Bucurii de sept-oct 2006 (151)
Raspunsuri - Pagina 14
Monique_new spune:
Lili poti sa-mi trimiti pe adesa mea carticica. Nu mai stiu parola la mailul comun![]()
Alina
Rares cel curajos.
Cosmi imi spune zilnic sa nu plec la serviciu, a mai si plans dar dupa ce am iesit din casa i-a si trecut. Iar cand vin acasa topaie de bucurie![]()
Si pe mine ma batea gandul la un aparat de facut paine, dar sincer as vrea sa gust de la cineva sa vad cum iese...daca merita.
Offf ce stare naspa am, zici ca sunt beata 
1 Anisor
2 Anisori
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

GETY spune:
Ramomar, sper sa fie asa cum zici tu, desi cand e sanatoasa, Maria e vesela tot timpul.
Mirabelac, am citit si eu despre produsele respective. Ti se face parul maciuca, nu altceva. 
Asa creste Maria Diana
Mirabelac spune:
Salvati-va link-ul si mai treceti pe acolo, in fiecare zi se studiaza produse noi, eu citesc demult aici.
*****************************************Mirabela, mamik de pitic www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)
Monique_new spune:
Lili merci, il aveam deja pe mail
.
1 Anisor
2 Anisori
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

anangel_lexi spune:
Buna tuturor.
Eu de aseara am o ameteala groaznica si ma doare in gat. Iar pe sot il doare in gat si ii curge nasul. Deci amandoi am racit. Sper sa nu-i dam si Mariei, ca ea tocmai a scapat de mucisori.
Aici au anuntat in week-end ninsoare, ghetus si temperaturi sub 0 grade. Eu sper totusi sa mai intarzie putin vremea rea, am chef sa ma plimb.
Luni se deschide la noi in oras targul de Craciun, va tine o luna. O sa dam faliment, ca Maria sigur o sa vrea zilnic in carusel.![]()
Eloise, gand la gand cu bucurie. Chiar aseara ma gandeam la tine si ziceam ca azi intreb pe forum de voi. Astept vesti!
Princess, ma bucur ca a scapat Rares de fire si ca a durat putin. De-acum ati scapat de tot.
Mirabela, impresionant David cum plange dupa tine! Eu am noroc ca Maria inca doarme cand plec eu, altfel ar plange si ea. Dar cand vin acasa ma asteapta in pragul usii (stie ca vin, ca sun la interfon) si se repede s-o iau in brate de cum intru pe usa, nu apuc nici sa-mi dau geaca jos.
Cat despre articol ce sa spun, ca si Lilina tot de aceea am inceput si eu sa mai fac deserturi in casa. Prefer sa o vad ca mananca ceva natural, cat de cat. Ea din comert nu mananca decat biscuiti Leibnitz, foarte rar cate o ciocolatica Kinder sau o Hanuta si asta numai cand mergem toti 3 la cumparaturi (iar asta se intampla aproape numai in weekend). In rest prefer sa cumpar fructe. Inainte mai luam si gogosi dar oricum eu nu-i mai dau dulciuri aproape deloc Mariei pentru ca refuza sa se spele pe dinti si i-am spus ca pana nu incepe sa se spele nu mai pupa dulciuri de niciun fel.
Lilina, multumesc de reteta de lasagna, o sa-i fac si eu sotului ca eu nu pot pune gura.
de
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?
xandrutza_76 spune:
Lexi, va doresc multa sanatate! Parca tu ai voie cateva paste, nu? Iei niste foi de lasagna si le montezi cu niste carne tocata de pui, sau vitel, cu niste legume, fierte, pui si niste rosioare si gata, papi si tu lasagna, dar fara sos bechamel. Ce zici?
Alina, ma bucur ca ati trecut cu bine si peste scosul firelor!
Lilina, vreau si eu carticica, nu mai stiu parola de la mailul comun...
Moni, invoieste-te si du-te acasa, daca tot rau iti este.
anangel_lexi spune:
Xandrutza, o sa incerc si eu o feliuta de lasagna fara sos bechamel. Suna bine![]()

de
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?
Mirabelac spune:
Eu recunosc ca-i mai scap cate ceva dulciuri lui David, mai ales bomboane, altceva nu vrea, cu astea ne innebuneste pe toti, la mine si la taxu nu are succes dar la bunici, DA, chiar au ajuns sa-i dea pe ascuns si ma enerveaza. Am zis ca mai degraba ii dau ciocolata alba decat bomboane si-i mai dau uneori ca sa scap de el. E obsedat de bomboane, daca il intreb ce vrei in orice context spune "bomboane".
*****************************************Mirabela, mamik de pitic www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)
eloise spune:
Salutare! 
Ma bucur ca nu ne-ati uitat si ca au fost reactii la revenirea mea
. Va promisesem vesti despre noi: Vladut e bine, sanatos, chiar nu vreau sa-l deochi in privinta asta, am impresia ca are o imunitate puternica si face fata excelent virozelor. In sensul ca toamna asta si eu si taica-su am fost virusati, ne-am simtit rau cite o saptamina, iar el nu s-a molipsit deloc in primul caz, ci doar acum o saptamina, cind eu am mai trintit o viroza urita, cu complicatii (laringita, nevoie de antibiotic) a facut si el 2 nopti febra, si i-a trecut rapid cu antitermice administrate si alea judicios (dupa invatamintele pe care le-am asimilat din articolele recomandate de Cristina
). Fara tuse, muci sau rosu in git. Acum stiu ca nu la fel vor sta lucrurile cind va intra intr-o colectivitate, dar macar ma bucur cit mai pot :). Problemele digestive au mai trecut, are scaune relativ normale si in medie 1 pe zi. Nu i-am mai facut analize de singe, doar i-am administrat Ecoflorina, care, Roxana avea dreptate, e o minune de produs. Si putin Debridat, mai demult. Intre timp s-a deprins cu mersul la olita sau, mai nou, la toaleta cu reductor (e foarte incintat) insa asta e valabil doar cit e treaz si acasa, la somn si in deplasare poarta inca pampers.
Cu vorbitul a facut si el progrese mari, practic peste noapte, de cind a implinit 2 ani. In fiecare zi spune nenumarate cuvinte noi, majoritatea fara greseala, doar pe unele mai lungi sau cu multe consoane le mai poceste, adorabil (telefon="fontonto", biscuiti ="bichichi"). Face propozitii, ne spune ce "viea", ce "nu viea", ce-i "pashe" (place), adica mai precis "'colata" (ciocolata, desigur
, si va jur ca n-a pus gura de mai mult de 5 ori in viata lui pe asa ceva, rarisim cite un ou kinder). Totusi el nu uita si se trezeste citeodata dimineata aducindu-ne la cunostinta, primul lucru pe ziua respectiva, ca "vieau 'colata!". In rest cintam, desenam impreuna (ma pune toata ziua sa-i desenez trenulete, vreo 7 unul dupa altul), asculta cu mare atentie cind ii citesc poezii si povesti, e innebunit dupa desenele animate cu trenuletul Thomas dar si pe alea i le-am rationalizat drastic (din an in paste are voie). S-a mai imprietenit cu copiii si cere sa fie dus in parc, la locuri de joaca...
Cam atit despre noi pt inceput. Am pus aici citeva poze, putine, de la aniversarea lui.
Va pup si revin...
"Today is the tomorrow I was so worried about yesterday".
Andra si
Vladut (14.10.2006)
Crisnemes spune:
Sper sa nu va suparati pe mine, Dar pt cine sunt facute dulciurile?
Eu le dau copiilor dulciuri, cate un lolly-pop, caramele, ciocolata.E drept ca nu exagerez si le dau cu masura. Dupa ce cresc si devin adulti nu vor mai consuma cu asa mare placere dulciurile- "PAREREA MEA" (nu e si cazul meu
). E adevarat ca unele nu sunt bune si sincer nici nu m-as fi gandit ca biscuitii pot fi chiar cu asa multi conservanti- aviz la link-ul dat de Mira.
Va pup si va doresc sa aveti un we placut.
Cristina si Dragos (31.01.2004)+
Victor(19.09.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album