Bucurii de sept-oct 2006 (151)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Eloise, am vazut pozele. Frizura lui Vladut e mortala si am recunoscut si domnisorica de langa el.

Aici nimeni nu e uitat. Chiar ma gandeam ca acusi implinim 3 ani de cand ne cunoastem..

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Cris, eu doar ma gindesc ca e atit de usor sa pierd masura daca i-as da dulciuri. Adica gustul e placut, adictiv, copilul vrea... unde ne oprim? Poate ajunge sa vrea toata ziua, nu mai vrea prinzul, cere doar ciocolata... In plus, sint calorii goale, ii dau ceva energie dar substate nutritive, vitamine, minerale, fibre... pauza. Pot sa ajunga sa renunte la fructe, ceea ce ar fi foarte rau. Sint constienta ca n-o sa-l pot feri mereu, o sa mearga la gradi, la scoala, poate o sa-si cumpere singur la un moment dat... dar ma gindesc ca nu e rau sa amin momentul pe cit posibil. Mai ales ca nu e vreo primejdie sa nu ii placa cumva ciocolata :).

Stiu ca suna cam monstruos... sa nu dai dulciuri copilului...

Pe de alta parte cred si eu ca cele facute in casa sint preferabile celor din comert. Macar stii ce pui in ele. Si-i mai faci o tarta cu fructe, ceva mai sanatos...

"Today is the tomorrow I was so worried about yesterday".

Andra si Vladut (14.10.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

si eu sunt de acord cu eloise, vreau sa evit sa-i dau dulciuri pt.aceleasi motive....daca i-as da dulciuri mai de cate ori cere, sigur nu ar mai manca nimic altceva.
ii mai dau si eu caramele si bomboane, dar fff rar.
cere si guma, dar nu-i mai dau, i-am dat de 2 ori si a inghitit-o.... i-am spus ca daca o inghite nu-i mai dau si bineinteles ca el a inghitit-o, dar tot mai cere si eu ii dau acelasi raspuns: nu primesti pt.ca o inghiti

Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut, site-ul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Andra ce a mai crescut Vladut, freza e super tare!

Cris de acord cu dulciurile daca sunt cu masura si nu inainte de masa. Socrul meu i-a dat in 2 zile o punga de sugus iar de mancat mai nimic ca cerea numai bomboane. Iar fi-miu nu sta la spalat pe dinti, deja am vazut tartru la el... la dulciurile facute in casa nu are restrictie, in schimb nu-i plac.

*****************************************Mirabela, mamik de pitic www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Am imbaiat si eu copilul, acum sta la mine la mine in brate si va scriu.

Multumesc lui Dumnezeu, e mai bine, nu mai smiorcaie ca ieri, sper ca dupa inca o sedinta de aerosoli sa fie si mai bine.

Si Maria mai papa dulciuri, dar rar si neaparat dupa ce a mancat.

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Buna seara. Eu dansez...
Andra, am vazut pozele, ce mare a crescut Vladut!! Ce baiat frumos aveti! Am tras cu ochiul (ca de obicei) si in biblioteca voastra
Gety, ma bucur ca Maria e mai bine.
Eu ii dau Narcisei doar dulciuri facute in casa, bomboane nu i-am dat inca, merg pe principiul ca isi va cumpara mai tarziu In schimb ce fac eu in casa mananca, si eu fac saptamanal (macar) ceva dulce. Daca fac ceva cu cacao ii dau doar sa guste. S-a intamplat sa primeasca tot felul de chestii, pe care am ajuns sa le pap eu. Vreo doua am gasit studiind link-ul dat de Mira. Deci nu mai pap nici eu.
Si, tot asa, nu ii dau inainte de masa nimic dulce. In plus, ea inca mai sta la spalat pe dinti, cu ceva schimonoseli; ii place sa suga pasta de pe periuta; eu o spal pe ea, ea pe mine... si tot asa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Buna dimi! Veniti la ? Eu va astept...
Ieri am fost la cumparaturi si i-am luat Narcisei, pentru Craciun, un laptop. Dimineata l-am incercat si noua ne-a placut! Asteptam cu interes reactia ei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

neatza, multumim xandrinne pt.cafea
ce vreme urata e afara

am sunat-o pe moniq sa ne vedem cu cosmi la un spatiu de joaca dar e tare gospodina. trebaluia prin casa. eu sunt obligata sa ies, ca taxu' are de lucru si nu poate cu el acasa, asa ca iesim undeva la un spatiu de joaca si la ceva shopping uff

pup iu, sa aveti grija de voi si de Bucurii
weekend placut

PS: nu mai stiu nimic de pufy !!!

Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut, site-ul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eleņia spune:

buna ziua dragele mele
multumim de aprecieri
in ceea ce priveste dulciurile si eu sunt de acord cu cele de casa,dar stiu sigur ca maicamea ii mai da si ceva bomboane sau ciocolata,ce sa fac asta este
stiu sigur ca cam la 2-3 zile maicamea tot face cate ceva dulce pt el si pt fetita pe care o are in asistenta maternala
am citit ca sunt bucurii carora le place sa vorbeasca la telefon,al meu ii placea dar de vreo saptamana doua zice aoo,aoo tobesc=te iubesc mami si apoi zice"o chis,o chis"si iti inchide receptorul chiar daca tu ii vorbesti si ii spui sa nu inchida
intrebare intrebatoare mai exista vreo bucurie careia sa ii placa usturoiul?pt ca al meu a inebunit pe toata lumea,cere toata ziua "toi"=usturoi e disperare cu el cu usturoiul
Gety Maria sa se faca bine
Eloise am vazut Vlad cel frumos si frezat
pup toate bucuriile bolnavioare si pe mamicile de bucurii bolnavioare si sa va faceti repede,repede bine
un sfarsit de saptamana minunat alaturi de cei dragi
pup-all

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Salutare!

Eloise l-am vazut pe Valdut ce baietel mare si frumos .

Lilina- distractie placuta si spor la shopping.

Gety- ma bucur ca Maria e mai bine.

Iar referitor la dulciuri - vreau si eu sa spun ca sunt de acord cu cele facute in casa si nu va imaginatri ca-i dau multe , dar i-am dat.Mai ales ca Dragos e mai mare si vede si Victor cere.Nici la Dragos nu-i dau multe dulciuri.Eu am mai cumparat biscuiti Petit Beure - pe care-i mananca cu placere si rad mere si fac ca o prajiturica.

Fructele le maninca tare bine amandoi.

Cristina si Dragos (31.01.2004)+Victor(19.09.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album

Mergi la inceput