Pepenasi de iulie-august 2008 (40)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Of Doamne Anaxena ce de probleme ai.Imi pare nespus de rau ca sotul nu prea te ajuta.Este foarte greu pt o femeie sa le faca pe toate.Eu te admir mult ca esti o femeie foarte puternica si e normal sa mai clachezi ca doar esti om.Ce bine ar fi daca sotul ar face macar cumparaturile,ar insemna mult pt tine.Of ca nu stiu ce sa mai zic sa te simti macar un pic mai bine.Ai toata admiratia mea

Tecky - mamica fericita de ANA-RALUCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Salutare
Cu dormitul copilului... depinde si de copil... Eliza a fost mereu agitata, iar cand era mica, mama a invatat-o sa o adoarma in brate, hatzanand-o si cantandu-i nu-stiu-ce. Asta mica, o pui in pat, ii stingi lumina, si ea se culca.
Totusi, eu sunt de parere ca daca nu e necesar, nu ar trebui luat copilul in pat. Si "necesar" inseamna ca e vorba de necesitatea copilului, nu de necesitatea parintelui de a mai atipi juma' de ceas (desi, a naibii jumatate de ceas ce buna e!)
La fel ca si tinutul in brate... una e sa aiba nevoie copilul sa fie tinut in brate, si alta e ca bunica sau mama sau matusa nu mai pot de dragul lui si hopa in brate la orice scancet...
Pe de alta parte, daca esti pregatit sa faci fata la calareala de mai tarziu a copilului... de ce nu?
Din experienta spun ca totusi e cam naspa sa te gandesti ca in orice clipa te poti trezi cu copilu' de 5 ani peste tine... Believe me,... dauneaza la secs...

BUBU - a mea nu a facut febra dupa vaccin, nici la 2 luni si nici acuma la 4. Dar dr mi-a zis sa ii pun preventiv o juma' de supozitor cu Paracetamol. Poate de-aia nu a mai facut febra?

BAIA cu bebe - CRIS > daca ai chef sa faci baie cu bebe, fa in zilele cand e tati acasa. Desi eu am probat chestia asta si intr-o zi cand nu era tati, am un prosop mare mare de tot si ne-am infasurat bine, iar inainte de a intra in baie pusesem pe pat un alt prosop si am asezat-o pe ea pe prosop, am infasurat-o bine, am terminat sa ma sterg pe mine, si uite asa ne-am descurcat

Cu poftele - si eu sunt la fel... Abia m-am abtinut ieri sa nu intru sa imi cumpar niste amandine, dupa ce alaltaieri am facut gogosi, cu o zi inainte am mancat niste cremsnit si un rulou cu branza, si tot asa... Culmea e ca nu ma ingras. Dar sunt sigura ca nici nu as slabi daca nu as mai manca prajiturile astea
Dar azi cre' ca nu ma mai abtin. Aaa... si asta dupa ce acum vreo 3 sau 4 zile am mancat vreo 5 baclavale!!!

GINI - dar de ce ii dai fier? Mie mi-a zis dr sa ii dau de la 5 luni, deci de luna viitoare, dar asa, fara nici un semn sau cum?
Parca nu imi vine sa ii dau... Mai bine ii dau galbenus, spanac si imediat ce se poate, ficatel...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Irda am facut usor trecerea de la san la lapte praf.Ralu a fost mancacioasa de mica si nu a sesizat ca ii dadeam si formula atunci cand am inceput sa pierd laptele.
Of ce as manca si eu ceva dulce dar cu regimul meu....

Tecky - mamica fericita de ANA-RALUCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

Didi, la multi ani puiule!!!!!Sa te bucuri toata viata de Aiduta si de sotul tau, sa fii frumoasa, sanatoasa si speciala!!!!Te pupam tare!!!!

Iisus i-a zis - Eu sunt calea, adevarul si viata.Nimeni nu vine la Tatal decat prin Mine - Ioan 14:5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooka spune:

salut,

ma bag si eu ca musca in lapte

biberonul lingurita al Picai se gaseste la miniblu, si sunt de la firma boon;

noi mai avem un biberon integral din silicon fara bisfenol de la nuby silicon care are un fel de tetina cu lingurita, foarte misto, apare in catalogul de la premaman

in rest pupam bostana (l-a folosit termenul cineva si mi-a placut mult) si mamicile,

o dupa amiaza seara buna

mami de Sofi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Gata, m-am hotarat sa experimentez la noapte si s-o las singurica pe Ioana in dormitor iar eu o sa ma alatur sotului in sufragerie, m-ti convins. Maine va povestesc cum ne-am descurcat...

Anna de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

FLORI - duminica nu stiu daca o fi acolo instructoarea, sambata este sigur intre 9 jumate si 10 jumate. Daca vrei, cer numarul sau intreb daca primeste copilas de 3,3 ani si iti spun, ca sa nu faci un drum degeaba.

XENA - Stii ce as face eu? As da telefon la o pizzerie cu livrare la domiciliu si m-as regala cu o 4 formaggi sau cu o primavera ceva, de m-as linge pe degete, dar mi-as comanda numai mie si as manca-o singura!
Este incredibil ce te poate remonta o papica adusa la usa
Uite, la cat il laud eu pe al meu, ma rog, il laud, zic si eu, ca de fapt ma bucur eu singura, asa, ca nu comenteaza daca il las sa spele vasele de exemplu si ce e drept, ma ajuta, dar sa nu crezi ca stie ce pampersi sa cumpere sau cand! Nu stie nici ce haine au fetele, nici care le sunt incaltarile, nu inchide complet sertarele, seara mananca cate ceva fara sa ma intrebe si pe mine daca imi e foame, iar daca mai e de ex o felie de pizza, ca vorbim de pizza, e foarte posibil sa o manance singur daca ii e foame si basta. Ba mai mult, se intampla sa ma si intrebe mirat... Dar tu nu ai mancat??? Pai de ce???
Pai de ce... ca n-am avut timp, ca fata a plans, ca Eliza nu stiu ce a mai avut, ca m-am grabit ca sa pot ajunge nu-stiu-unde la ora fixa... si tot asa...
Daca as fi numai cu Erika si ar avea chef de joaca iar mie mi-ar fi foame si as vrea sa fac o baie, exact asa as face:
- mi-as comanda ceva la usa
- m-as baga cu ea in baie, ea s-ar juca si eu m-as relaxa

Aaaa... si sa stii ca mi-am facut rost de menajera. Vine o data pe saptamana iar eu am o grija in minus!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

Capri, felicitari pentru intoarcerea Ilincutei! Ce frumos e numele asta, Ilinca... Sunt atatea nume frumoase de fetite, cred ca daca al doilea copil va fi fetita (sper sa fie si un al doilea si sper sa fie si fetita) n-o sa ma pot hotari la 2 nume, ca am vreo 10 care imi plac tare mult, pacat ca n-o sa mai am cui sa le dau.

Mona, si si nu mai fii suparata! Toate avem zile mai proaste, dar sunt sigura ca toate vrem ce e mai bun pentru copiii nostri si ca nimeni nu vrea intentionat sa jigneasca pe altcineva, ca daca nu ne-am simti bine aici n-am mai scrie, nu? Ce mai face Cris? Acum cateva zile cand ati fost impreuna si in oras spuneai ca a fost foarte cuminte. Cum va mai intelegeti cu el si el cum se mai intelege cu fratiorul?

Of, Anaxena,cate ai si tu pe cap... Jos palaria in fata ta, am vazut ca ai doar 24 de ani si ai afacerea ta, familia ta frumoasa, altii nu reusesc nici intr-o viata sa realizeze ce ai realizat tu in 24 de ani. Nici nu stiu ce sa zic, dar angajatele tale doar sunt femei in toata firea, ar trebui sa se poata descurca singure cat de cat, adica nu sa trebuiasca sa stai tu sa le asculti si sustii, ca doar de aia exista familie, ai si tu un copil de crescut. Poate ar trebui sa incerci sa stai cateva zile departe de salon, sa le lasi sa se descurce singure si sa-ti revii si tu putin psihic si fizic. Ca dupa cateva nopti de somn altfel vezi lumea si poti mai bine face fata problemelor. Nu ai nicio fata de incredere la saloane care sa se ocupe de ele cat lipsesti tu? Iar de sot, ce sa zic? Uneori atata de insensibili pot fi barbatii, nu vreau sa generalizez, dar nu stiu de ce nu isi dau seama ca nu e floare la ureche sa ingrijesti un copil si mai ales cand il alaptezi ai nevoie sa fii odihnita si ajutata, macar atunci sa te protejeze un pic, de dragul copilului, ca e si al lui... pentru tine!

Monica, mami de Luca 17.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitzi76 spune:

Monalac, sa stii ca nu e chiar asa greu sa ai trei. Unde sunt doi mai merge unul, e mai nasol cu bolile...

Mamicutza de Luca-Sebastian, David-Tudor si Toma-Paul
Primele zile ale lui Toma
Luca, David si Toma, cei trei muschetari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

MITZI,nu asta e problema la mine....nu ma sperie greutatile,dar din pacate,am fost nevoita sa mi leg trompele.am avut 2 sarcini f grele,la prima am stat numai in pat si am facut 300 de injectii,la a doua am stat aproape 4 luni in spital si am facut 600 de injectii,plus ca am fost in pericol de nastere prematura de la 22 de saptamani.ambii copii i am nascut prin cezariana si dr ginecolog mi a recomandat ferm sa mi leg trompele,altfel,ea nu garanteaza pt viata mea.de fapt,nu cred ca s ar mai fi bagat vreun dr sa mi urmareasca o a treia sarcina,asa ca....

Mergi la inceput