Bucurii de sept-oct 2006 (151)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Buna dimineata.

Andra iti urez si eu cu intarziere La multi ani !, sanatate multa si indeplinirea tuturor dorintelor.

Eu am chiulit de cateva zile la forumit. Am avut o stare asa naspa de la stomac de m-a terminat, plus o gramada de treaba la serviciu.Acum mi-am revenit dar tb sa tin un pic regim cred, sa fiu mai atenta ce mananc, macar cateva zile.

Nu am apucat sa citesc decat fugitiv. Noi stam bine la capitolul spalat pe dinti, cere singura periuta si pasta obligatoriu ....daca nu si-o ia singurica. Cu olita inca lucram, cateodata cere cateodata uita si face pe ea.

Zapada asteptam si noi ....cine trimite in Bucuresti un sa scoatem si noi saniuta .

Sanatate tuturor bucuriilor bolnavioare.

Lexi cum stai cu dieta???

1 Anisor2 Anisori
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eunice78 spune:

Multumim de cafea!

Uf, azi dimineata Toma s-a trezit spunand ca il dor urechile..nu stiu ce sa ii fac..

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=87117&whichpage=3

Noi am luat Dino padul mai demult, din Carrefour, parca. Mai vreau sa iau si eu niste carti, dar nu am avut timp inca sa caut.

Lexi, vezi ca la Femina intim e un topic ceva de genul"grasa disperata caut motivatie si ambitie" , pe mine m-a mai adus cu picioarele pe pamant. Ceea ce insa nu m-a impiedicat ieri sa bag un Snickers..

Eu in liceu nu am avut probleme cu sportul, in facultate insa am avut un prof super turbat, plus ca eram doar 3 fete in clasa,faceam numai autoaparare, box cu niste manusi infecte, chiuleam la greu..

Monique, stiam ca bananele sunt excelente pentru stomac.Eu ii doftoricesc pe ai mei cu banane de cate ori ii doare stomacul. Sanatate iti doresc!
O zi buna!

Eni, mama de baietzi - Petru (14.08.2003) si Toma (29.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Buna dimineata, Monique_new!
Bine ti-ai revenit!

Buna dimineata de la Iasi.

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Eunice, am googalit si eu aseara si am intrat si pe topic-ul respectiv. Cautam niste poze, sa vad cum arata si unde-l gasesc.

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Gety, nu ma pricep sa pun poze pe net, am incercat odata, in vremuri antice, nici nu mai stiu pe unde aveam cont. O sa fac acasa o poza la Dino padul meu si iti trimit poza pe mail, daca imi dai adresa.

Mergi la inceput

Am revenit.
uite aici:
http://www.viata-libera.ro/index.php?id=12244&page=articol

Mergi la inceput

Si acesta e laptopul cu microfon pe care il avem noi si care ii place lui Toma
http://www.peaktoys.ro/Product.aspx?pid=525

Mergi la inceput

Gata, m-am lamurit.

Eu am fost recent pe la Selgros, dar n-am vazut nimic pe acolo.
O sa ma uit mai atent data viitoare.
Poate s-au terminat, mai ales ca vin si Mosii.

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

NEATZA

eunice. haiosi foc baietii tai

moni, sa te faci bine

despre spalatul pe dinti, Vlad are parte de 2-3 reprize pe zi, soacra-mea e campioana, il spala dupa fiecare masa, dar si el cere sa-i facem baie sau sa-i dam periuta de dinti si il spal eu apoi ii dau si lui un pic periuta
despre scutec, si eu sunt disperata, nu reusesc sa-l fac sa inteleaga ca nu e igienic sa stai cu kk la fund si sa nu spui aseara a cerut el la toaleta dar nu a facut nimic, in schimb se autofelicita nonstop
gety, stai linistita ca nici eu nu reusesc sa-mi fac un program strict cu pusul copilului pe wc, dar la soacra-mea sta pe olita si se uita la desene si face, uneori cere singur, acasa fff rar
mi-am propus ca de maine dimineata sa ma trezesc mai devreme cu 15 min.si sa-l pun pe wc, sa stea acolo pana ma dusez/machiez eu

Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut, site-ul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Vad ca vorbiti despre sport. Eu am facut sport in toata perioada scolii. Am inceput cu gimnastica, balet, tir, innot, karate. Cativa ani fiecare. Cam asa m-am distrat eu pana cand am terminat liceul , dupa care m-am puturosit. La mine in familie si ambii parinti au facut miscare, mai ales mama care a facut sarituri in apa, fosta sportiva si antrenoare pana cand avem noi cativa anisori.

eunice
merci, acum ma simt multttt mai bine.

Hai ca pana am scris eu, voi ati scris o gramada .

Lili sa stiu ca nici eu nu reusesc sa o pun mereu pe olita. La buni sta cu o pereche de chilotei toata ziua, acasa nu reuseste, poate si din vina noastra.

1 Anisor2 Anisori
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

Mergi la inceput