar si Bianca e in grafic, asa ca n-ai de ce sa-ti faci griji. Pur si simplu asta este felul ei.

Fara randunoi m-am obisnuit deja. Acum sunt cu AMR-ul pana vine

Raluca mamica de Sanziana mititica

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

ursule, tot la tarcul ala ma uitam si eu!
cum e cu tarcurile astea, fetelor, pana la ce varsta/greutate merg?..se doarme bine in el? as vrea ptr la mama unul..

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Citat:

Voi scoateti puiutii afara pe frigul asta? Si cum ii imbracati?

Minunea mea!
poze

Da, eu o scot. Am iesit cu ea si ieri cand a plouat. Am tinut-o in marsupiu si cu umbrela deasupra.
O imbrac cu un body cu maneca lunga, pantalon cu labuta, sau dres, si apoi o bag intr-un combinezon de fas si flausat (d-ala dintr-o singura bucata, cu fermoar de la picior pana la gat).

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ursuleata

Vreau si eu un sfat: cum sa economisesc bani???

tiker
Mami de ursulet

Offfff, daca gasesti solutia ideala, da-mi-o si mie, te rog! Platesc

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Kya

Citat:

Voi scoateti puiutii afara pe frigul asta? Si cum ii imbracati?

Minunea mea!
poze

Da, eu o scot. Am iesit cu ea si ieri cand a plouat. Am tinut-o in marsupiu si cu umbrela deasupra.
O imbrac cu un body cu maneca lunga, pantalon cu labuta, sau dres, si apoi o bag intr-un combinezon de fas si flausat (d-ala dintr-o singura bucata, cu fermoar de la picior pana la gat).

Si noi la fel iesim in fiecare zi (pana sa racim) cu fasulet cu picior si in felul asa il imbrac si super usor, ii tine cald si la picioruse si nici nu e nevoie sa ii trag geaca tot timpul la spate sa nu se ridice. De fapt in week-end cand ne adunam toti pe acasa si stam mai mult cu copiii il caram cu noi peste tot, la cafea la mall, in parc, la bunici, la restaurant...
Pe Briana am cocolosit-o mai mult o scoteam numai de Craciun si de Pasti din casa daca era frig si asa a ajuns f sensibila cum da frigu raceste imediat.

poze

Mergi la inceput

De fapt ma scot mai bine daca ies cu copilul ca noi iesim de obicei in gasca si la cate mamici sunt pe acolo daca il ia fiecare cate 10 minute am si eu timp de-o cafea, de una mica

poze

Mergi la inceput

Am constatat ca la ora asta sunt singura care umbla lerla pe crenguta de obicei , iar cand vorbiti voi la greu eu fugaresc copilul prin casa....trebuie sa imi revizuiesc programul.Aici ar fi mers emoticonul ala cu bang dar l-ati folosit voi atat de mult ieri ca l-au scos astia din lista
Maslina vreau de aia verde cu migdala inauntru de data asta.

poze

Mergi la inceput