Buna dimineata!
Eunice- tare draguti Toma si Petru!
La spalatul pe dinti stam asa: eu cu o periuta in mana Victor cu alta si ii arat cum trebuie sa faca in fata oglinzii.In general se distreaza de ce vede in oglinda. Cand prind ocazia prind in mana manuta lui si ii explic cum trebuie sa frece maselutele Dintii din fata ii freaca el cum poate . Eu il spal diumineata pe Dragos tocmai ca macar un spalat pe dinti sa fie corect si cu ocazia asta mai spune Victor sa-l spal si pe el.
Dino-pad avem si noi. Dragos e tare incantat si ii place mult . Victor pune mana pe el si mai vrea sa rupa paginile si atunci il pun bine in dulap pina se hotaraste ca cartile nu se rup si ca invatam lucruri frumoase din ele.In general e atras de el.Am vrut sa fac cadou unui baietel un dino pad saptamana trecuta siu am cautat in mai toate magazinele de jucarii si din pacate nu am gasit asa ca am cumparat altceva.
Mersul al wc e ok. Pun pampers doar noaptea. Victor face ca barbatii pipi. adica merge pune putzurelul peste wc si se ridica pe varfuri,singura problema ar fi ca nu-i place reductorul .
Cristina si Dragos (31.01.2004)+
Victor(19.09.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album