Pepenasi de iulie-august 2008 (40)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mitzi76 spune:

Imi pare tare rau, nu am stiut.

Mamicutza de Luca-Sebastian, David-Tudor si Toma-Paul
Primele zile ale lui Toma
Luca, David si Toma, cei trei muschetari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iul-aug2008 spune:

Citi tot bine nu am prea retinut tare mult da nah neuronul oboseala etc.
Asa cu dormitul in pat eu nu pto sa dorm cu ele decat scurt la pranz si daca dormim cu Ari daca e bolnava si vrea la noi sau ceva noi doi ne trezim ca si calcati de tren.
Cu olita eu sunt de acord cu Mada si eu la Ari ziceam vai si vai si oi face si oi drege da uite ca nu e asa urla de numa daca o pun mi-e si ciuda intr-un fel ca am incercat si am cedat celor din jur cu insistentele lor aia din ro nu astia de aici ca aici zice ca de la 18 luni in sus.
Oricum am testa la Ari numai cu chiloteii si face ca un beeb adik putin trec 2 min mai afce putin si nu zic ce s-a pus pe un plans isteric cand avazut ca e uda.
Deci mi-a trecut.
Cu suportul de baie caditza de bebe e mica acuma pana incep sa stea in funduletz ca stau cam cu genunchii in gat in aia mica momentan dar eu vreau sa luam www.mothercare.com/Mothercare-Aqua-Pod/dp/B0011EZ9WS/sr=1-2/qid=1227025523/ref=sr_1_2/277-3017665-8335112?%5Fencoding=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=42855041&mcb=core" target="_blank">http://www.mothercare.com/Mothercare-Aqua-Pod/dp/B0011EZ9WS/sr=1-2/qid=1227025523/ref=sr_1_2/277-3017665-8335112?%5Fencoding=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=42855041&mcb=coreasa ceva[url] pt amandoua dupa ce sta Ami in funduletz.
Legat de gadgeturi de hranit bebe nu va complicati ca eu mam complicat si mai bine nu ma complicam, or fi unele faine si etc da sincer nu le folositi prea mult, acuma cat is mici si la inceput linguri de silicon moi si nu f adanci si mai lunguiete iar legat de reicpient ii puteti da din orice si dintr-o cana ca lui bebe sincer nu-i pasa. mai incolo castrioane simple de plastic care sa reziste si la microunde asa vreun minut maxim ca la cat de putin papa un bebe in 30 de secunde la 900 de W papica e super hot si trebe racita deja. Mai tarziu ,linguri si furculitze de plastic la ikea au unele tare faine pt copii de la 1 an in sus cam asa, adik www.ikea.com/gb/en/catalog/products/30096906" target="_blank">astea. Deci sincer nu tre sa va agitati pre atare si astea is de moft ca poate papa fg bine si cu alea normale de desert.
Mona fara suparare da acuma chiar nu pricep de ce te-ai suparat ca eu sincer nu am vazut nici un fel de atm ci mai degraba dezbateri.
La Multi Ani tuturor sarabtoritilor mici si mari de azi si de zilele trecute.
Tre sa fug sa fac papa nu mai am timp de stat mai revin eu cand apuc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Off mai Ana dar chiar iti e greu

Ma mai supar si eu pe sotul meu cand are "pauze" cand nu vrea sa mai faca nimic, il inteleg, este obosit, dar si eu sunt....

Pai al meu nu mananca ceva si mie nu-mi da.... din contra, nu mananca el si imi da mie

Il trimit la supermarket si stie ce sa ia, ce marci de produse folosim, stie ce pampers sa ia pentru amandoi.....ar face si mancare dar nu il las eu...

Pai, sa zic ca e model???!!!

Mona nu intra si tu in butoi Fruncea sus!

Capri felicitari pentru intoarcere!

Cu pofta de dulciuri...si eu o am

noi
un fulguletz
un pepenash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

MADA,scuze,poate asa am perceput eu...dar ma doare sa vad ca se arunca cu vorbe,ca fiecare crede ca asa cum face ea e cel mai bine si ca restul mamicilor sunt pe dinafara.ar fi tb sa scriu ''restu mamicilor e\\,pt ca subiectul e restul,dar m am gandit ca suna aiurea...hai ca am luat o razna,fac analiza pe text..dar am zis ca poate credeti ca nu stiu sa scriu

ce ma doare pe mine e ca in loc sa ne incurajam,sa ne sustinem,indiferent ca una isi pune copilul pe olita la 6 luni si alta la 3 ani,indiferent ca un copil merge la gradinita de la 6 luni si altul sta acasa la 5 ani,sau ca unul mananca borcanele si altul 5 feluri de mancare la o masa.,noi nu facem decat sa dam pronosticuri,adica sa acuzam....

cu riscul de a jigni,dar citeam la odiseea de mai iunie....,acolo e altfel,fetele se destainuie fara sa le fie frica ca vor fi apoi judecate....
aici,aproape ca nu ti mai vine sa mai scrii nimic din ce te doare,ca se vor ridica aratatoarele ascutite spre cer...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

dana: cum e dieta disociata pe care o ti? poti sa ne dai mai multe detalii? a dat si rezultate?? de cat timp o tii?

Irda: wow, 39 grade, oricum mersi, voi sta linistita inca 24 ore, ii dau paracetamol si sper sa treaca

Anilansa: nici la mine nu a facut febra la vaccinul de 2 luni ci doar acum la asta de 4 luni...oricum e normal ca-si creeaza si el micutul anticorpi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

FLO,voiam sa ti spun ca esti o fata cu mult bun simt.cu mult prea mult bun simt .

ANAXENA,imi pare rau ca esti intr o pasa proasta.dar,asa cum au spus si fetele,priveste partea plina a paharului-esti o femeie frumoasa,cu un copil reusit,cu o afacere profitabila. sa treaca depresia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

annababy citeste mai atent
acolo zice asa:
Etapa 1 - pentru bebelusii pana la 8 luni.
Inaltimea bebelusului: maxim 70 cm; greutatea bebelusului: maxim 8 kg.
Etapa a 2 a - dupa 8 luni.
Pentru copiii care pot sta in picioare fara ajutor.

Deci maxim 8 kg cand sta culcata ca sa tina suportul ala bine...
Sofia acum la 3 juni jumate are 5,5kg. e mai micuta asa ca pana la 8 luni daca o sa aiba 8 kg ar fi bine, desi nu cred....

gata fug ca mi-a venit consoarta

_

Marina de ANA SOFIA 05.08.08

POZE

Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

buna seara

baby faci nani, mami si-a tras unghii rosii, s-a infipt intr-o placinta (singura ), si-a aprins o tigara si hai sa videm subiectele de azi

nani in pat cu moi, ca noi e mai rarut, face doar de pe la 5-6 dimineata cand o iau eu langa mine pana pe la 7 cand se da trezirea oficial. o iau langa mine ca sa ii pot da suzeta . ea se culca seara la 5-6 si doarme pana la 5-6 a doua zi cand se trezeste, chiuie si apoi vrea iar nani da' nemaifiind somnul profund scapa suzeta si o vrea din nou pana pe la 2 luni dormea numai noaptea la ea in patut. in timpul zilei dormea pe burta mea

laptele formula 2 i l-am schimbat la 4 luni pt ca nu mai lua in greutate si la 1 saptamana de la schimbare au anuntat astia ca baga laptele formula 1 0-6 luni. ca sa nu mai schimb iar laptele mi-am facut stocul in camara cu formula 2 cum era inainte pana cand implinim 6 luni si putem trece la 2 imbunatatita si actuala

olita nici nu imi bat capul traiesc prezentul si il savurez la maxim.

de cand i-am introdus si supa face caca si de 4 ori pe zi, unde ea facea numai o data, dimineata. e mai consistent si mai inchis la culoare. de vreo 2 ori a facut numai cate o margica da' nu da semne ca ar durea-o burtica. initial ma batea un gand sa ii scot 1-2 zile cerealele de orez da' cand am vazut ca face, si chiar de mai multe ori pe zi, i l-am lasat.

cand se poate da spanac?

ma duc sa mai citesc cate ceva ca si maine am un examen

pup u!

-------

Ana-Maria de iepuras coconas

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

aaa...uitasem sa intreb...de la dintele care tot iese de vreo 3 saptamani da' nu se vede e posibil sa scuipe biberonul si sa planga numai cand il vede? o doare gingia de la tetina oare? azi a si fost nitel mai frichinita...

si eu pe lista cu intorsu' la serviciu...scoala...facultate...etc...de cand a implinit baby 3 luni. as fi stat acasa cu ea insa daca nu ma reapucam acu de scoala nu ma mai reapucam

-------

Ana-Maria de iepuras coconas

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

maitreyi "se culca seara la 5-6 si doarme pana la 5-6 a doua zi cand se trezeste"

noi
un fulguletz
un pepenash

Mergi la inceput