Bucurii de sept-oct 2006 (151)
Raspunsuri - Pagina 13
Mirabelac spune:
Merci de cafea Ramo.
Lexi l-am filmat cu camera ascunsa, o sa va arat dupa ce descarc.
Eloise bine ai revenit, mai zi-ne ceva de voi. Eu asa mai duc dorul vremurilor bune cand ne intalneam toate cu bebeii in parc...
Cristina of, sanatate multa Dariei!
Ieri cand am ajuns acasa am plans alaturi de copil, mi-a ramas pe suflet faza, a inceput sa se smiorcaie cu niste lacrimi de crocodil si sa ma stranga in brate spunandu-mi "m-a asezat pe plagul din bucatalie si a pans=plans dupa mami, nu vea sa mai pece mami la selvici"... mama ce bocet m-a apucat... si dimineata inca mai plange dupa mine, ma pandeste si se trezeste cu mine odata.
*****************************************Mirabela, mamik de pitic www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)
Mirabelac spune:
Cand mai aveti timp sa cititi www.jurnalul.ro/rubrici/183/bun-de-consum" target="_blank">aici informatii despre produse alimentare de pe piata. Mai exact ce sa evitati, sunt niste "bombe" de alimente nesanatoase.
*****************************************Mirabela, mamik de pitic www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)
lilina spune:
da, mira, e super emotionant. la fel ne zice si noua Vladut cand ajungem acasa. vine suuper vesel, ne ia in brate, ne pupa si zice "ai plans dupa mami/tati"...in stilul lui propriu
am o carte in format pdf, e super interesanta, e despre comportamentul copiilor intre 2 si 7 ani, cum sa reactionati la crizele copilului si sa-i intelegeti motivele pt.care se comporta asa... temperamentul etc...v-o trimit pe mailul comun 
Lilina &
Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut, site-ul
lilina spune:
mira, super interesante articolele, intr-adevar sunt multe alimente bomba pe piata si noi incercam pe cat posibil sa le evitam
lui Vlad nu ii dau sucuri din comert, f.rar mai gusta de la noi Granini sau Santal, dar f f rar. Pt.rontait ii cumpar biscuiti Leibnitz, ou kinder
ca vrea zilnic "su'priza" (dar nu mananca tot timpul din cioco, doar gusta putin), stiksuri si grisine, cam astea....evit prajituricile si tot felul de rontaieli cu crema, tocmai d-asta am si inceput sa fac prajiturici in casa, pt.el (desi nici zaharul si faina din comert sunt prea rafinate si am inteles ca nu sunt prea sanatoase, dar cel putin nu iau din comert cu eu-stiu-ce produse cu E-uri si conservanti)
...apropo' de conservanti, chiar nu pot sa cred ca alimentele pe care scrie ca nu au conservanti CHIAR NU contin. eu nu cred.
Lilina &
Crisnemes spune:
Din pacate cam toate alimentele contin conservanti, problema e ce fel de conservanti.
Spunea cineva ca acum asa sunt de conservate cadavrele ca dupa 7 ani cum era inainte cand nu mai ramanea nimic acum sunt aproape asa cum le-au pus . Imi cer scuze de acest off topic dar asa am auzit.
Cristina si Dragos (31.01.2004)+
Victor(19.09.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album
xandrutza_76 spune:
Buna dimi, multumesc pentru cafea, Ramo!
Daria, Maria, multa sanatate!
Moni, Crisnemes, sanatate si voua!
Andra, bine ati revenit!
Lilina, si eu am caiete de retete, de mult tare
E tare faina lasagna, cam asa o fac si eu.
Mira, foarte emotionanta faza cu David. Multumim pentru link, voi studia si eu.
Alina, cum a fost ieri la doctor? A stat Rares la scosul firelor?
Mie mi-e cam somn, nu m-am refacut inca dupa noaptea de ieri... Narcisa face nani si acum.
Bebe
ramomar spune:
bey ce e aici, de va plangeti de batraneti?! ![]()
mercic lilina de reteta
, notez si eu in caietul cu retete (eu am demult unul si la fel ca tine, notez de la cine e reteta)![]()
Am si eu o reteta de lasagna, de mult ma tot pregatesc sa o fac, dar inca nu am reusit
of Mira imi pare rau ca puiul plange dupa mami. A noastra azi dimi, cand sa iesim ne-a dat pusi si ne-a zis ceau, nu are treaba cand plecam, doar la amiaza cand sa ne intoarcem imi zice mama ca sta mai mult langa usa si-i spune ca trebuie sa vina mami cu tati.
Interesant articolul, bun de luat aminte!
Gety tinem pumnii sa nu fie vreo raceala , ci doar niste alinturi ale Mariei!
CristinaG, multa sanatate Dariutei.
dulce puiul mic.
Crisnemes, cam asa e, cred ca nu exista aliment in care sa nu fie ceva conservanti. Au grija astia sa ne conserve bine, din pacate.
Pe mine ma bate gandul sa-mi cumpar si aparat de facut paine, pentru ca si painea e plina de tot felul de amelioratori.
Aveti careva? il folositi? sunteti multumite?
alexutza? beatrix? microbu? sephora? floricel? lullabay? mephala? mexxa? ..........
Ramo si
PATRICIA MARIA (06.09.2006)
lilina spune:
RAMO, si pe mine ma batea gandul sa-mi iau robot de facut paine, am auzit ca e bun
. Mama mea face paine de casa 

Lilina &
princess spune:
Neatza!
Ma bucur pentru Daria ca este mai bine si ca au iesit din spital. Roxana poate mai intri sa ne povestesti despre puisorii tai! Sper ca stai mai bine cu moralul! 
Zina, iti doresc multa sanatate! Rares va vorbi curand, fiecare copilas are ritmul sau, stai linistita!
Eloise, astept sa citesc despre tine si despre Vladut! S-a mai reglat cu scaunele?
Ramo, saru'mana de cafea, harnicuto!
Cristina,
Dariuta sa ii scada febra si sa treaca repede peste raceala!
Monica,
sa te refaci!
Lilina, batranico, si eu am caietel de praji si alte retete, inca din tineretile mele, deci nu e semn de batranete!Cred ca e tare faina lasagna, voi incerca si eu reteta!
Gety, pup fetita sa nu raceasca, draga de ea! Cate raceli a tras cred ca nu le mai stii numarul!
Cris, este foarte bun si Urinalul pt infectiile urinare; eu am un "cocktail" pe care il folosesc la primele semne de raceala: Urinal, Urogen si Renostim. Sunt produse naturiste, daca ai incredere, incearca-le! 
Mira, multumim pentru articol, nu l-am citit, dar o sa ma uit mai tarziu pe el. Imi pare rau de David ca plange asa tare dupa tine!
Rares nu plange dupa noi, cand suntem plecati, dar intreaba si se bucura foarte tare cand ne vede ca venim acasa.
Xandrutza, Rares a plans putin cand i-a tras firul, dar mai mult de prezenta dr, nu de durere; dr. a actionat f repede, doua secunde a durat toata operatiunea. 
Alina mami de RARES NCHOLAS - 20 septembrie 2006
RARES are...
xandrutza_76 spune:
Ramo, am cateva amice care au aparat de facut paine si sunt foarte multumite, le iese o paine buna.
Mira, am studiat articolul, brr!
Bebe